Ποια είναι η 21χρονη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της

Η είδηση για την δολοφονία της Ανδριάνας Γαργικιώτη έσκασε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία της Καστοριάς. Το κορίτσι βρέθηκε χθες το πρωί νεκρό στη λίμνη. Στο σώμα της ήταν καρφωμένα το μαχαίρι και το κατσαβίδι με τα οποία ο 35χρονος σύντροφός της της είχε αφαιρέσει την ζωή, ώρες νωρίτερα.

Ο δράστης φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και μάλιστα ήταν αυτός που υπέδειξε στην αστυνομία τον τόπο που είχε αφήσει το πτώμα. Οι δυο τους είχαν έντονη λογομαχία μέσα στο αυτοκίνητό του και ακολούθησε η τραγωδία.

Διάβασε το χρονικό της δολοφονίας της άτυχης 21χρονης

H Ανδριάνα ήταν γνωστή στην τοπική κοινωνία καθώς συμμετείχε στην παρουσίαση του τοπικού καρναβαλιού, τα Ραγκουτσάρια, με γνωστό παρουσιαστή της Καστοριάς. Με τον 35χρονο είχε γνωριστεί πριν από ένα χρόνο μέσα από κοινούς γνωστούς. Εκείνος συνεργαζόταν με μπαρ της Καστορίας για τα οποία διοργάνωνε events.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του ζευγαριού ήταν δυο αγαπημένα μεταξύ τους παιδιά και όλοι μιλούσαν για ένα μεγάλο έρωτα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο δράστης σκότωσε την αγαπημένη του Ανδριάνα. O 35χρονος φέρεται να τη ζήλευε και ίσως αυτό ήταν που τον οδήγησε στο έγκλημα καθώς της έκανε συχνά σκηνές για την παρέα της με κατοίκους της Καστοριάς.

Η Ανδράνα είχε φύγει από την Κέρκυρα όπου γεννήθηκε και σπούδαζε στο TEI της Καστοριάς, Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις.

Στην Καστοριά συγκατοικούσε με μία φίλη της. Διατηρούσε στενές φιλικές σχέσεις και με τον παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής Tralala, Μπάμπη Μπατσάρα με τον οποίο συνεργάστηκε πέρυσι στην μετάδοση του Καρναβαλιού της Καστοριάς και την και την παρέλαση στο Άργος Ορεστικό. Το ίδιο θα γινόταν και φέτος αν η Άννα, όπως την αποκαλούσε ο ίδιος δεν έχανε την ζωή της έτσι άδικα.

Δες βίντεο από την παρουσία της στα Ραγκουτσάρια:

Read More

And More