Η Ε. Παπαρίζου εξηγεί στον Π. Κωστόπουλο γιατί πήρε τα παραπάνω κιλά και πως τα έχασε!

Όλη την αλήθεια για το θέμα με τα παραπάνω κιλά που είχε πάρει αποκάλυψε η Έλενα Παπαρίζου στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Η ίδια μίλησε ακόμη για τον συντροφό της, το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα, τα gay ζευγάρια και τις αισθητικές επεμβάσεις.

Μιλώντας, αρχικά για τα κιλά που πήρε πριν από λίγο καιρό, η Έλενα αποκάλυψε: “Έχω χάσει 5-6 κιλά. Το πώς τα πήρα τα κιλά έγινε ως εξής: Μετά τον χαμό του πατέρα μου τα Χριστούγεννα ήμουν στο “Θάλασσα”. Όταν τελειώσαμε τις εμφανίσεις τότε και μέχρι να ξανανοίξουμε τον Σεπτέμβριο, είχα πάρει δυο κιλά. Μέσα σε 10 μέρες αφού γύρισα από τη Σουηδία, δε χωρούσα στα ρούχα μου! Αυτό που έκανα ήταν να πάω να κάνω ένα τσεκ-απ για να δω τι συμβαίνει και τον Μάρτιο ανακάλυψα ότι έχω θυρεοειδή. Μπορεί να είναι μια απλή αρρώστια, πολύ συχνή γιατί την έχουν πολλοί άνθρωποι στη χώρα μας, αλλά πρέπει να σου πω ότι είναι μια πάρα πολύ άτιμη αρρώστια, γιατί δημιουργεί πρηξίματα, πόνους αλλά και αϋπνίες”.
Στην ερώτηση, αν θα έκανε πλαστική στο πρόσωπο μελλοντικά, η γνωστή τραγουδίστρια δε δίστασε να πει: “Ναι, θα έκανα. Δε λέω όχι. Αλλά θα προτιμούσα από το να κάνω κάθε έξι μήνες ένα μπότοξ, να πάω να κάνω κατευθείαν ένα μικρό face lift να ξεμπερδεύω και μετά να αφήσω τον εαυτό μου να γεράσει”.
Για τη σχέση της με τον Τόνυ: “Με τον Τόνυ είμαστε μαζί από όταν ήμουν 17 χρονών. Το έχω ξαναπεί και παλιότερα σε συνέντευξή μου: Εγώ την “έπεσα” στον Τόνυ, λέγοντάς του “απόψε θα κοιμηθείς μαζί μου”. Ποια ήταν η αντίδρασή του; Δεν έβγαλε μιλιά! Αλλά έτσι είμαι εγώ. Όταν θέλω κάτι πάρα πολύ και μου αρέσει πολύ, θα κάνω τα πάντα για να το κάνω δικό μου!”
Όσον αφορά την εγκυμοσύνη και τα παιδιά, η ίδια είπε: “Θα έρθει κι αυτό κάποια στιγμή. Άλλωστε εγώ σε όλη μου τη ζωή κάνω baby sitting, δεν κάνω άλλη δουλειά, αφού οι περισσότερες φίλες μου είναι παντρεμένες κι έχουν παιδιά ήδη. Ξέρω να αλλάζω και πάνες φυσικά. Όλα ξέρω να τα κάνω!”
Ακόμη, η Έλενα εξέφρασε την άποψή της για τους γάμους και τις υιοθεσίες από ομόφυλα ζευγάρια. “Θεωρώ ότι είμαι φιλελεύθερος άνθρωπος και cool στο θέμα των gay. Έτσι κι αλλιώς έχω πάρα πολλούς φίλους που είναι gay και έχω να σου ομολογήσω ότι όταν θέλω πολύ να πάω να ξεσπάσω, μʼ αρέσει να πηγαίνω στα κλαμπ που συχνάζουν εκείνοι. Το να γίνονται gay γάμοι προσωπικά δε με ενοχλεί. Αλλά για τις υιοθεσίες δεν ξέρω. Βλέπω ότι δεν υπάρχουν πολλές μητέρες ικανές να μεγαλώσουν ένα παιδί. Τα παιδιά είναι μεγάλη ευθύνη. Δε θα ήταν κακό να το μεγαλώσουν δυο συγκλονιστικοί άνθρωποι που να είναι gay. Δεν το έχω δει να λειτουργεί αυτό και δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν σωστό αυτό για ένα παιδί. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να μεγαλώνει σωστά ένα παιδί”, αποκάλυψε.
Τέλος, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και τα μαθήματα παραδοσιακών χορών που έκανε στη Σουηδία και μετά από προτροπή του Πέτρου Κωστόπουλου σηκώθηκε και χόρεψε ελληνικούς χορούς, με τη συνοδεία της παραδοσιακής ορχήστρας που είχαν φέρει στο στούντιο.

Read More

And More