ΤΙ, ΠΩΣ, ΜΕ ΤΙ;Το TLIFE γίνεται ο προσωπικός σου στιλίστας και απαντάει στις ερωτήσεις σου

Λίγο οι σειρές που παρακολουθούσαμε από μικρές, λίγο το όνειρο της πριγκίπισσας που έχει κατοικίσει για πάντα μέσα μας, λίγο η μικρή σταρ που κρύβουμε, το ένα έφερε το άλλο και η επιθυμία για προσωπικό στιλίστα είναι ανίκητη. Και γιατί όχι αφού εύκολα και ανέξοδα μπορείς να στείλεις την ερώτηση σου στην ομάδα μόδας του TLIFE κι εκείνη να σου απαντήσει το συντομότερο δυνατό με ό,τι πιστεύει πως ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Έχεις να πας σε κάποιο event και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Έχεις ένα σύνολο στο μυαλό σου αλλά δεν είσαι και τόσο σίγουρη για τα αξεσουάρ; Μπορείς να μας ρωτήσεις ακόμη και να μας στείλεις φωτογραφίες με τα ρούχα σου κι εμείς θα φροντίσουμε να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Πάμε να δούμε λοιπόν αυτή την εβδομάδα τι μας ρώτησαν οι φίλες του TLIFE και μην το σκέφτεσαι και πολύ επικοινώνησε μαζί μας στο styling@tlife.gr

Eρώτηση:
Καλησπέρα, Ονομάζομαι Αθηνά. Φοράω αρκετά συχνά παντελόνια σε στιλ βράκας, αλλά ψάχνω ένα στιλ παπουτσιού που θα του ταιριάζει περισσότερο από τις μπότες, τώρα το χειμώνα. Έχετε κάτι να μου προτείνετε;

Απάντηση:
Γεια σου Αθηνά! Επειδή το συγκεκριμένο στιλ παντελονιού κρύβει πολλά από την γυναικεία σιλουέτα θα σου πρότεινα να το συνδυάσεις με stilettos ankle boots ώστε αμέσως να κάνει τα πόδια σου να δείξουν πιο ψηλά. Αν πάλι δεν είναι το στιλ σου τα τακούνια και θέλεις φλατ επιλογές, σου προτείνω παπούτσια oxfords σε animal print ώστε να δώσεις έντονο χαρακτήρα στο ντύσιμο σου.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Γεια σας κορίτσια. Με λένε Ιωάννα και ήθελα να με βοηθήσετε πως να συνδυάσω μια φούστα που αγόρασα πρόσφατα. Είναι μακριά, μαύρη στενή με σκίσιμο στο πλάι. Λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Τι παπούτσι να βάλω, τοπ (μπλούζα ή πουκάμισο) και σακάκι; Αναμένω την απάντηση σας!

Απάντηση:
Γεια σου Γιολάντα. Τι sexy φούστα είναι αυτή. Μας αρέσει πολύ! Το πως θα την συνδυάσεις εξαρτάται από τον χαρακτήρα που θέλεις να δώσεις στην εμφάνισή σου. Δηλαδή αν θέλεις να την κάνεις πιο casual ένα ζευγάρι μαύρα stiletos ankle boots με ένα μοδάτο t-shirt κλειστό στο λαιμό, εντυπωσιακό κολιέ- chocker, πολλά βραχιόλια θα κάνουν ένα πολύ ωραίο σύνολο. Επίσης casual γίνεται με τζιν πουκάμισο και αρβυλάκια μέσα στην ημέρα ενώ ένα ζευγάρι πέδιλα με τριχρωμία θα δεις πόσο στιλ θα σου δώσουν. Τώρα, αν αποζητάς κάτι πιο sexy ένα μπούστο κι ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα αρκούν για να μαγνητίσεις και τους πιο δύσκολους. Αν κάνεις τον τελαυταίο συνδυάσμό σου προτείνω από πάνω biker δερμάτινο jacket και κόκκινο κραγιόν! Θα είσαι θεά!

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Γεια σας!! Σας συγχαίρω κι εγώ με τη σειρά μου για τη στήλη σας και σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά σας. Λοιπόν, γίνομαι κουμπάρα στις 17 Μαρτίου στην Καρδίτσα (δεν είμαι από εκεί, η νύφη είναι). Το έμαθα πριν λίγες μόνο μέρες και δεν έχω τι να βάλω. Ούτε και τι φοράνε τέτοια εποχή ξέρω. Ευκαιρία λοιπόν επειδή είναι και εκπτώσεις, να μου πείτε τι θα μου πήγαινε και τι είναι στη μόδα για να πάω να ψωνίσω. Για να σας βοηθήσω, ώστε να με βοηθήσετε…. είμαι
1.74, ξανθιά και 62 κιλά. Πείτε μου και τι παπούτσια θα μπορούσα να βάλω, σας ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση:
Γεια σου Κατερινάκι, εκείνη την εποχή έχουν ήδη βγει οι ανοιξιάτικες τάσεις, τα χειμερινά τα έχουμε βαρεθεί ενώ είναι νωρίς για τα πολύ χρωματιστά. Ένα φόρεμα σε midi γραμμή άσπρο μαύρο που είναι must και για το καλοκαίρι είναι η καλύτερη λύση (ούτε πολύ χρωματιστή, ούτε απόλυτα μαύρο). Θα βρες παντού σε όλα τα πολυκαταστήματα με οικονομικές σειρές. Στο προτείνω με booties peep toes ή κλασικές γόβες χωρίς καλσόν με ένα ίσως μεγάλο βραχιόλι ενώ για πανωφόρι ένα ωραίο σακάκι με τονισμένους ώμους και σηκωμένα μανίκια (θα το πάρεις τώρα στις εκπτώσεις, έχει παντού) είναι ό,τι πρέπει.

