Cara Delevigne: “Πριν το catwalk τρώω ένα burger για να μην λιποθυμήσω”

Η 20χρονη Βρετανή κατέκλυσε τα catwalk τη χρονιά που μας πέρασε και κέρδισε μια θέση στο show της Victoria’s Secret τον περασμένο Δεκέμβριο. Σημείο “εστίασης” επάνω της; Εκτός φυσικά από τη skinny φιγούρα, τα εντυπωσιακά φρύδια, τα οποία συγκρίνει η ίδια με της Φρίντα Κάλο.

Και για να μιλήσουμε με αριθμούς η Cara έχει ύψος 1,77 και ζυγίζει μόλις 54 κιλά. Ποια είναι όμως τα μυστικά διατροφής της; Πώς τη βοηθά η αγαπημένη της αλυσίδα burger να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της δουλειάς της; Τι κάνει για να γυμναστεί;

Η διατροφή ενός μοντέλου in motion!

Η Cara ξεκίνησε την καριέρα της πριν από 2 χρόνια κλείνοντας συμβόλαιο με την Burberry’s. Σύντομα κέρδισε τα βλέμματα της fashion κοινότητας και οι δουλειές έγιναν διεθνείς. Θα περίμενες λοιπόν κανείς να βρίσκεται σε αυστηρή διατροφή. “Το τελευταίο διάστημα δουλεύω καθημερινά σε διαφορετικές χώρες. Έτσι δεν έχω χρόνο για να… προετοιμαστώ με κάποιο τρόπο για την πασαρέλα” εξηγεί, ξεκαθαρίζοντας πως δεν κάνει κάποιου είδους δίαιτα.

Τι έκανε όμως λίγο πριν βγει στο show της Victoria’s Secret? “Το μόνο που έκανα ήταν να απολαύσω burger για μεσημεριανό και πίτσα για βραδινό. Χρειάζομαι πολύ φαγητό, αλλιώς θα λιποθυμήσω” αναφέρει με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Η απόδειξη; Αυτή η φωτό που ανήρτησε στη συνέχεια στο twitter. “Μου χαλάει η διάθεση όταν δεν τρώω. Σηκώνομαι το πρωί και λέω ‘αν δεν φαω θα γίνω μεγάλη σκύλα’” συμπληρώνει.

Δεν αισθάνεσαι ήδη έναν εκνευρισμό; Εκείνη τιμά συχνά πυκνά πριν την πασαρέλα τα αγαπημένα burger με σήμα το “M” και εσύ στερείεσαι ακόμη και τη φέτα το ψωμί. Και που να σου πω και το άλλο. Όπως δηλώνει λατρεύει το κρέας, σιχαίνεται το ψάρι και οτιδήποτε μυρίζει έντονα και από όσα έχεις καταλάβει, η Cara και η δίαιτα είναι δύο έννοιες εντελώς ασυμβίβαστες.

Πώς γυμνάζεται;
Η Cara είναι αυτό που λέμε… “υπερδραστήριο” κορίτσι! Γιατί ποιο άλλο ανερχόμενο μοντέλο σαν και εκείνη θα διάλεγε αθλητικά μποτάκια ως το αγαπημένο της παπούτσι; Δεν αποχωρίζεται ποτέ τα ροζ αθλητικά της με τα οποία κυκλοφορεί – κυρίως να το ομολογήσουμε – στην πόλη.

Η νεαρή Cara δεν έχει πρόγραμμα γυμναστικής που να ακολουθεί πιστά. Έχει όμως έναν πιστό φίλο που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Ποιος είναι αυτός; H κονσόλα παιχνιδιών με παιχνίδια κίνησης που την έχει ξετρελάνει. Ξέρεις εκείνα το video games που στο τέλος κάθε “παρτίδας” αισθάνεσαι σαν να έχεις προετοιμαστεί για τους Ολυμπιακούς; “Η Αμερικάνικη αλυσίδα burger και η κονσόλα παιχνιδιών μου είναι τα αγαπημένα μου” αναφέρει σε βίντεο της στο διαδίκτυο.

Η Cara και το Pop Idol!
Η εμφάνισή της παραπέμπει σε star του Hollywood. Άλλωστε πρόσφατα έκανε και το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη. Ποια είναι όμως η αγαπημένη της; Η πιο όμορφη γυναίκα όλων των εποχών για εκείνη είναι η Angelina Jolie. “Δεν την έχω γνωρίσει, όμως πιστεύω πως είναι εντυπωσιακή και πολύ cool”

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Top 10 Star Secrets
2012

Nτορέττα Παπαδημητρίου
Σίσσυ Φειδά

Michelle Obama
Daria Werbowy
Λάουρα Νάριες


And More