Miley Cyrus! Τι είναι η Gluten Free Diet που ακολουθεί; Ποια είναι τα μυστικά της;

Η Miley είναι αυτό που λέμε teen idol. Η μόλις 21 ετών ηθοποιός και τραγουδίστρια κάνει μια δυναμική επιστροφή προσπαθώντας να τινάξει από πάνω της την έφηβη Hannah Montana (ο διάσημος χαρακτήρας των ταινιών Disney που την έκανε διάσημη) και να μεταπηδήσει σε πιο ενήλικα πρότυπα.

Με ολοκαίνουριο look που δεν περνά απαρατήρητο, η νεαρή Miley συζητήθηκε το τελευταίο διάστημα για την αλλαγή στην εμφάνισή της. Πολλοί την κατηγόρησαν για ανορεξία, άλλοι ειρωνεύτηκαν τα “παραπανίσια” (που τα είδαν ακριβώς;) κιλά της. Τι απαντά η ίδια; Πώς και γιατί έχασε γρήγορα κιλά; Έχουμε όλα τα fitness μυστικά της.

Μου το είπε ένα πουλάκι (στο twitter)

Όπως βλέπεις και μόνη σου, η αλλαγή της Miley είναι θεαματική. Και όσο κι αν αυτό που μονοπωλεί το νέο της παρουσιαστικό είναι το κοντό ξανθό μαλλί, είναι επίσης εμφανές πως έχει χάσει αρκετά κιλά. Αυτή η μεταμόρφωση είναι που πυροδότησε και τα δημοσιεύματα, σχετικά με το αν έχει ή όχι διατροφικές διαταραχές. Ευτυχώς η Miley “τιτίβισε” από το προσωπικό της προφίλ στο twitter και έδωσε τέλος στις φήμες!

“Και για όσους με αποκαλούν ανορεκτική, έχω αλλεργία στη γλουτένη και τη λακτόζη. Δεν είναι λοιπόν θέμα βάρους, αλλά ζήτημα υγείας.” γράφει. Φυσικά η δυσανεξία στη γλουτένη και τη λακτόζη δεν είναι αλλεργία! Όπως και να την αποκαλέσει κανείς, οι άνθρωποι με τέτοιες διατροφικές ιδιαιτερότητες είναι αναγκασμένοι να ακολουθούν ειδική διατροφή που αν μη τι άλλο, βοηθά και στην απώλεια βάρους.

Η Miley και η gluten free diet της
To μυστικό λοιπόν της καθ’ όλα υγειούς απώλειας βάρους της, σύμφωνα τουλάχιστον με την ίδια, είναι σε μια διατροφή χωρίς γλουτένη και λακτόζη. Τι σημαίνει αυτό;

Η διάσημη ηθοποιός-τραγουδίστρια πρέπει να αποκλείσει από τη διατροφή της σιτάρι, κριθάρι, βρώμη και σίκαλη που περιέχουν γλουτένη. Αυτό αποκλείει αυτόματα μια σειρά τροφίμων όπως το ψωμί, τα δημητριακά πρωινού, τα ζυμαρικά, η πίτσα, οι διάφορες ζύμες, το κέικ και τα μπισκότα. Και η λίστα με τα “απαγορευμένα” τρόφιμα δεν σταματά εδώ. Η γλουτένη είναι συστατικό σε μια σειρά ακόμη προϊόντα όπως έτοιμες σάλτσες, λουκάνικα ή μπιφτέκια. Αν σε αυτά προσθέσεις και τα γαλακτοκομικά που εξαιτίας της λακτόζης, δεν μπορούν να αποτελούν μέρος της διατροφής της, αντιλαμβάνεσαι πως η δίαιτά της είναι εξ’ ορισμού αυστηρή.

Και μετά από τη “λίστα του Σίντλερ” με τις απαγορευμένες τροφές, θα περίμενε κανείς η Miley να αισθάνεται απαίσια. Κι όμως η 21 ετών Αμερικανή το απολαμβάνει: “Όλοι θα έπρεπε να δοκιμάσουν μια εβδομάδα χωρίς γλουτένη! Η αλλαγή στο δέρμα και τη φυσική και διανοητική σου κατάσταση είναι εκπληκτική. Δεν θα δοκιμάσεις ποτέ ξανά κάποια από αυτές τις τροφές” αναφέρει και πάλι στο twitter.


H δικτατορία των αδυνάτων…

Eίτε έτσι, είτε αλλιώς, η Miley δεν είχε ποτέ κάποιο ιδιαίτερο θέμα με το βάρος της. Κι όμως, συνέβη και αυτό! Βρέθηκαν χρήστες στο twitter που ειρωνεύτηκαν την εμφάνισή της, αποκαλώντας την ούτε λίγο, ούτε πολύ, χοντρή! Η απάντησή της, άμεση: “Με το να αποκαλείτε κορίτσια σαν κι εμένα χοντρές, κάνετε πολύ κακό σε άλλους ανθρώπους. Αγαπώ τον ΕΑΥΤΟ μου και αν μπορούσατε να πείτε το ίδιο δεν θα βρισκόσασταν πίσω από τον υπολογιστή να προσπαθείτε να κάνετε κακό σε άλλους”!

Γυμναστική για… ισορροπία
Η Miley έχει μία και μόνη μανία! Και αυτή ακούει στο όνομα Yoga. Μάλιστα η καθηγήτρια τής Mari Winsor, 61 ετών παρακαλώ σήμερα, ήταν και yoga teacher της μητέρας της! Η Mari Winsor θέλησε να υπερασπιστεί τη διάσημη πελάτισσά της αναφέροντας στο περιοδικό People: “Είναι υγιής, αισθάνεται πολύ καλά και αυτό είναι το πιο σημαντικό. συμπεριφέρεται έξυπνα με το σώμα της. Απλά θέλησε να “σμιλέψει” το τις καμπύλες της. Αυτό είναι όλο”!

Τώρα σε ό, τι αφορά στο πρόγραμμά της; Αυτό περιλαμβάνει εκτός από yoga και Pilates τουλάχιστον για μία ώρα τη μέρα. “Αυτό το κορίτσι γυμνάζεται σκληρά. Κάθε φορά που έρχεται στο μάθημε είναι συγκεντρωμένη εδώ. Λατρεύει τους κοιλιακούς φυσικά. Είναι νέα και έχει υπέροχο σώμα” σημειώνει η γυμνάστριά της!

Το εντατικό πρόγραμμά της όμως δεν σταματά στην αίθουσα της Pilates και της Yoga. Το κορίτσι θαύμα είχε στο πλευρό της personal trainner από την ηλικία των 14, κάνει σχεδόν καθημερινά κοιλιακούς στο σπίτι και λατρεύει το τρέξιμο.

Λίγο καιρό πριν υιοθετήσει το look “a la garcon”, απολάμβανε μια ηλιόλουστη μέρα στο Los Angeles! Ποδήλατο, άνετα ρούχα και ο καλός της Liam Hemsworth, που από ό, τι φαίνεται συμμερίζεται την αγάπη της για τη γυμναστική.

Αν δεν είναι τρέξιμο ή ποδήλατο, τότε το ζευγάρι παίρνει τα skateboards ανα χείρας και βγαίνει στους ανοικτούς δρόμους του Los Angeles για μια διασκεδαστική βόλτα. Πώς λοιπόν να μην αποκτήσει γυμνασμένα πόδια αυτό το κορίτσι;

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Camille Belle
Σόφη Πασχάλη
Jessica Simpson

Michelle Obama
Daria Werbowy
Λάουρα Νάριες


And More