ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ; Ο προσωπικός σου στιλίστας επιστρέφει και απαντάει στις ερωτήσεις σου…

Αγαπημένο κορίτσι μην νιώθεις άσχημα που έχεις απορίες στη μόδα. Όλες έχουμε! Κι εσύ είσαι στην πλεονεκτική θέση να έχεις την ομάδα του TLIFE στο πλευρό σου που θέλει και μπορεί να σε βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείς.

Όπως ίσως ήδη γνωρίζεις το TLIFE παίρνει τα ηνία στα χέρια του και γίνεται ο προσωπικός σου στιλίστας. Εσύ μας ρωτάς και η ομάδα μόδας συσκέπτεται και απαντάει σε όλες σου τις απορίες.

Είμαστε παρούσες σε όλες σου τις στιγμές και με μεγάλη χαρά σου δίνουμε κάποια tips ώστε τα ρούχα σου να σε βγάζουν ασπροσπρόσωπη κάθε στιγμή.
Μην διστάσεις λοιπόν να επικοινωνήσεις μαζί μας στο styling@tlife.gr

Ερώτηση:
Γεια σας!
Χρειάζομαι τη συμβουλή σας για το τι να φορέσω σε συγγενικό γάμο περί τα τέλη Οκτωβρίου. Είμαι αρκετά μικροκαμωμένη (1.57, 45 κιλά). Μπορώ να φορέσω κάτι σε στενή γραμμή ή να προτιμήσω κάτι πιο αεράτο; Σε τι χρωματισμούς;
Και επίσης, θα μπορούσα να συνδυάσω πορτοκαλί φόρεμα με κόκκινα παπούτσια ή θα είναι υπερβολή;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Aπάντηση:
Γεια σου κορίτσι,
Λοιπόν, από τη στιγμή που είσαι μικροκαμωμένη το να επιλέξεις κάτι στενό ακόμα και mini (μην το παρακάνεις) δεν θα φαίνεται καθόλου άσχημο. Αντίθετα μάλιστα θα τονίσει τη θηλυκότητά σου και θα σε αναδείξει.

Τώρα όσον αφορά στο κόκκινο με το πορτοκαλί εξαρτάται από την απόχρωση του κόκκινου. Εάν είναι ένα φωτεινό κόκκινο τόλμησέ το και διατήρησε πολύ λιτό όλο το υπόλοιπο look σου (απέφυγε δηλαδή τη χρήση άλλων χρωμάτων στα αξεσουάρ). Φέτος η μόδα επιτρέπει αυτούς τους έντονους χρωματικά συνδυασμούς οπότε εάν εσένα σου αρέσει αισθητικά επέλεξέ το. Να το αποφύγεις εάν το παπούτσι σου βρίσκεται σε αρκετά σκούρα απόχρωση του κόκκινου.
Καλή επιτυχία!!

Eρώτηση:
Έχω ένα γάμο την Πέμπτη και πήρα ένα polka dot dress ασπρόμαυρο (μαύρο με άσπρες βούλες). Είμαι αδύνατη, ψηλή, μελαχρινή με έντονο μαύρισμα. Τι χρώμα παπούτσια μπορώ να βάλω για να ξεφύγω από το άσπρο-μαύρο χωρίς να είμαι υπερβολική; Έλεγα να βάλω κόκκινα peep toes και nude/red lips make up μιας και τα αξεσουάρ δεν μου αρέσουν, αλλά με το μαύρισμα φοβάμαι μήπως είναι υπερβολή.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ελίσα

Απάντηση:
Γεια σου Ελίσα,
Το φόρεμά σου μου ακούγεται μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή. Είμαι σίγουρη πως θα κερδίσεις τις εντυπώσεις! Παρόλα αυτά το κόκκινο ως επιλογή είναι αρκετά προβλεπόμενη. Γιατί δεν σκέφτεσαι να κάνεις την αλλαγή και να βάλεις φούξια πέδιλα; Εάν όμως θέλεις να παραμείνεις σταθερή στο κόκκινο θα πρότεινα να μην βάψεις και τα χείλη σου στην ίδια απόχρωση αλλά να διατηρήσεις τη φυσική λάμψη που έχεις από το μαύρισμά σου τονίζοντας απλά κάποια χαρακτηριστικά.
Καλή επιτυχία!!


