Beauty απορία! Πρέπει να αλλάζω χρώμα ρουζ όταν μαυρίζω;

Καλοκαίρι, θάλασσα, ήλιος και κάπου εκεί ανάμεσα βλέπεις την επιδερμίδα σου να αλλάζει τόνο. Πιο μαυρισμένη, πιο bronze. Σίγουρα αλλάζουμε τόνο make up επιλέγοντας ένα πιο σκούρο (προσωπικά, αποφεύγω την χρήση make up το καλοκαίρι αφού μια σκουρόχρωμη πούδρα μπορεί να κάνει μια χαρά την δουλειά της, χωρίς μάλιστα να “τρέχει” λόγω ζέστης). Με το ρουζ, όμως, ποιος κανόνας ισχύει; Πρέπει να αποχωριστούμε εκείνο το girly ροζ; Ο Γρηγόρης Πυρπύλης, επίσημος make up artist της Maybelline New York για την Ελλάδα, λύνει τον beauty γρίφο.

Έχω δίλλημα, ποιο χρώμα να διαλέξω! Ο Γρηγόρης Πυρπύλης απαντά:
“Καλό είναι τώρα που έχουμε μαυρίσει να επιλέξουμε αποχρώσεις του κοραλί, του ροζ- κοραλί και του ροδακινί για τα μήλα ενώ στο υπόλοιπο πρόσωπο να εφαρμόζουμε μια bronzing powder για να δώσουμε ομοιόμορφο μαύρισμα στην επιδερμίδα μας”, μας συμβουλεύει ο make up artist.

Επίσης, είναι πολύ σύχρονο τα χείλη να αποκτούν μια ροζ φωτεινή απόχρωση creamy προς glossy. Δεν χρειάζεταθ να ταιριάζουν τα χείλη μας με τις αποχρώσεις στα μήλα!

Να και κάτι που δεν είχαμε σκεφτεί ως trend: άλλο χρώμα στα χείλη και άλλο στα μάγουλα. Εγώ το κάνω ήδη (ευχαριστώ Γρηγόρη!). Εσύ;

And More