Φιλάκια πολλά

Eρώτηση:
Παρακαλώ θα ήθελα να σας κάνω 2 ερωτήσεις. Που θα μπορούσα να βρω τη μπλούζα της Κάρυ στο sex the city 2 στη σκηνή της αγοράς που λέει Adore Dior. Επίσης αν έχετε να μου προτείνετε μαγαζί ή site με κομψά κ μοντέρνα ρούχα για εγκύους. Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων.

Aπάντηση:
Γεια σου φίλη μας! Λοιπόν το συγκεκριμένο t-shirt αποτελεί vintage κομμάτι του οίκου οπότε είτε θα το βρεις σε vintage συλλογές είτε στο e-bay που το βρήκαμε και κόστιζε 25 ευρώ. Ένα site που σου προτείνουμε να μπεις να δεις για ρούχα εγκυμοσύνης είναι το omor.gr

Φιλάκια πολλά

Eρώτηση:
Γεια σας! Είμαι η Στέλλα και έχω ένα θεματάκι που με απασχολεί. Στις 16 Μαρτίου παντρεύεται η καλύτερη μου φίλη και δεν ξέρω τι να βάλω και το χειρότερο είναι ότι δεν έχω χρήματα για να ψωνίσω το οτιδήποτε. Η μικρή μου ιστορία είναι: Έχω ισχυρό πρόβλημα με το θυρεοειδή μου με αποτέλεσμα αρχές του 2012 να είμαι σαν μίνι ντουλάπα. Τον Ιανουάριο του 2012 ξεκίνησα μία δίαιτα από μόνη μου, έχασα 14 κιλά σε 7 μήνες με αποτέλεσμα να ριμάξω τον μεταβολισμό μου. Από τον Οκτώβριο του 2012 αφού ρύθμισα τον θυρεοειδή μου ξεκίνησα πρόγραμμα με μία διαιτολόγο κι έχω χάσει μέχρι σήμερα 5 κιλά. Σήμερα φοράω και πάλι ρούχα όπως τζιν, πιο στενά μπλουζάκια.

Σας στέλνω το φόρεμα που σκέφτομαι να φορέσω στον γάμο σε φωτογραφία. Από πάνω σκέφτομαι να το συνδυάσω με ένα μπολερό μαύρο βισκόζ με τρουακάρ μανίκι (να κρύβει και τα μπράτσα) και αυτές τις γόβες που επίσης σας στέλνω να δείτε. Ταιριάζουν μεταξύ τους; Φοριούνται τον Μάρτιο; Ελπίζω να μου απαντήσετε γιατί δεν με βλέπω να πηγαίνω στον γάμο…μην με κοροϊδεύει και ο κόσμος. Φιλιά πολλά Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση:
Γεια σου Στελλίτσα! Καταρχάς θέλω να σου πω μπράβο για το πείσμα και την θέληση σου, συνέχισε έτσι! Το φόρεμα που έστειλες να δούμε μπορεί να φορεθεί στον γάμο της φίλης σου και οι γόβες που επιλέγεις είναι κλασικές οπότε οτιδήποτε κλασικό, ταιριάζει. Σου προτείνω να αποφύγεις το αμάνικο μπολερό, είναι υπερβολή και να το αντικαταστήσεις με μία μεγάλη μαύρη πασμίνα με κρόσσια στο τελείωμα της που θα δώσει μία πιο ethnic – gypsi πινελιά. Να περάσεις καλά στον γάμο της φίλης σου!!

Φιλάκια πολλά

Ερώτηση:
Κορίτσια, γεια σας! Δεν πάει πολύς καιρός που έχω να στείλω, σας εμπιστεύομαι πολύ, δεν έχετε παράπονο! Λοιπόν, σύντομα, θα πάμε με την παρέα μου στον Σταυρό του Νότου, όπου τραγουδάει η Ελ. Ζουγανέλη, και φυσικά, θέλω τη συμβουλή σας για το κατάλληλο outfit! Έχω σκεφτεί, να φορέσω το πουκάμισο (το οποίο θα βάλω μέσα από το παντελόνι) και να κρατήσω τη τσάντα φάκελο που επισυνάπτω, ένα μαύρο blazer, ένα μπορντό παντελόνι και biker boots, τα οποία φοράω και καθημερινά. Επειδή η διάθεση και γενικά το όλο στιλ του χώρου από ό,τι ξέρω είναι πιο ροκ, κατέληξα σε αυτά! Εσείς τι λέτε; Ευχαριστώ πολύ!


Απάντηση:
Γεια σου Λινάκι! Το ντύσιμο που σκέφτεσαι να κάνεις μας αρέσει πολύ όπως και οι επιλογές των χρωμάτων που έκανες. Το μπορντό παντελόνι με τον ροζ φάκελο δημιουργούν μία πολύ ενδιαφέρουσα αντίθεση που σίγουρα ταιριάζει και στη νύχτα και στον χώρο που θα βρεθείς! Ηave fun girl!

Πολλά φιλάκια

Aν θέλεις να στείλεις την ερώτηση σου, μπορείς στο styling@tlife.gr

Read More

And More