THE A-LINE SKIRT: H πιο HOT φούστα της σεζόν και πως να τη φορέσεις!

Λοιπόν ήρθε η ώρα να σταματήσεις να δοκιμάζεις όποια φούστα βλέπεις στα μαγαζιά – βρήκαμε την μία και απόλυτα κολακευτική. Ναι, διάβασες σωστά, υπάρχει μια φούστα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από το σωματότυπο, ή την ηλικία της: η A-line skirt ή αλλιώς η φούστα σε γραμμή Α. Kαι ναι, με τόσο έντονη την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ΄70 αυτή τη σεζόν, τυχαίνει να είναι και το πιο hot στιλ φούστας για αυτή την άνοιξη!

Το κολακευτικό κόψιμο της στέκεται στο ύψος της μέσης (το πιο στενό μέρος του σώματος), αλλά γλιστράει με χάρη μακριά από τους γοφούς και τους μηρούς (αμήν). Αν και πολλά petite κορίτσια παραπονιούνται ότι οι φούστες σε γραμμή Α μπορεί να κονταίνουν τα πόδια τους, το κόλπο είναι να βρεις το τέλειο μήκος. Αν εσύ ανήκεις στην μικρόσωμη κατηγορία, να επιλέξεις ένα κοντό μήκος ενώ αν είσαι ψηλή, μια midi είναι η τέλεια επιλογή. Ώρα να πάμε για shopping, δε νομίζεις;

Τα θετικά χαρακτηριστικά της όμως δεν τελειώνουν εδώ. Η A-line skirt είναι και ένα απίστευτα ευέλικτο ρούχο αφού μπορεί να δείξει τέλεια σε συνδυασμό με τα πάντα. Από ένα λευκό πουκάμισο, t-shirt ή ένα εμπριμέ crop-top. Aπόκτησε λοιπόν τη δική σου, και φόρεσέ την παντού. Από το γραφείο μέχρι το επόμενο ραντεβού σου!

Για μια μεγαλύτερη δόση έμπνευσης και επιπλέον ιδέες για styling κάνε κλικ εδώ για να δεις πως την έδειξαν οι μεγαλύτεροι οίκοι!

Read More

And More