15η Athens Xclusive Designers Week:Τι είδαμε την 3η μέρα!

Η Athens Xclusive Designers Week συνεχίζεται για τρίτη μέρα και αποκαλύπτει τις τάσεις που θα φορεθούν τις επόμενες σεζόν!

Το ΤLIFE φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και συνεχίζει να σου μεταφέρει όλα όσα δείχνουν οι Έλληνες σχεδιαστές καθώς η ελληνική γιορτή της μόδας εξελίσσεται.

MAKIS TSELIOS

Αυτή τη φορά την έναρξη έκανε ο καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής Makis Tselios, με τη φθινοπωρινή συλλογή του Collection Atelier 2014 -2015.


Φορέματα και μαντό σε χρώματα μπορντό-μαύρο ή κόκκινο, δαντέλες και μάλλινα μαλακά υφάσματα που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα. Ταγέρ σε ανδρική γραμμή, λέοπαρ και πουά prints μπλεγμένα με δαντέλα προσθέτουν πολυτέλεια στις απλές γραμμές.

MARKS & SPENCER

Σειρά είχε η η νέα συλλογή των Marks & Spencer για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014 που φέρνει στο επίκεντρο τη μοντέρνα γυναίκα που καταφέρνει να παραμένει κομψή όλες τις ώρες της ημέρας και να ξεχωρίζει με το δυναμικό, γεμάτο αυτοπεποίθηση στιλ της.


H γυναίκα Marks & Spencer για την άνοιξη/ καλοκαίρι του 2014 εκπλήσσει με νέα looks σε μοντέρνες και χαλαρές γραμμές. Έντονα prints αλλά και chic μονόχρωμα outfits σε μια παλέτα που περιλαμβάνει λευκό, μαύρο, έντονο μπλε, το κίτρινο αλλά και τρυφερούς παστέλ τόνους.

KATHY HEYNDELS

Ακολούθησε ο οίκος Kathy Heyndels και ο επικεφαλής του οίκου, Γιάνης Τόγκος, που έχουν αποκτήσει τη δική τους θέση στο χώρο της μόδας.


Αέρινες δημιουργίες από μουσελίνες ,ρευστές σιλουέτες, φορέματα από δαντέλες, τουνίκ και σύνολα σε μια χρωματική παλέτα από ιβουάρ, μπεζ, ροζ και γαλάζιο και μαύρο.

ΚΟΝSTANTINOS MITROVGENIS

Τα shows της πρώτης μέρας του AXDW ολοκληρώθηκαν με τον Konstantino Mitrovgeni που ξεχωρίζει για τα πολυμορφικά σχέδια του και τα εκκεντρικά θέματα των συλλογών του. Η συλλογή του για τον επόμενο Χειμώνα είναι επηρεασμένη από το origami.


Πτυχώσεις και πιέτες εναρμονισμένες στο σώμα σε απόλυτη ισορροπία, graphic prints, έντονοι όγκοι και σταθερές φόρμες σε μια χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει το λευκό, το μαύρο το έντονο κίτρινο και το κόκκινο.

Read More

And More