Ελ. Μενεγάκη: Η βόλτα και η τούμπα της στα χιόνια! Φωτογραφίες

Αγαπημένος προορισμός της Ελένης Μενεγάκη είναι τα χιονισμένα τοπία! Έτσι για ακόμη μία φορά εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο της για απόδραση στο χιονοδρομικό. Μαζί με τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο αλλά και τις κόρες της Βαλέρια και Λάουρα απόλαυσε ένα ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο.

Το ταξίδι τους περιλάμβανε βόλτες στην Αράχωβα και φαγητό στα παραδοσιακά ταβερνάκια της περιοχής στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία η Ελένη. Φυσικά, δεν παρέλειψαν να κάνουν και σκι αφού ο επιχειρηματίας σύντροφός της είναι λάτρης του συγκεκριμένου αθλήματος.

Η παρουσιάστρια του Alpha λιάστηκε για πολλή ώρα στον ήλιο διαβάζοντας το βιβλίο της που δεν είναι άλλο από το μυθιστόρημα “Χουρέμ” (διάβασε εδώ ποια είναι) και διασκέδασε με την βόλτα της στα χιόνια.

Ωστόσο είχε μία μικρή ατυχία, όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες που δημοσιεύυει το περιοδικό Hello. Την ώρα που περπατούσε κουβαλώντας την ροζ σχολική τσάντα γλίστρησε και έπεσε. Βέβαια, δεν έχασε την ψυχραιμία της. Τσέκαρε αμέσως το κινητό που κρατούσε και σηκώθηκε από το έδαφος.

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί

Read More

And More