Ασκήσεις από την Σόφη Πασχάλη για να κάψεις λίπος!

Ποτέ δεν είναι αργά! Αυτό πρέπει να βάλεις στο μυαλό σου… Και δεν το λέμε εμείς το λέει η ειδικός! Η Σόφη Πασχάλη ήρθε στο TLIFE και ετοίμασε για εσένα ένα ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής για να πεις αντίο στο λίπος, just in time! Λίγο πριν δηλαδή ετοιμάσεις βαλίτσα για διακοπές!

“Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο θα σε βοηθήσει να χάσεις πόντους στον πρώτο κιόλας μήνα, ενώ παράλληλα πετυχαίνεις μυική ενδυνάμωση” εξηγεί η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη.

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις
Οι πρώτες ασκήσεις του προγράμματος έχουν και το στοιχείο της καρδιαγγειακής εξάσκησης που θα αυξήσουν τους παλμούς και θα ενεργοποιήσουν τον μεταβολισμό σου. Κάθε άσκηση από τις επόμενες τονώνει και γυμνάζει όλα τα μέρη του σώματος, χέρια και πόδια, κοιλιακούς, στήθος και ώμους.

– Κάνε 8 επαναλήψεις από 4 σετ σε κάθε άσκηση και στην συνέχεια προχώρησε στην επόμενη.

– Επανάλαβε όλο το πρόγραμμα το λιγότερο 4 φορές την εβδομάδα, αν φυσικά θέλεις να έχεις πιο άμεσα αποτελέσματα

– Τελειώνοντας τη γυμναστική μην αμελήσεις να κάνεις διατάσεις για αποθεραπεία, έτσι ώστε να χαλαρώσεις τους μύες και να αποφύγεις τους τραυματισμούς

– Μείνε συντονισμένη στο TLIFE για το 2ο σετ των ασκήσεων του ίδιου προγράμματος που θα σε οδηγήσει μέχρι την άδεια διακοπών.

Credits
Φωτογράφηση: Χρήστος Κέδρας
Ευχαριστούμε πολύ την γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη για την παρουσίαση των ασκήσεων

Read More

And More