Angelina Jolie: Είναι τριών μηνών έγκυος σύμφωνα με αμερικανικό περιοδικό!

H Angelina Jolie και ο Brad Pitt, τον τελευταίο καιρό, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν πει πως θα ήθελαν να προσθέσουν ακόμη ένα μέλος στην οικογένειά τους. Οι περισσότεροι σκέφτηκαν ότι πρόκειται για ακόμη μία σκέψη υιοθεσίας, αλλά πρόσφατα η Angelina δήλωσε πως θα μπορούσε να μείνει κι έγκυος!

Κι όπως όλα δείχνουν η Angelina δεν παίζει με τις δηλώσεις της. Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό OK! μια πηγή πολύ κοντινή του ζευγαριού, είπε πως η Αngelina είναι έγκυος και περιμένει το έβδομο παιδί της. Μάλιστα ανυπομονεί να ξαναγίνει μαμά!

“Είναι σχεδόν τριών μηνών”, επιβεβαίωσε η πηγή στο ΟΚ! “Δεν θέλει ακόμη να το ανακοινώσει επίσημα κι έχει επιλέξει κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους να το μοιραστεί. Η Αngelina απολαμβάνει πραγματικά την κάθε στιγμή και αν και ξυπνάει τα πρωινά με ναυτίες, λέει πως αξίζει τον κόπο!”, συμπλήρωσε η πηγή.

To ζευγάρι πάντως εμφανίστηκε στι Χρυσές σφαίρες πιο χαρούμενο από ποτέ! “Μου αρέσει να είμαι έγκυος”, είχε δηλώσει η Αngelina. “Aισθάνεσαι πιο γυναίκα από ποτέ. Νιώθεις πως το σώμα είναι εκεί μόνο για το μωρό σου”.

Το εξώφυλλο του ΟΚ!

Read More

And More