Ερώτηση:

Γειά σας. Είμαι 20 χρόνων με σωματότυπο αχλάδι. Τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου ορκίζεται η αδερφή μου (η ορκομωσία είναι πρωί). Τι μπορώ να φορέσω που είναι κοντά στην ηλικία μου;

Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να φορέσεις ένα ψηλόμεσο παντελόνι (πάνω από τον αφαλό) είτε σε ίσια είτε σε γραμμή που στενεύει προς τα κάτω. Εάν επιλέξεις το δεύτερο γύρισε το μπατζάκι του παντελονιού σου μια φορά. Συνδύασε το παντελόνι σου με ένα t-shirt σε καλή ποιότητα ή ακόμα και πουκάμισο -ανάλογα το στιλ σου. Το συγκεκριμένο σύνολο μπορείς να το φορέσεις και με μπαλαρίνες παπούτσια αλλά και με κομψές γόβες ή ακόμα και ankle boots.
Kαλή επιτυχία!!! Και συγχαρητήρια στην αδερφή σου!


Ερώτηση:

Καλημέρα! Θα ήθελα να μου πείτε ποια ρούχα μπορούμε να φορέσουμε εμείς οι εύσωμες ώστε να μην φαινόμαστε άλλο τόσο. Επίσης τα Χριστούγεννα θα παντρέψω την κολλητή μου και δεν ξέρω τι ρούχα να φορέσω ώστε να φαίνομαι λίγο κομψή!! Ευχαριστώ πολύ.


Απάντηση:

Γεια σου κορίτσι! Χαίρομαι πολύ που μου έστειλες τη συγκεκριμένη ερώτηση γιατί μέσα από σένα θα ενημερωθούν πολλές που είναι διστακτικές. Λοιπόν, το ότι έχεις μερικά παραπάνω κιλά δεν σε κάνει να μην είσαι κομψή! Να θυμάσαι πως όσα κιλά κι αν έχεις, σίγουρα έχεις ένα σημείο στο σώμα σου που μπορείς να τονίσεις. Επέλεξε τα παντελόνια σου να έρχονται στο ύψος του αστραγάλου και οι μπλούζες να είναι ανοιχτές στο λαιμό. Ή ακόμα και τα μανίκια της μπλούζας σου να τα έχεις γυρισμένα στο ύψος από τους αγκώνες. Αμέσως η εμφάνιση ενός μέρους του σώματος αποσπά την προσοχή και τονίζει τη θηλυκότητα. Να αποφεύγεις όσο μπορείς τα ρούχα που φαίνονται ως ενιαία κομμάτια ή τα τελείως ριχτά. Αμέσως προσθέτουν όγκο και δεν σε κάνουν να φαίνεσαι γυναίκα. Επίσης εάν έχεις τη δυνατότητα προσπάθησε να μοιράζεις τα ρούχα σου σε δύο ξεχωριστά κομμάτια ώστε να φαίνεται η περιοχή της μέσης πχ. άλλη απόχρωση το πάνω μέρος κι άλλη απόχρωση η κάτω. Εάν μπορείς φόρεσε και λίγο τακουνάκι!

Τώρα όσον αφορά στο γάμο της φίλης σου θα σου πρότεινα να βάλεις δύο ξεχωριστά κομμάτια σε ποιότητα μεταξωτή που δίνει μια αέρινη και πολύ κομψή αίσθηση. Για το πάνω μέρος σκέψου την επιλογή του να φορέσεις ένα ωραίο μαντό σε μονόχρωμη απόχρωση και να το συνδυάσεις με κομψά κοσμήματα.
Καλή επιτυχία!! Πάντα άξια.


