Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον δάσκαλο παιδεραστή στην Κρήτη – 30 περιπτώσεις ανηλίκων – Νέα στοιχεία και βίντεο!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση του 47χρονου δασκάλου που συνέλαβε η αστυνομία την Πέμπτη το απόγευμα για παιδεραστεία. Μετά από έρευνες έφθασαν στα ίχνη του και τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω την ώρα που ασελγούσε σε δύο 13χρονα αγοράκια, τα οποία και βιντεοσκοπούσε.
Στο σπίτι του βρέθηκε και σκληρό πορνογραφικό υλικό με ανήλικους. Οι άνδρες της Ασφάλειας, μάλιστα. γνώριζαν εδώ και καιρό τις “ορέξεις” του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού, αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν, τoν έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση και κατάφεραν αργά το βράδυ να τον συλλάβουν μέσα στο σπίτι του, την ώρα που βρισκόταν “παρέα” με τα δύο ανήλικα αγόρια.

Προσέγγιζε τα παιδιά μέσω της ιδιότητας του προπονητή – γυμναστή

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, o 47χρονος είναι από το Ρέθυμνο και είναι προπονητής-γυμναστής σε τοπική ακαδημία μπάσκετ και μέσω αυτής της ιδιότητάς του, προσπαθούσε να προσεγγίζει τα ανήλικα παιδιά και να τα παρασύρει στο σπίτι του. Αυτό που σοκάρει, μάλιστα, περισσότερο είναι ότι τα δυο παιδιά με τα οποία τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω βρίσκονταν στο σπίτι του με τη θέλησή τους και δεν τα είχε μεταφέρει εκεί με τη βία, ενώ εξετάζεται ακόμη το αν τα απειλούσε με κάποιο τρόπο.
Μετά τη σύλληψή του βρέθηκαν στο σπίτι του dvd και βιντεοκασέτες με σκληρό πορνογραφικό υλικό, ενώ οι άντρες της Ασφάλειας έχουν καλέσει αρκετά παιδιά που μπορεί να έχουν πέσει θύματα του 47χρονου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ερευνούν περιπτώσεις παιδιών που εμπλέκονται στην υπόθεση και μπορεί να ξεπερνούν τις 30.

Τον παρακολούθούσαν αρκετό καιρό μέχρι να τον συλλάβουν

Το TLIFE επικοινώνησε και με τον διοικητή της Ασφάλειας Ρεθύμνου, ο οποίος μας ενημέρωσε πως η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, καθώς από το πρωί εξετάζουν παιδιά που συναναστρέφονταν ή γνώριζαν τον εκπαιδευτικό. “Τον παρακολουθούσαμε αρκετό καιρό μέχρι να φθάσουμε στη σύλληψή του. Υπήρχε μια πληροφόρηση για τη δράση του και τις περίεργες επαφές που είχε με παιδιά. Έγινε παρακολούθηση και τον πιάσαμε επ’ αυτοφώρω στο σπίτι του με δυο παιδιά, έναν 13χρονο και έναν 13,5. Ο συγκεκριμένος άντρας ήταν προπονητής στην τοπική ομάδα μπάσκετ και με αυτήν την ιδιότητα προσέγγιζε τα ανήλικα παιδιά. ”

Η είδηση έχει πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στους κόλπους της εκπαιδευτικής κοινότητας στο Ρέθυμνο, που δεν περίμενε ότι ο αυτός ο άνθρωπος θα έκρυβε τόσο καλά μία τέτοια διαφορετική πτυχή της προσωπικής του ζωής. Πρόκειται για εκπαιδευτικό της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, παντρεμένο, με δυο παιδιά, πολύ αγαπητό στην τοπική κοινότητα, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα για αρνητικά σχόλια.

Ένας δάσκαλος υπεράνω υποψίας

Σε επικοινωνία που είχε το TLIFE με τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Τρούλη, μάθαμε ότι ο 47χρονος είναι χρόνια δάσκαλος στο Ρέθυμνο, αλλά τα τελευταία δυο χρόνια φοιτούσε στο Διδασκαλίο και είχε παράλληλα και τη δράση του ως προπονητής. “Και η εκπαιδευτική κοινότητα και η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένες από αυτό το περιστατικό. Κανείς δεν περίμενε ότι ένας δάσκαλος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα μπορούσε να φθάσει σε αυτό το σημείο. Δεν το χωράει ο νους μας. Σε ότι αφορά εμάς το καταδικάζουμε και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ελπίζουμε να επουλωθούν οι ψυχές των παιδιών που κακοποιήθηκαν”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως ο 47χρονος δεν είχε δείξει δείγματα άσχημης συμπεριφοράς. “Θεωρούσαμε ότι είναι ένας γλυκός άνθρωπος, βρισκόταν κοντά στα παιδιά και είχε μια καλοσύνη. Δεν μπορούσαμε να υποψιαστούμε ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Όταν το μάθαμε είπαμε “Αποκλείεται”! Όλοι οσοι τον ξέρουν δεν μπορούσαν να το πιστέψουν“.

Βιντεοσκοπούσε τα πάντα – Στα χέρια αστυνομικών τα DVD

Οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν στα χέρια dvd και βιντεοκασέτες, καθώς ο εκπαιδευτικός φρόντιζε να καταγράφει τις αρρωστημένες ορέξεις του. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι πολλά από τα παιδιά μίλησαν αφού έπαψε πια να αποτελεί απειλή για εκείνα αφού τα εκβίαζε ότι αν άνοιγαν το στομα τους θα πάθαιναν μεγάλο κακό.

H αστυνομική έρευνα, κράτησε 10 ολόκληρους μήνες. Ο 47χρονος προσέγγιζε ανήλικους μαθητές, τους μετέφερε σε ερημικά σημεία στις παρυφές της πόλης του Ρεθύμνου και τα προέτρεπε, αρχικά να ασελγούν μεταξύ τους, και κατόπιν – σε αρκετές περιπτώσεις – με τον ίδιο.

Οι ασελγείς πράξεις συνέβαιναν, είτε σε σπίτια που διατηρούσε, είτε στο αυτοκίνητό του. Οι συνεννοήσεις μεταξύ του ιδίου και των ανήλικων παιδιών γίνονταν είτε μέσω κινητών τηλεφώνων, είτε μέσω «chat» σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Δες το βίντεο που δημοσίευσε το newsit

Read More

And More