Ελεονώρα Μελέτη: Γιατί πέρασε το Σαββατοκύριακο στο νοσοκομείο

Δύσκολο Σαββατοκύριακο πέρασε η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της Παρασκευής είχε πολύ έντονους πόνους στη μέση και στη σπονδυλική στήλη και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Η ίδια μάλιστα, δεν έχει συνέλθει τελείως ακόμη και γι’ αυτό σήμερα δεν είναι στην εκπομπή, με την Κλεοπάτρα Πατλάκη να έχει πάρει για σήμερα τη θέση της στη “Μεσημεριανή Μελέτη”.
Το TLIFE επικοινώνησε με συνεργάτη της παρουσιάστριας που μας αποκάλυψε πως μετά το τέλος της εκπομπής της Παρασκευής, ο πόνος στη μέση της έγινε πολύ δυνατός και αναγκάστηκαν να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Εκεί οι θεράποντες ιατροί της, της έκαναν ενέσεις για να ηρεμήσει ο πόνος και τις απαραίτητες εξετάσεις.

“Πονούσε πολύ την Παρασκευή το μεσημέρι και πήγε στο νοσοκομείο. Δεν έχει γίνει ακόμη καλά και ο πόνος δεν της επέτρεψε σήμερα να είναι στην εκπομπή. Έχει βγει όμως από το νοσοκομείο. Είναι ήδη σπίτι της και ξεκουράζεται και πολύ πιθανό αύριο να επιστρέψει στο πλατό της εκπομπής”, ανέφερε ο συνεργάτης της.
Αξίζει, να σημειώσουμε, πως η Ελεονώρα έχει ένα χρόνιο πρόβλημα με τη μέση της και κατά καιρούς κάνει φυσιοθεραπείες για να το αντιμετωπίσει και να αποφύγει την επέμβαση. Η καλή φυσική της κατάσταση, μάλιστα, φαίνεται πως είναι αυτή που την βοηθά όλο αυτό το διάστημα, αλλά κάποιες στιγμές ο πόνος στη μέση είναι δυνατός. Το σίγουρο είναι πως τώρα χρειάζεται λίγη ξεκούραση και με τη βοήθεια του γιατρού της, θα πάνε όλα καλά.
Εμείς της ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

(Φωτογραφίες περιοδικό Hello!)

Read More

And More