Ευγενία Μανωλίδου: Αφήνει τις κόντρες στην άκρη και γίνεται… μοντέλο!

Το πρόσωπο των ημερών είναι η Ευγενία Μανωλίδου και δεν σταματά να μας εκπλήσσει… Η γνωστή παρουσιάστρια εν μέσω μιας ραδιοφωνικής – τηλεοπτικής κόντρας με δυο μέτωπα (Θανάση Βισκαδουράκη από τη μία και Φώτη Σεργουλόπουλου – Μαρία Μπακοδήμου από την άλλη) εμφανίζεται σε ρόλο μοντέλου και μιλά για όλα!

Η πολυτάλαντη Ευγενία Μανωλίδου, εκτός από παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός (μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα), μουσικός που είναι και η βασική της ιδιότητα τώρα εμφανίζεται και ως… μοντέλο. Δεν είναι η πρώτη φορά, αφού και στο παρελθόν έχει κάνει φωτογραφίσεις για γνωστή εταιρεία ρούχων…

Η Ευγενία λοιπόν, ξεφεύγοντας από το μοτίβο της σχεδιάστριας μόδας (που έχει γίνει trend από τις διάσημες κυρίες) γίνεται μοντέλο… και μοιράζεται τα μυστικά τους στυλ της με τις θαυμάστριες της!
Ποια κυρία, άλλωστε δεν αγαπά τη μόδα; Και σου απαντώ καμιά! Έτσι, η Ευγενία φόρεσε ξεχωριστά κομμάτια γνωστής εταιρείας ρούχων και πόζαρε άλλοτε με κόκκινο pencil φόρεμα και άλλοτε με μαύρη ψηλόμεση παντελόνα…

Όσο για την κόντρα που λέγαμε; Μιλώντας στην κάμερα του “Μία” είπε: “Τίποτα δεν έχει γίνει. Θα πάω να δω τον Θανάση Βισκαδουράκη. Δεν είπα τίποτα για τον Dancing. Η λάθος μετάφραση και τα “χαλασμένα” τηλέφωνα, λειτουργούν μια χαρά στην Ελλάδα. Δεν πειράζει μέρος της δουλειάς είναι και αυτό” και συμπλήρωσε: “Αν κάθονται και χαλούν φαιά ουσία για το τι είπε ο ένας και ο άλλος και τι εννοούσε θα χάσουν το στόχο”.

Δες backstage φωτογραφίες:

Η Ευγενία με τον Χάρη Σιανίδη

Read More

And More