Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του Mario Balotelli πριν καν την γνωρίσει!

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της Pia balotelli, της νεογέννητης κόρης του επιθετικού της Manchester City. Πριν καν την γνωρίσει ο Mario Balotelli, η μικρή φιγουράρει στο εξώφυλλο γνωστού ιταλικού περιοδικού. Ο αστέρας του ποδοσφαίρου την έχει δει μόνο μέσα από φωτογραφίες σε κάποια e-mail!
/
H 27χρονη Raffaella Fico, πρώην σύντροφος του Ιταλού ποδοσφαιριστή, γέννησε πρόωρα στις αρχές του μήνα. Κάνοντας ειδική συμφωνία με το περιοδικό βγήκε ινκόγκνιτο από το μαιευτήριο για να πουλήσει στη συνέχεια τις φωτογραφίες με υψηλό αντίτιμο. Το έντυπο ανήκει στις ίδιες εκδόσεις που δημοσίευσαν τις topless φωτογραφίες της Δούκισσας του Cambridge.

“Ο Mario για μένα είναι ανεύθυνος. Δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον, ούτε για μένα ούτε για την κόρη μας…. Μέχρι να συμβούν κάποια πράγματα υποτίθεται ότι θα με παντρευόταν. Αυτό ήταν το σχέδιό μας, η επιθυμία μας… Έπειτα, όλα κατέρρευσαν και δεν ξέρω γιατί”, αναφέρει στην συνέντευξή της στο περιοδικό η Raffaella.

Για την ιστορία, ο Mario και η Rafaella ήταν μαζί για σχεδόν ένα χρόνο και χώρισαν τον Μάρτιο. Ο λόγος ήταν ότι η 27χρονη ταξίδεψε μέχρι το Manchester για να τον συνετίσει, λόγω των παράλληλων σχέσεων που δημιουργούσε. Ο καυγάς τους ήταν τόσο έντονος που χρειάστηκε επέμβαση της αστυνομίας. Στη συνέχεια τον Ιούνιο, κατά την διάρκεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, εκείνη επικοινώνησε μαζί του για να του πει ότι είναι έγκυος σο παιδί του και φυσικά το αρνήθηκε και ζήτησε τεστ DNA.

Δύο μήνες πριν ο Mario άφησε κατά μέρους τις ιδέες για το τεστ και έδειξε επιθυμία να προσπαθήσει να είναι ξανά μαζί με την Rafaella και μάλιστα τότε οι φωτογράφοι τους είχαν τσακώσει σε τρυφερά ενσταντανέ. Παρά τις υποσχέσεις του όμως φαίνεται, σύμφωνα με την μητέρα της κόρης του, πως δεν έχει καμία διάθεση να αναλάβει τις ευθύνες του

Read More

And More