Πέρλες στο πρόσωπο! Το νέο cute trend που επιβάλλει ο οίκος Chanel!

Στο catwalk του οίκου Chanel για την Άνοιξη του 2012 όλα είχαν να κάνουν με τον βυθό και όλα αυτά υπό τους ήχους τους ήχους της αισθαντικής (ή καλύτερα, σχεδόν απόκοσμης) φωνής της Florence Welch. Και για να σου μεταφέρω λίγο ατμόσφαιρα δες παρακάτω! Τραγουδάει μέσα σε ένα γιγάντιο κοχύλι!

Στο θέμα μας. Το σκηνικό από κοχύλια πλαισιώθηκε και από πολλά, πολλά μαργαριτάρια. Όχι φορεμένα γύρω από το λαιμό σε σειρές ή στα αυτιά (η Coco τα λάτρευε. Μάλιστα στην αυτοβιογραφία της “Η αύρα της Chanel” έλεγε ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια φορεμένα από μια γυναίκα με μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα). Ας μην μακρυγορώ! Αντίθετα, λοιπόν, με ότι περίμενες, οι πέρλες φοριούνται στα μαλλιά αλλά και στο πρόσωπο! Ιδού…

Αν έχεις ήδη piercing στην μύτη, το φρύδι ή ψηλά στα αυτιά βγάλε τώρα τα ασημένια σου σκουλαρίκια και αντικατάστησέ τα με λεπτές πέρλες!

Αν όχι, θα σου κάνω το ερώτημα: θα έκανες piercing για να ακολουθήσεις το trend της Chanel; Σου αρέσει ή το βρίσκεις υπερβολικό; Στείλε το σχόλιό σου εδώ.

Read More

And More