Θέλεις brazilian γλουτούς; Τότε ξεκίνα αυτές τις ασκήσεις τώρα και μη χάνεις άλλο χρόνο…

Μη σε ξεγελούν βροχούλες και σύννεφα. Το καλοκαίρι έχει σχεδόν τελειώσει, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα κάνεις τα τελευταία σου μπάνια στην παραλία. Κι εδώ που τα λέμε, η υπόθεση “τέλεια οπίσθια” δεν είναι ζήτημα που αφορά μια γυναίκα μόνο το καλοκαίρι! Αν ακόμα ονειρεύεσαι brazilian γλουτούς μη χάνεις χρόνο. Προλαβαίνεις, αρκεί να είσαι συνεπής.

Ο γυμναστής Επαμεινώνδας Κώνστας ετοίμασε ένα πρόγραμμα γυμναστικής για να σμιλέψεις τους πιο σέξι γλουτούς…

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις;
Ξέρεις πως κάθε άσκηση απαιτεί ζέσταμα. Να ετοιμάσεις τους μύες σου, να μην σε πιάσει και κανένα τράβηγμα στα καλά καθούμενα. Δοκίμασε για προθέρμανση να κάνεις επι τόπου αλματάκια για 10 λεπτά ή ακόμη και χαλαρό τρέξιμο. Τώρα είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις…

– Οι επαναλήψεις είναι το Α και το Ω σε αυτή σου την προσπάθεια. Μπορεί να νιώθεις το μούδιασμα να “παραλύει” τους γλουτούς σου, αλλά να ξέρεις εκείνη τη στιγμή “γίνεται δουλίτσα”!

– Εκτέλεσε 3 σετ από 12-18 επαναλήψεις σε κάθε άσκηση. Φυσικά όσο πιο εξοικειωμένη είσαι με τη γυμναστική, μπορείς να αυξήσεις τις επαναλήψεις. Καλό είναι όμως να έχεις μέτρο για να μην εξουθενωθείς.

– Επίστρεψε στο πρόγραμμα 4 φορές την εβδομάδα για να δεις αποτέλεσμα just in time για την παραλία.

– Ολοκληρώνοντας τις ασκήσεις ενδέχεται να αισθανθείς έντονο μούδιασμα. Καλό είναι να κάνεις μερικές διατάσεις για να χαλαρώσουν οι μύες από την έντονη προσπάθεια. [ΒΡΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΙΑΤΑΣΕΩΝ ΕΔΩ]

Credits
Φωτογράφηση: Χρήστος Κέδρας
Ευχαριστούμε το γυμναστή Επαμεινώνδα Κώνστα για την παρουσίαση των ασκήσεων

Read More

And More