Pilates! Ασκήσεις για flat κοιλιά, σέξι γλουτούς, χέρια και πόδια…

Η θηλυκή πλευρά της γυμναστικής έχει ένα όνομα: Pilates! Νομίζεις ότι είναι τυχαίο που στο όνομά της ορκίζονται δεκάδες star στην Ελλάδα και το εξωτερικό; Πάρε θέση στο μάθημα Pilates του TLIFE και τόνωσε κοιλιά, σφίξε γλουτούς και χέρια, γυμνάζοντας την ίδια ώρα τα πόδια. Κι όλα αυτά στο σπίτι του…

Γιατί Pilates;
H καθηγήτρια φυσικής αγωγής/Pilates Instructor, Mandy Περσάκη εξηγεί πως η Pilates δεν είναι απλή υπόθεση. Το πλεονέκτημα όμως της μεθόδου είναι πως αγαπάει τις καμπύλες σου και σέβεται τη θηλυκότητά σου. Οι ασκήσεις είναι έτσι φτιαγμένες που μακραίνουν τους μύες χωρίς να σε… “φουσκώνουν”! Το αποτέλεσμα είναι αδύνατο, καλοσχηματισμένο σώμα και βελτιωμένη στάση του σώματος που σε κάνει να δείχνεις και να είσαι πιο όμορφη!

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις;
Φρόντισε να κάνεις προθέρμανση με διατάσεις πριν ξεκινήσεις το πρόγραμμα. Είναι πολύ σημαντικό για να τελειώσεις το μάθημα Pilates χωρίς τραβήγματα και τραυματισμούς.

– Κράτησε στο μυαλό σου σε όλη τη διάρκεια της άσκησης τον εξής κανόνα: Εισπνέεις βαθιά στην πρώτη θέση της άσκησης και εκπνέεις στο τελείωμα -και το πιο δύσκολο μέρος της.

– Κάνε 10 επαναλήψεις, μένοντας στην τελική θέση για 10 δευτερόλεπτα. Μέτρησε από μέσα σου 1001, 1002… έως το 10010 για να κρατάς τον ίδιο χρόνο κάθε φορά!

Credits
Φωτογράφηση: Χρήστος Κέδρας
Ευχαριστούμε την καθηγήτρια φυσικής αγωγής/Pilates Instructor Mandy Περσάκη
Επιμέλεια/Κείμενα: Λευτέρης Σαββίδης

Read More

And More