Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Τα χαστούκια μου τα έχω φάει”

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Κώστα Αυγούλη για το ηλεκτρονικό περιοδικό της Τζένης Μπαλατσινού και μιλάει για όλα. Στην πιο σέξι φωτογράφιση που έχει κάνει μέχρι σήμερα, φοράει ένα εφαρμοστό κορμάκι που τονίζει το μπούστο της…

Έχεις κάνει ποτέ παρέα με κάποιον μόνο για δημόσιες σχέσεις;
Δόξα τω Θεώ, όχι. Παρέα κάνω μόνο με όσους γουστάρω πραγματικά. Σε όσους έχω αποκτήσει επαφή μαζί τους, κάτι είδα πάνω τους, κάτι αναγνώρισα. Ένα χαρακτηριστικό μου είναι η αλήθεια. Ό,τι βλέπεις είμαι, κι αυτό πολλές φορές είναι ένα δίκοπο μαχαίρι.

Πού αποδίδεις τις συγκρούσεις που συνέβησαν ή απλώς γράφτηκαν στα media με επίκεντρο εσένα;
Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Έχω καταλάβει ότι όσοι άνθρωποι ξεκίνησαν να κάνουν τηλεόραση ως καινούργια πρόσωπα, έπρεπε να υποστούν το αντίστοιχο “καλωσόρισμα”. Κάτι τέτοιο συνέβη και σ’ εμένα.

Γιατί κάποιοι αισθάνθηκαν ότι μπορεί να απειλούνται από σένα;
Επειδή γενικά οι άνθρωποι έχουμε ανασφάλειες, και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου. Μπορεί να βρίσκεσαι σε περίοδο που νιώθεις πλήρης και καλά με τον εαυτό σου, και να μη νιώθεις ανασφάλεια. Η μπορεί να αισθάνεσαι ότι επαγγελματικά η πορεία σου είναι φθίνουσα και να λες “Τι κάνει τώρα αυτό το κοριτσάκι; Μήπως μας φάει τη δουλειά;” Δεν έχω κάτσει να κατηγορήσω κάποιον ούτε να αναλύσω γιατί έπλασε ένα ψέμα και δημιούργησε μια ιστορία. Λέω πως απλά έπρεπε να συμβεί και μετά από μια βροχή βγαίνει πάντα το ουράνιο τόξο.

Υπάρχει ένα περίεργο κρυφτούλι που ψιθυρίζεται από πάρα πολύ κόσμο όσον αφορά την προσωπική σου ζωή αλλά εσύ επιμένεις να το διαχειρίζεσαι ας πούμε από διακριτικά ως σαν να μη συμβαίνει.
Δεν υπάρχει κάτι που έχω να επιβεβαιώσω. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα και δεν προκαλώ. Θέλω να κρίνομαι για τη δουλειά μου. Δεν θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου θα ήταν καλό να προβάλλω την προσωπική μου ζωή. Ό,τι συζητιέται γι’ αυτήν είναι εν αγνοία μου και δεν αποκλείεται να αφορά σε πράγματα που μπορεί να ισχύουν.

Σε συνοδεύει μια φήμη ότι ευθύνεται για την απομάκρυνση κάποιων συνεργατών σου.
Καλά, με συνοδεύουν πολλές φήμες ούτως ή άλλως. Δεν είμαι τεμπέλα. Και δεν μπορώ να βλέπω ότι υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που έχουν ανάγκη από δουλειά ενώ κάποιοι άλλοι, που τους έχει δοθεί η ευκαιρία, να μη την εκμεταλλεύονται, να μην κάνουν πράγματα, κι εγώ να εθελοτυφλώ. Θα ήμουν τρελή αν το έκανα αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να απολογηθώ για κάποιον που δεν κάνει τη δουλειά του. Μια απλή παρατήρηση κάνω σε κάποιον, τύπου “γιατί δεν ήρθες στο meeting”, θα πάρει αμέσως άλλη διάσταση. Τα παίρνεις; Τα φέρνεις. Αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό κι εγώ απ’ έξω θα μείνω, όπως και οι συνεργάτες μου.

Έχει υπάρξει κάποιος που σου συστήθηκε σαν φίλος για να αποδειχτεί φίδι;

Τα χαστούκια μου τα έχω φάει. Αλλά επειδή από τη φύση μου είμαι καλοπροαίρετη, δεν κλείνω τις πόρτες μου απέναντι στους ανθρώπους. Θεωρώ πολύ πιο ανώδυνο το να πληγωθείς από το να σε κάνει αυτό κλειστό απέναντι στους άλλους ανθρώπους. Να σε κάνει να χάσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τη φιλία, την αγάπη, τον έρωτα. Μου αρέσει να δίνω τα κλειδιά μου στους άλλους.

Read More

And More