Navy: Πως να φορέσεις την πιο hot τάση της εποχής!

H ημέρα στην εκπομπή ξεκίνησε καταπληκτικά!! Mε ένα super ζευγάρι παπουτσάκια τόσο MEΣA ΣTO ΘEMA ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ… Και NAVY & GIRLY & Romantic που δεν κρατιόμουνα να μην σας τα δείξω!! Και όλα αυτά διά χειρός Πένυ Τσιότρα ή αλλιώς… Looking Nice by Penny!!!
/

Τα γυαλιά μου, επειδή με ρωτάτε είναι SUPER και το ρολόι μου Folli-Follie.

/
Η φούστα φυσικά από τη συλλογή μου alexSANDra on the beach και κοστίζει 75 ευρώ.

/

Τα παπούτσια μου είναι Migato και η μπλούζα μου επίσης alexSANDra on the beach (κοστίζει 55ευρώ).

/

Κολιέ by MaLiYa…

/

Η διάθεση συνεχίστηκε σε ανάλογο κλίμα γιατί ρίγες & navy look μας προκαλούν να δραπετεύσουμε σε νησιά και παραλίες!!
ON BOARD λοιπόν γιατί …ΣΑΛΠΑΡΟΥΜΕ με ό,τι έχει ο καθένας!!!!

/

Και η Σάσα Σταμάτη στο ίδιο κλίμα ετοιμάστηκε από τώρα για την εβδομάδα που όλη η εκπομπή θα είμαστε ζωντανά από την ΚΥΛΛΗΝΗ!!! Mε outfit, ολόσωμη φόρμα (155 ευρώ) και beach bag (45ευρώ) alexSANDra on the beach φυσικά και με τα διάσημα Tutu Sandals by MALIYA εννοείται!!

Λάτρεψα όπως και εσείς τα φορέματα της Αθηνάς και της Δανάης από την MACADAMIA FASHION (39,90 ευρώ)

TO ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΑΚΡΥ ΦΟΡΕΜΑ ΜΑΡΙΝΙΕΡΑ (120ευρώ), TO ΠΟΝ ΠΟΝ ΠΑΡΕΟ (40ευρώ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΓΕ BEACH BAG από την συλλογή μου alexSANDra on the Beach θα τα βρείτε στο e-shop www.stylishious.com και σε επιλεγμένα καταστήματα σε Αθήνα, Ελλάδα και Κύπρο
Το Βοhο φόρεμα με το χρυσό κολλιέ στον λαιμό και το λευκό σακκάκι κάπα -που το φόρεσε και η Δέσποινα Βανδή- είναι του σχεδιαστή TASSOS MITROPOULOS (www.tassosmitropoulos.com) και η πλεχτή χειροποίητη τσάντα είνaι YEllow Lemon for Alexandra Katsaiti, 140 ευρώ (www.stylishious.com)

Δες στο βίντεο για την πιο hot τάση της εποχής…

Μπείτε στο κλίμα με το NAVY LOOK γιατί ακολουθούν από το Πρωινό τα πιο ΗΟΤ beach looks κατευθείαν από την παραλία της Κυλλήνης με την πιο ΗΟΤ και λατρεμένη παρουσιάστρια και φίλη, την Φαίη Σκορδά!!!

Ραντεβού… στην παραλία!!

And More