“Κάτω Παρτάλι”! Η… τηλεοπτική φρενίτιδα συνεχίζεται; Τι ποσοστά τηλεθέασης “χτύπησε” χθες βράδυ;

Αθηναίοι are back! Ναι, είναι γεγονός… Μετά από περίπου τέσσερις εβδομάδες περιπλάνησης στα διπλανά αφιλόξενα χωριά του “Κάτω Παρταλίου”, ο “Μανόλης”, η “Βίβιαν” και ο “Κωνσταντίνος”, επέστρεψαν στο σκοτεινό “Παρτάλι”! Απαρηγόρητοι φυσικά για την κακή τους μοίρα, βρέθηκαν και πάλι αντιμέτωποι με όλα τα… ανεξήγητα φαινόμενα αυτού του τόπου και φυσικά πάνω απ ΄όλα βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους θεότρελους κατοίκους του.

Εχει ,λοιπόν, ενδιαφέρον να δούμε για το εαν το χθεσινό ολοκαίνουργιο επεισόδιο της κωμικής σειράς του Mega κατάφερε όχι απλά να σαρώσει στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά για το αν κατάφερε για ακόμα μία φορά να ξεπεράσει το… φράγμα του 60,0%!

Με άλλα λόγια; Εχει ενδιαφέρον να δούμε για το αν η… τηλε-φρενίτιδα με το “Παρτάλι” συνεχίζεται! Σύμφωνα πάντα με το ραβασάκι της Nielsen εννοείται πως το “Παρτάλι” χθες σάρωσε, εννοείται πως “χτύπησε” εντυπωσιακές τηλεθεάσεις, όμως, όχι το φράγμα του 60,0% δεν τα κατάφερε να το ξεπεράσει. Και για την ακρίβεια δεν τα κατάφερε καν να το προσεγγίσει, πράγμα που σημαίνει πως σημείωσε μία μικρή πτώση στους πίνακες τηλεθέασης.

Και για του λόγου το αληθές η σειρά άγγιξε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 45,7%, ενώ στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών κέρδισε μέχρι και 49,6%,αντίστοιχα. Η υψηλότερή της δε επίδοση κατά την διάρκεια της μετάδοσης του χθεσινού επεισοδίου έφτασε το 51,9%.

Read More

And More