Θέλεις ψαγμένα ρούχα; Θέλεις να μάθεις να πλέκεις; Σου βρήκαμε πού…

Κάτι ανάμεσα σε γκαλερί και κατάστημα, το Latrap είναι ένας χώρος εξερεύνησης καλλιτεχνικών δυνατοτήτων! Ένα από τα ψαγμένα στέκια της Αθήνας που φιλοξενεί αξεσουάρ, art work, κοσμήματα και ρούχα, όλα χειροποίητα και οικολογικά!

Ιδρύτριες του Latrap είναι η Μαρία και η Ευρυδίκη, δύο καλλιτέχνιδες που αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα χώρο που θα φιλοξενεί εντυπωσιακά αριστουργήματα! Από το χώρο απαγορεύονται οι μεγάλες εταιρίες και τα προϊόντα μαζικής παραγωγής καθώς και ό,τι αναγράφει “Μade in China”.
H Μαρία κατασκευάζει κούκλες για ενήλικες και παιδιά ή αλλιώς υφασμάτινα γλυπτά και θα την εντοπίσεις ως psarokokalo. Η Ευρυδίκη, ήτοι evridiki δημιουργεί εντυπωσιακά κοσμήματα από ασήμι!


Στο χώρο θα βρεις ακόμα πολλούς λόγους να αναεώσεις την ντουλάπα σου με τη βοήθεια ανεξάρτητων σχεδιαστών από την Ελλάδα αλλά και από την υπόλοιπη Ευρώπη και τον Καναδά!

Κάθε Τετάρτη μπορείς να παρακολουθήσεις σεμινάρια χειροτεχνίας για να μάθεις πως να πλέκεις με βελόνες, βελονάκι αλλά και την γιαπωνέζικη τεχνική πλεξίματος amurigami για τρισδιάστατες δημιουργίες.

Ψάχνοντας στα ράφια του Latrap μπορείς να βρεις από ξυλογλυπτά μέχρι πολύ εντυπωσιακά χειροποίητα αξεσουάρ.

Όλα τα ρούχα που θα βεις είναι μοναδικά και κατασκευασμένα από Έλληνες σχεδιαστές.

Στο Latrap θα ανακαλύψεις θησαυρούς με διαφορετική αισθητική φιλοσοφία, μακρία από την μαζικοποίηση των τάσεων, ρούχα ξεχωριστά με έντονη προσωπικότητα.

Το vintage ψυγείο, είναι η προθήκη – σήμα κατατεθέν του χώρου.

Μέσα στα ξύλινα κουτιά ανακαλύψαμε καταπληκτικά κοσμήματα με εντυπωσιακό design.

H διαφορά φαίνεται στη λεπτομέρεια! Από τον τρόπο που είναι κατασκευασμένα τα χειροποίητα ράφια μέχρι τα πολύ ξεχωριστά κοσμήματα.


Εάν θέλεις κι εσύ να ανακαλύψεις τους θησαυρούς του Latrap ή να πάρεις μέρος σε κάποιο από τα σεμινάρια δεν έχεις παρά να το δεις από κοντά.
Info: Τριβωνιανού 56, Μετς, τηλ.: 6945778801

Εάν ξέρεις και εσύ κάποιο πολύ ψαγμένο κατάστημα στην πόλη σου, μοιράσου το με όλες τις αναγνώστρις του TLIFE αφήνοντας το σχόλιο σου εδώ!

Read More

And More