Τι ετοιμάζει ο Αλέξανδρος Ρήγας για την Βανδή;

Εδώ και λίγους μήνες έχει γίνει γνωστό ότι η Δέσποινα Βανδή θα συμμετάσχει σε ένα μιούζικαλ που θα ανέβει στο θέατρο “Παλλάς”. Ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Ρήγας αφού βρήκε την μούσα του έχει αρχίσει να διασκευάζει το σενάριο “Woman of the year” προκειμένου να το φέρει στα μέτρα της γνωστής τραγουδίστριας.

Όπως είχε πει ο Αλέξανδρος Ρήγας σε συνέντευξή του στο TLIFE, οι πρώτες συζητήσεις με την Δέσποινα Βανδή είχαν γίνει εδώ και καιρό, αλλά μέχρι και πριν λίγους μήνες τίποτα δεν ήταν σίγουρο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όμως, ο γνωστός σεναριογράφος ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό για την μοναδική Δέσποινα Βανδή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” η Δέσποινα θα ερμηνεύσει στο θεατρικό σανίδι τον κινηματογραφικό ρόλο που είχε η Τζούλια Ρόμπερτς δίπλα στον Νικ Νόλτε στη ταινία “I love trouble”. Σε αυτή την ταινία η σταρ του Χόλιγουντ υποδυόταν μια φιλόδοξη ρεπόρτερ που κυνηγούσε το ίδιο θέμα με μια παλιά καραβάνα του ρεπορτάζ, δηλαδή τον Νιν Νόλτε!
Για τον ρόλο του συμπρωταγωνιστή της προορίζεται ο Αλέξης Γεωργούλης και ένα τρίτο πρόσωπο που ακούγεται ότι θα συμμετάσχει στο καστ είναι η Ντίνα Κώνστα.

Read More

And More