Ζ. Μακρυπούλια: Η φωτογράφιση στις Σεϋχέλλες και η άποψη του Μιχάλη για το στυλ της!

Tα τελευταία έξι χρόνια η Ζέτα Μακρυπούλια είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας Raxevsky με μεγάλη επιτυχία. Αυτή τη φόρα έκανε άλλη μια ξεχωριστή φωτογράφηση με φόντο τις εξωτικές Σεϋχέλλες για την collection Άνοιξη – Καλοκαίρι 2012.
Σε ένα μαγευτικό τοπίο με άμμο, εξωτικές παραλίες και πολύ ήλιο η Ζέτα με καλοκαιρινή διάθεση ποζάρει στον φακό της γνωστής φωτογράφου και καλής της φίλης Ρούλα Ρέβη. Ο ονειρεμένος προορισμός του Ινδικού Ωκεανού παντρεύεται με την ιδιαίτερη φωτογράφιση της Ζέτας δημιουργώντας ένα άψογο αποτέλεσμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζέτα αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για την παρουσίαση του “’Dancing with the stars 3”. Πέρυσι την είχαμε δει να εμφανίζεται με πολλά και διαφορετικά look οπότε σίγουρα θα έχει ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο και για το φετινό show! “Όλες τις εμφανίσεις τις αντιμετωπίζω σαν ρόλους οπότε δεν είναι το πρώτο μου μέλημα να βγω πιο όμορφη”, δηλώνει η ίδια στο περιοδικό OK!

Τι λέει όμως ο αγαπημένος της Μιχάλης για το στυλ της; “Αν πάρω κάτι καινούριο και είναι μέσα στο σπίτι την ώρα που το δοκιμάζω, εννοείται πως θα ρωτήσω πως δείχνει πάνω μου και αν μου ταιριάζει. Όχι, δεν έχω φτάσει μέχρι του σημείου να του στείλω mms πριν βγω στο Dancing with the stars για να εγκρίνει τι θα φορέσω”, εξομολογείται η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More