H δίαιτα express της Beyonce! 10 κιλά σε 10 ημέρες…

Η ντίβα της R’n’B Beyonce Knowles θέλησε να χάσει γρήγορα κιλά για να είναι σε φόρμα για τα γυρίσματα της ταινίας Dreamgirls. Παρά το γεγονός λοιπόν πως η καμπύλες της έχουν γίνει διάσημες και κατά κάποιο τρόπο σήμα κατατεθέν της αγαπημένης Αμερικανίδας τραγουδίστριας, οι υπεύθυνοι της ταινίας της ζήτησαν να χάσει 10 κιλά. Και μάλιστα, η Beyonce έπρεπε να τα χάσει μέσα σε 10 ημέρες!
Η δίαιτα του σφένδαμου – Maple Syrup Diet
Η Maple Syrup Diet ή αλλιώς αποτοξινωτική δίαιτα του λεμονιού βασίζεται σε ένα ρόφημα το οποίο πρέπει κάποιος να πίνει για 3-10 ημέρες. Όπως συνιστάται δεν πρέπει κάποιος να το παρακάνει με αυτή τη δίαιτα καθώς δεν ενδύκνυται για μακροχρόνια χρήση.
Έτσι, η Beyonce ετοίμαζε ένα κρύο ή ζεστό ρόφημα από χυμό λεμόνι, σιρόπι σφένδαμου και πιπέρι καγιέν από το οποίο έπινε καθημερινά 8-12 ποτήρια. Το καθημερινό της διαιτολόγιο ήταν πολύ φτωχό! Για την ακρίβεια την πρώτη μέρα δεν έπρεπε να φάει τίποτα άλλο, πλην ενός φυσικού χυμού από φρούτα με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Επειδή η συγκεκριμένη δίαιτα είναι πολύ ακραία και επηρεάζει το εντερικό σύστημα, η αφροαμερικανή τραγουδίστρια έπινε κάθε βράδυ ένα φλιτζάνι καθαρτικό τσάι.
Από την δεύτερη μέρα, της επιτρεπόταν να τρώει ελαφριές σούπες, ενώ την τρίτη ημέρα μπορούσε να ετοιμάσει κάποια ligth γεύματα (σαλάτες και ψητά).
Η Βeyonce δεν την συστήνει στους θαυμαστές της
Μπορεί να την ακολούθησε και να έχασε τα κιλά αστραπιαία, άλλα όπως τονίζει, η Maple Syrup Diet δεν είναι η ιδανική δίαιτα για να ακολουθήσει κανείς: “Μόλις τελείωσα με την δίαιτα πήρα αμέσως τα κιλά πίσω – έτρωγα τα πάντα από την στιγμή που σταμάτησα! Μάλιστα, πήρα ακόμη και παραπάνω κιλά που δεν επιθυμούσα”.
Η γυμναστική είναι παιχνίδι
Η Beyonce είναι φανατική με τον χορό και πολλές φορές ετοιμάζει η ίδια της χορογραφίες για τα up tempo κομμάτια της. Πρόσφατα λοιπόν σκέφτηκε να ετοιμάσει ένα video game για το διαδραστικό Wii, όπου οι παίκτες θα πρέπει να χορέψουν στους ρυθμούς του Single Ladies και άλλων διάσημων χορευτικών της.
Όπως ή ίδια αναφέρει: “Θα ήθελα να ασχοληθώ με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, εφόσον λατρεύω και το Wii Fit (παιχνίδι σχεδιασμένο για virtual γυμναστική). Θα ήταν εκπληκτική ιδέα να ενσωματώσω σε αυτό την χορογραφία μου! Για μένα η γυμναστική είναι πολύ πιο διασκεδαστική όταν συνδυάζεται με χορό, αντί για απλό τρέξιμο σε ένα βαρετό διάδρομο. Θέλω λοιπόν να κάνω κάποιο είδος fitness game, που να περιλαμβάνει όμως και γυμναστική και ερμηνεία (τραγούδι)”!

And More