Σήμερα τα εγκαίνια του νέου μαγαζιού του Γιώργου Λιάγκα!

Τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν τα εγκαίνια του νέου του μαγαζιού ελέγχει ο Γιώργος Λιάγκας και ετοιμάζεται για την σήμερα βραδιά. Ο γνωστός παρουσιαστής που μπαίνει και επίσημα στο χώρο των επιχειρήσεων θα υποδεχτεί αυριο το βράδυ τους φίλους του στο Remezzo Vouliagmeni, το νέο στέκι του στην περιοχή. To TLIFE επικοινώνησε μαζί του και έμαθε όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Τα εγκαίνια θα γίνουν αύριο το βράδυ και όπως μάθαμε θα είναι ένα όμορφο πάρτυ που έχει ετοιμάσει ο γνωστός παρουσιαστής για όσους βρεθούν εκεί για να τον τιμήσουν με την παρουσία τους. Το Remezzo Vouliagmeni θα συνδυάζει καλό φαγητό, με εκλεκτή μουσική και εξωτικά coctails. “Δεν θα κάνουμε επίσημα εγκαίνια. Ένα παρτάκι θα γίνει για να γιορτάσουμε την έναρξη του μαγαζιού.”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, σημειώνοντας πως έχει καλέσει κάποιους φίλους του και την ομάδα από το “Πρωινό mou”.
Όσον αφορά το κομμάτι της μουσικής, το έχει αναλάβει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που θα έχει ρόλο Dj. Ο Δημήτρης άλλωστε, είναι καλός φίλος του ζευγαριού και όλο αυτό το διάστημα έχει βοηθήσει στις ετοιμασίες του μαγαζιού. Ενώ, στο μενού βοήθησε ο Άκης Πετρετζίκης που θα βρίσκεται από του χρόνου στην κουζίνα του εστιατορίου.
Από το πλευρό του παρουσιαστή δεν θα λείπει, βέβαια, και η σύζυγός του Φαίη. ‘Έχω καλέσει μερικούς φίλους στα εγκαίνια. Θα είναι η Φαίη σίγουρα και κάποια πολύ κοντινά μου πρόσωπα”, συμπλήρωσε.
Εμείς να του ευχηθούμε καλές δουλειές!

Read More

And More