Απίστευτο! Μητέρα κάνει botοχ στην 8χρονη κόρη της! Δες φωτογραφίες και βίντεο!

Η φωτογραφία που βλέπεις σίγουρα σε σοκάρει… Σοκάρει και στεναχωρεί οποιονδήποτε ορθά σκεπτόμενο άνθρωπο. Μια …μάνα, κάνει στην 8χρονη κόρη της botox για να μην κάνει ρυτίδες, όταν γελάει ή μιλάει!

Το θέμα είχε δει το φως της δημοσιότητας πριν από μήνες και σήμερα ήταν το βασικό θέμα εκπομπής του ABC “Good morning America”

Η αισθητικός Kerry Campbell με υπερηφάνεια δηλώνει πως αγοράζει τις απαιτούμενες ουσίες από το internet και κάθε 3 μήνες “ξαπλώνει” στο κρεββάτι την 8χρονη κορούλα της Britney και της κάνει η ίδια ενέσεις botox στο μέτωπο, στα χείλη και γύρω από τα μάτια. Δεν σταματάει όμως εκεί. Μετά της κάνει στο σώμα αποτρίχωση με κερί!

Το εξοργιστικό είναι ότι η κυρία Cambell πιστεύει ότι είναι πολύ καλή μητέρα! Παρά το γεγονός ότι το θέμα πήρε δημοσιότητα πριν από μήνες η μαμά της 8χρονης συνεχίζει να τρυπάει το προσωπάκι του παιδιού της στο βωμό της “ομορφιάς”.

Εδώ η μικρή βάζει πάγο στο πρόσωπό της μετά από τις δεκάδες ενέσεις που της έκανε η αισθητικός μητέρα της.

Η 8χρονη Britney δήλωσε ότι πονάει και με το botox και με την αποτρίχωση αλλά το …έχει συνηθίσει. Οι ψυχολόγοι όμως είπαν στην εκπομπή ότι όλη αυτή η ιστορία θα δημιουργήσει έντονα ψυχολογικά προβλήματα στη μικρή που θα φανούν αργότερα.

Η… παραδειγματική μητέρα, της 8χρονης υποστηρίζει με πάθος τις …εξωφρενικές επιλογές της και δηλώνει πως η μικρή δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και ότι είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη! Αλήθεια με τόσα botox μπορεί άνετα να γελάει με την καρδιά του το κοριτσάκι;

Πιστεύεις ότι έχει έστω και ένα ελαφρυντικό η Cambell;

Δες το βίντεο:

Read More

And More