Shopping List: Τα σ-έξι κομμάτια που ΠΡΕΠΕΙ να έχεις!

Το καλάθι της fashionista αλλάζει κάθε χρόνο! Κάποια κομμάτια όμως έχουν διαχρονική αξία και μένουν αναλλοίωτα παρά την αλλαγή των τάσεων. Η σέξι δύναμη κάθε γυναίκας άλλωστε κρύβεται στα μίνιμαλ, λιτά, δωρικά κομμάτια.

.

1. Μπότες Paul & Joe
2. Πουκάμισο Vince
3. Φόρεμα Versace
4. Πένσιλ φούστα Herve Leger
5. Παντελόνι J Brand
6. Γόβες Jimmy Choo

Μαύρα Ψηλά Τακούνια
Ένα κομμάτι που είναι απαραίτητο για κάθε γυναίκα, ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα που ταιριάζουν σε κάθε ντύσιμο! Μπορείς να τα φορέσει όλες τις ώρες της ημέρας και φυσικά για πολλές σεζόν.

Λευκό πουκάμισο
Φοριέται όλες τις εποχές του χρόνου και κάθε ώρα της ημέρας! Επένδυσε σε ένα πουκάμισο που μπορείς να φορέσεις στο γραφείο αλλά και το βράδυ.

Κόκκινο Φόρεμα
Είναι η επιιτομή του σέξι και βασικό συστατικό για κάθε σεζόν. Επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα σε λιτό σχέδιο που δεν θα φαίνεται εκτός τάσεων με τη πάροδο του χρόνου. Το κόκκινο είναι σχεδόν όσο διαχρονικό και το μαύρο.

Πένσιλ φούστα
Ακόμα ένα κομμάτι που φοριέται κάθε ώρα και δίνει πολύ chic τόνο. Είναι βασικό διαχρονικό στοιχείο του στιλ καθώς λεπταίνει τη μέση και επιμηκύνει τα πόδια.

Skinny Jeans
Για κάζουαλ αλλά και επίσημες εμφανίσεις, ένα απλό τζιν παντελόνι που κολακεύει τη φιγούρα σου μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Κόκκινες Γόβες
Και φυσικά για το τέλος μην ξεχάσεις ένα ζευγάρι φλογερές γόβες που θα αιχμαλωτίσουν το βλέμμα κάθε αρσενικού στο δρόμο σου.


Read More

And More