H Ιταλίδα τραγουδίστρια Nathalie στο TLIFE: ”Ανυπομονώ να βρεθούμε στη σκηνή με τον Θοδωρή Μαραντίνη”

Μια ξεχωριστή συναυλία στη Ρώμη ετοιμάζεται να δώσει η Nathalie με guest εμφανίσεις πολλών γνωστών καλλιτεχνών. Ανάμεσά τους θα είναι και ο δικός μας Θοδωρής Μαραντίνης. Η Ιταλίδα τραγουδίστρια και ο frontman των Onirama θα ερμηνεύσουν μάλιστα μαζί το τραγούδι “Κλεψύδρα” με ιταλικούς και ελληνικούς στίχους!

Μια unplugged εκδοχή του κομματιού του αγαπημένου σου συγκροτήματος σου παρουσιάσαμε αποκλειστικά μέσα από το TLIFE και με τη φωνή της Nathalie.

Λίγες ώρες πριν από το live της Κυριακής, η Ιταλίδα τραγουδίστρια μιλάει στο TLIFE για την συνεργασία της με τον Θοδωρή, για την επίσκεψή της στην Ελλάδα και όλα όσα της έκαναν εντύπωση, για το ξεκίνημά της στο ιταλικό X-Factor αλλά και για τα όνειρά της στη μουσική.

Τι θα πρέπει να περιμένουμε από τη συναυλία σου στη Ρώμη;
Θα είναι σίγουρα ένα πολύ ιδιαίτερο απόγευμα. Η Ρώμη είναι η πόλη που μεγάλωσα και ήθελα κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα άλλα μου show. Σίγουρα θα υπάρχει η μουσική μου, τόσο με πιο soft αλλά και πιο rock στιγμές, θα δείτε υπέροχους καλεσμένους πάνω στη σκηνή μαζί μου, με δικά μου και δικά τους τραγούδια. Θα είναι σαν ένα πάρτι με φίλους!

Γιατί διάλεξες τον Θοδωρή Μαραντίνη;

Ο Θοδωρής είναι ένα καταπληκτικός καλλιτέχνης. Έχω εντυπωσιαστεί με τις διαφορετικές αποχρώσεις της μουσικής των Onirama. Δίνει όλη του την ενέργεια σε αυτό που κάνει, και επιπλέον έχει την περιέργεια να τραγουδήσει σε άλλες γλώσσες, κάτι που έχουμε κοινό. Ανυπομονώ να βρεθούμε στη σκηνή μαζί.

Μετέφρασες το τραγούδι «Κλεψύδρα» στα Ιταλικά. Υπάρχει κάποιο άλλο κομμάτι των Onirama που σου αρέσει;
Ναι, «Οι Φόβοι του Πρίγκηπα» είναι ένα πολύ όμορφο τραγούδι.

Έχεις επισκεφτεί πότε την Ελλάδα; Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα μιας συναυλίας εδώ;

Το ταξίδια, μαζί με την μουσική, είναι το πάθος μου. Οπότε ναι, έχω επισκεφτεί την Ελλάδα όταν ήμουν παιδί, και ακόμη πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους μου προορισμούς. Εντυπωσιάστηκα από τη θάλασσα, τα τοπία, τους αρχαιολογικούς χώρους, το φαγητό και την καλοσύνη των ανθρώπων. Θα ήθελα πολύ να έρθω στην Ελλάδα για διακοπές αλλά αν κατάφερνα να το συνδυάσω με την μουσική μου, αυτό θα ήταν απίθανο. Θα ήμουν ιδιαίτερα ευτυχής με κάτι τέτοιο.

Στο παρελθόν έχεις συμμετάσχει στο Ιταλικό X-Factor. Πιστεύεις ότι αντίστοιχα show δίνουν ευκαιρίες σε νέους καλλιτέχνες για ένα δυνατό ξεκίνημα στην καριέρα τους;
Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, ιδίως για όσους καλλιτέχνες έχουν και κάποια εμπειρία στο τραγούδι. Πρέπει να αισθάνεσαι έτοιμος πριν συμμετάσχεις σε ένα τέτοιο show, με μια καθαρή εικόνα του ποιος είσαι και τί είδος μουσικής θέλεις να ασχοληθείς.



Εσύ, είσαι ευχαριστημένη με ό,τι έχεις καταφέρει από τότε;

Είμαι ιδιαίτερως χαρούμενη που μπορώ να ασχοληθώ με αυτό που αγαπώ:τη μουσική! Μέσα σε αυτά τα χρόνια μετά το X-Factor έχω βγάλει 2 album τα οποία με αντιπροσωπεύουν και είχα την ευκαιρία να δουλέψω με εκπληκτικούς καλλιτέχνες όπως Skunk Anansie, Franco Battiato, Raf και πολλούς άλλους. Πολλά από τα όνειρα μου έχουν πραγματοποιηθεί, αλλά έχω αρκετά ακόμη που θέλω να κυνηγήσω.

Ποιός είναι ο αγαπημένος σου καλλιτέχνης και με ποιον θα ήθελες να κάνεις συναυλία;
Έχω πολλούς αγαπημένους τραγουδιστές, ένας από αυτούς είναι ο Eddie Vedder των Pearl Jam. Μου αρέσει η ροκ και τον βρίσκω σπουδαίο. Μια συναυλία μαζί τους θα ήταν απίστευτη.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο σου όνειρο σχετικά με την καριέρα σου και ποιο για τη ζωή σου γενικά;
Το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι να κάνω παγκόσμια περιοδεία, ακόμη και σε μέρη που δεν είναι τόσο γνωστά. Το καλύτερο θα ήταν να καταφέρω να συνδυάσω τα ταξίδια με την μουσική μου μαζί.

Stay tuned γιατί #TlifeGoesToItaly για να σου μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ από την συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Auditorium Parco della Musica.

Read More

And More