Στέφανος Κορκολής – Σβετλάνα Γκέιμαν: Παντρεύτηκαν!

Ο Στέφανος Κορκολής και η Σβετλάνα Γκέιμαν (ή αλλιώς Linda), παντρεύτηκαν πριν από λίγες μέρες στο Χαλάνδρι. Οι δυο τους είναι πάνω από επτά χρόνια μαζί κι έτσι αποφάσισαν να παντρευτούν.

Ο γάμος έγινε σε πάρα πολύ στενό κύκλο. Το TLIFE επικοινώνησε με την αδερφή του Στέφανου, Λίλα: “Ο γάμος έγινε. Ήταν σε πάρα πολύ στενό, οικογενειακό κύκλο. Με λίγους καλεσμένους… Έχει κάποιες μέρες που έγινε! Είναι κάτι προσωπικό του…”

Η αναγγελία του γάμου τους που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Αυγή”, έγραφε: “Ο Στέφανος Κορκολής του Ιωάννη και της Αντωνίας, το γένος Κωνσταντίνου Δούκα, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα, και η Σβετλάνα Γκεϊμαν του Λεβ και της Αλεξάνδρα, το γένος Ντιτλοβα Μπασιλι, που γεννήθηκε στο Κεντάου Καζακστάν και κατοικεί προσωρινά στην Αθήνα, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Χαλάνδρι”.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν ως συνεργάτες το 2005. Ο Στέφανος έγινε παραγωγός, συνθέτης και ενορχηστρωτής ενός άλμπουμ της με ιδιαίτερα μουσικά και ερμηνευτικά στοιχεία. Η συνεργασία τους όμως ήταν τόσο δυνατή που γεννήθηκε κι ένας μεγάλος έρωτας…

Δες το σχετικό βίντεο

Read More

And More