Ερώτηση:

Kαλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Παντρεύεται η κολλητή μου φίλη 17/9 και θα φορέσω ένα μακρύ φόρεμα που έχω bill cost. Κίτρινο στο χρώμα. Πείτε μου τι παπούτσια θα μπορούσα να φορέσω να είναι κάτι πιο ιδιαίτερο; Ή να πάω στη λύση του χρυσού πέδιλου που είναι πιο ασφαλής! Ευχαριστώ!

Απάντηση:
Γεια σου φίλη μου! Στη θέση σου θα επέλεγα χρυσό κομψό πέδιλο ή καφέ σκούρο. Εάν θέλεις όμως κάτι πιο fun επέλεξε γόβες ή peep toes που κάνουν διχρωμίες.
Καλή επιτυχία!!!


Ερώτηση:

Γεια σας! Διάβασα το άρθρο σας για το ιδανικό τζιν ανάλογα με το σωματότυπο. Είμαι 24 χρονών και έχω σωματότυπο αχλάδι. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω τζιν που να μου ταιριάζει γιατί στην αγορά υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε τζιν σωλήνα αλλά όχι σε ίσια γραμμή και χωρίς ιδιαίτερα ξεβάμματα. Πού θα μπορούσα να βρω ένα τζιν για τον σωματότυπό μου σε τιμή περίπου στα 80 ευρώ.
Ευχαριστώ
Μαρία

Απάντηση:
Γεια σου Μαρία!
H αγορά τζιν μπορεί να φαντάζει εύκολη αλλά τελικά είναι αρκετά περίπλοκη υπόθεση. Θα σου πρότεινα να αποφύγεις τα παντελόνια με ξεβάμματα και να επιλέξεις μια πιο κλασική και διαχρονική γραμμή αφού με το που βρεις το τζιν που σου ταιριάζει θα θέλεις να το κρατήσεις για πάντα και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη παντού. Για ρίξε μια ματιά λοιπόν στα Spriderstores και στο Blow που έχουν και μεγάλη ποικιλία και μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις σε χαμηλές τιμές.
Καλή επιτυχία!!


Ερώτηση:

Γειά σας! Πως θα μπορούσα να αναδείξω τα καλλίγραμμα πόδια μου;
Ευχαριστώ! Αναστασία.

Απάντηση:
Γειά σου τυχερό κορίτσι με τα καλλίγραμμα πόδια!! Νομίζω πως οι επιλογές σου είναι εμφανής αλλά δεν χάνουμε κάτι να τις επαναλάβουμε. Λοιπόν από τις πρώτες σου επιλογές πρέπει να είναι τα σορτσάκια, οι βερμούδες και τα σε στενή γραμμή φούστες και φορέματα.
Καλή επιτυχία κι ελπίζω με τα καλλίγραμα πόδια σου να κάνεις θραύση!

Eρώτηση:
Γεια σας! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με το ντύσιμό μου στη σχολή (ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο). Δεν ξέρω τι να φορέσω και δεν διαθέτω αρκετά χρήματα για περιττά έξοδα. Έτσι παραμένω σε αυτά που είχα ως τώρα τα οποία κατά μία έννοια είναι κάπως πιο κοντά στο στιλ μου. Όσον αφορά στην απλότητά τους όμως είναι αρκετά αδιάφορα και δεν με εκφράζουν απόλυτα. Ενημερωτικά, νομίζω, ότι είμαι πιο κοντά στο ρομαντικό στιλ με στοιχεία και από τα άλλα στιλ ανάλογα κυρίως με τη διάθεση… Γενικά το ψάχνω ακόμα… Πάντως δεν θα ήθελα ούτε κάτι που να τραβάει τα βλέμματα όλων ούτε κάτι εντελώς αδιάφορο και να ταιριάζει ακριβώς στην ηλικία μου(19)(επίσης είμαι ψηλή και αδύνατη). Ευχαριστώ!

