Μαρία Κορινθίου: “Και ένα κιλό να πάρω μου φαίνεται! Με παχαίνει η τηλεόραση”

“Δεν με απασχολεί αν θα σχολιάσουν τα κιλά μου”, αποκαλύπτει η Μαρία Κορινθίου στον Γιάννη Βίτσα για το περιοδικό “ΕΓΩ!” και ποζάρει με εντυπωσιακά κορμάκια.
Η γνωστή ηθοποιός μιλά για την εικόνα της και δηλώνει πως και ένα κιλό να πάρει της φαίνεται αμέσως… “Το κακό είναι πως ακόμη και ένα κιλό να πάρω μου φαίνεται κατευθείαν. Όπως επίσης και ότι με παχαίνει η τηλεόραση. Ο θετικός άνθρωπος είναι πάντα όμορφος και ερωτικός”, είπε και συμπλήρωσε: “Φυσικά θέλω να αρέσω, αλλά κυρίως να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Δεν με πειράζει αν θα σχολιάσουν τα λίγα παραπάνω κιλά μου ή αν έχω κυτταρίτιδα. Δηλαδή θα ασχοληθώ με το πόδι μου ή με το μπράτσο”.

Ενώ, αναφέρθηκε και στο φλερτ που έχει δεχτεί από γυναίκες. “Με έχουν φλερτάρει γυναίκες, το αντιμετώπισα με τον ίδιο τρόπο που θα λειτουργούσα και με έναν άντρα. Πολύ όμορφα και ευγενικά έθεσα τα όριά μου”.
Ωστόσο, η Μαρία Κορινθίου δεν αφήνει ασχολίαστη και την επικαιρότητα με τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας.

“Υπήρξαν στιγμές που ψάχναμε σαν οικογένεια τρόπο να καλύψουμε τις βασικές μας ανάγκες. Δεν είμαι η Ωνάση. Δουλεύω σε τρεις δουλειές. Είμαι υπ’ ατμόν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για να επιβιώσω. Δεν ζούμε σε ροζ συννεφάκι. Ο κόσμος σε βλέπει σε μια φωτογράφιση ή ένα πάρτι και έχει την εντύπωση ότι ζεις αλλού”, ,ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More