Chic, Glam ή Sexy; Διάλεξε το γιορτινό σου outfit σύμφωνα με το στιλ που προτιμάς!

Τα Χριστούγεννα είναι σχεδόν εδώ, και αν ακόμη δεν έχεις έχεις βρει το τέλειο outfit για να ξεχωρίσεις, δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο! Οι γιορτές είναι η καλύτερη δικαιολογία για να παίξεις με το στιλ σου, ακόμα και να υπερβάλλεις λιγάκι.

Για αυτό σήμερα η Σοφία Σούζα αποφάσισε να σου δώσει μερικές ιδέες και μετά από έρευνα αγοράς σου συγκέντρωσε τις ωραιότερες προτάσεις για τα γιορτινά σου outfits, ανάλογα με το στιλ ή τη διάθεσή σου, για να ρίξεις μια ματιά πριν βγεις για shopping…

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

/
Αν προτιμάς μια chic εμφάνιση για αυτές τις γιορτές τότε δεν χρειάζεται να ψάξεις μακριά. Τα πιο κομψά φορέματα σε συνδυασμένα σε 2 τέλεια outfits για σένα είναι εδώ…

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

/
Αν αυτά τα Χριστούγεννα θέλεις να λάμψεις και να ξεχωρίσεις τότε αυτή είναι η κατηγορία που σε αφορά. Μaxi φορέματα και φούστες, sexy γόβες ή πέδιλα και εντυπωσιακά clutches για τις πιο glamorous γιορτινές εμφανίσεις σου.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

/
Πάρε ιδέες για hot γιορτινές εμφανίσεις με βασικό κομμάτι ένα mini φόρεμα. Δες πως μπορείς να αναδείξεις με στιλάτο και ισορροπημένο τρόπο τη sexy πλευρά σου.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

Read More

And More