Απάντηση:
Γεια σου! Δεν είναι λίγες οι κοπέλες που έχουν ακριβώς το ίδιο δίλημμα με το δικό σου εάν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Θα σου πρότεινα λοιπόν να κάνεις συνδυασμούς mix and match με τα ρούχα που ήδη έχεις και να ψωνίσεις κάποια κομμάτια οικονομικά ώστε να έχεις εναλλαγές. Συνήθως αυτό που κάνει το ντύσιμό σου κάθε φορά ξεχωριστό είναι η επιλογή μπλούζας ή top οπότε επένδυσε σε αυτά.
Καλή επιτυχία!!

Ερώτηση:
Γεια σας!!!
Είμαι η Ευγενία 29 ετών. Θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με ένα ντύσιμο που θέλω να κάνω σε γάμο.
Με κοραλλί μίντι φόρεμα και πράσινα (ανοιχτό προς βεραμάν) peep toes παπούτσια, τι χρώμα τσαντάκι, clutch θα μου προτείνατε να κρατήσω?
Ευχαριστώ!!

Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να κρατήσεις clutch σε απόχρωση του χρυσού και χρυσά διακριτικά αξεσουάρ.
Καλή επιτυχία!!

Ερώτηση:
Γεια σας. Είμαι 21 και 1.65 με 65 κιλά. Θα αρραβωνιάσω ένα ζευγάρι στις 17 Σεπτέμβρη και δεν έχω ιδέα τι φόρεμα να αγοράσω. Τι στιλ πρέπει να έχει κτλ. Το στιλ μου είναι αρκετά νεανικό και γενικώς ιδιαίτερο αλλά η κοπέλα που θα αρραβωνιάσω είναι αρκετά κλασική στο ντύσιμο. Δεν θα ήθελα να την επισκιάσω. Παρακαλώ βοηθήστε με!

Aπάντηση:
Γεια σου! Επειδή είναι αρραβώνας και υπάρχουν αρκετά “πρέπει” ακολούθησε τους κανόνες και επέλεξε ένα φόρεμα στη γραμμή που θα νιώσεις οτι σε κολακεύει καλύτερα διατηρώντας το νεανικό σου στιλ μέσα από μία επιλογή με χρώμα που είναι από τις τελευταίες τάσεις. Θα σου πρότεινα να επιλέξεις ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή που ίσως να στενεύει στη μέση ώστε να αναδεικνύει τη θηλυκότητά σου.

Καλή επιτυχία και πάντα άξια

Ερώτηση:
Γειά σας!
Παντρεύεται η δίδυμη αδερφή μου και ο γάμος της είναι τον Δεκέμβριο -βράδυ με δεξίωση σε κεντρικό ξενοδοχείο. Είμαι 1,60 κοκκινομάλλα (βαμμένη, με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα) και έχω βάρος 65 κιλά. Εμφανισιακά έχω πλούσιο στήθος και καλλίγραμμα πόδια έχω όμως επίσης και κοιλίτσα!!! Οι γόβες στιλέτο είναι οι αγαπημένες μου και τα midi φουστάνια σε γραμμή Α είναι η safe επιλογή μου. Θα ήθελα κάτι διαφορετικό όμως πιο 60’s νομίζω. Μαύρο μπορώ να βάλω λέτε? Μπορείτε να μου προτείνετε. Βοηθήστε με please? Ευχαριστώ, Άννα

Απάντηση:
Γειά σου Άννα! Θα σου πρότεινα να αποφύγεις το μαύρο χρώμα σε μια τόσο χαρούμενη μέρα και να φορέσεις αέρινo maxi φόρεμα σε σκούρα πράσινη απόχρωση και να την συνδυάσεις με χρυσά αξεσουάρ και ζώνη χρυσή αλυσίδα.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία!!

Εύχομαι σε όλες σας, κορίτσια, καλή επιτυχία!! Και είμαι σίγουρη πως οι επιλογές σας θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες. Να θυμάστε να εμπιστεύεστε αυτό που βλέπετε στον καθρέφτη αφού λέει πάντα την αλήθεια!

Περιμένουμε όλες τις ερωτήσεις σας στο styling@tlife.gr

Read More

And More