Χρύσπα στο TLIFE: Τα δύο χρόνια γάμου και οι αρετουσάριστες φωτογραφίες!

Τρομερά αισιόδοξη, αυθόρμητη και αφοπλιστικά ειλικρινής. Η Χρύσπα δεν διστάζει να μοιραστεί με το TLIFE πράγματα για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή….

Τα δύο χρόνια γάμου με τον Παναγιώτη Νικολάου, πως βιώνει την οικονομική κρίση, τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια, τις σέξι φωτογραφίσεις αλλά και τον … χαμό που έγινε με τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό που κυκλοφόρησαν…

Πώς πέρασες το καλοκαίρι σου;
Για άλλη μια φορά πέρασα πολύ όμορφα! Φέτος δεν πήγα διακοπές για να χαλαρώσω αλλά συνδύασα τις εμφανίσεις μου σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου με διήμερα χαλάρωσης! Όταν θέλεις περνάς καλά παντού…

Τι ετοιμάζεις στα επαγγελματικά σου αυτή την περίοδο;
Είμαι στο στούντιο και ετοιμάζω το καινούριο μου τραγούδι με την υπογραφή του παραγωγού μου Χριστοδούλου Σιγανού και του Βαλεντίνο.

Και για το χειμώνα;
Εκτός από νέο τραγούδι με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι και φέτος θα εμφανίζομαι στο Caramela μαζί με τους Σάκη Αρσενίου , Κυριάκο Κυανό και τον πολύ καλό μου φίλο πλέον Γιώργο Τσαλίκη! Η παρέα καλά κρατεί και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο
που με στηρίζει.

Έχεις επιλέξει να είσαι χαμηλών τόνων, δεν σε βλέπουμε συχνά σε κοσμικά πάρτι. Θεωρείς ότι αυτό σου κάνει κακό κατά κάποιο τρόπο στη δουλειά σου;
Δεν ξέρω αν μου κάνει καλό ή κακό απλά έτσι είμαι εγώ! Όταν νιώθω την ανάγκη να βγω πηγαίνω από μια κοσμική εκδήλωση μέχρι ένα σούπερ πάρτι αλλά είναι και φορές που προτιμώ να βγαίνω χαλαρά με φίλους για σινεμά ή φαγητό και από ότι έχετε καταλάβει είναι περισσότερες!

Έχεις μετανιώσει για κάποιες περισσότερο σέξι φωτογραφίσεις που έχεις κάνει;
Όχι δεν έχω μετανιώσει και δεν θα είχα πρόβλημα, τώρα που είναι στη μόδα να βγαίνουν φωτογραφίες αρετουσάριστες, να ξαναέκανα… Ώρα να απενοχοποιηθούμε κορίτσια!

Τι απαντάςσε όσους σχολιάζουν το ρετούς στις φωτογραφίες σου;
Είμαι υπέρ του να κυκλοφορούν φωτογραφίες χωρίς ρετούς γιατί κατηγορώ το συγκεκριμένο τρόπο διόρθωσης φωτογραφιών, παρόλο που με έχει βοηθήσει πολλές φορες στο παρελθόν, για τα μεγάλα ποσοστά ανορεξίας σε έφηβες αλλά και μεγαλύτερες γυναίκες. Πραγματικά αρετουσάριστες όμως, όχι να παραμορφώνουν την εικόνα μας για το χατίρι των πωλήσεων!

Συμπλήρωσες δύο χρόνια έγγαμου βίου. Πιστεύεις ότι ο γάμος αλλάζει τι σχέση του ζευγαριού;
Πιστεύω ότι η σχέση ενός ζευγαριού αλλάζει με τον ερχομό ενός παιδιού γιατί δεν έχει αλλάξει κάτι στην περίπτωση μου.

Είναι στα άμεσα σχέδια σας ένα παιδάκι;

Δεν έχει περάσει από το μυαλό μας κάτι τέτοιο ακόμη, ίσως γιατί δεν έχουμε και οι δυο τον απαραίτητο χρόνο για να το σκεφτούμε. Αλλά κ πάλι, ποιός ξέρει τι φέρνει ο καιρός;

Θα άφηνες την καριέρα σου για ένα παιδί;
Ένα παιδί δεν θα ήταν ποτέ για μένα λόγος να αφήσω την καριέρα μου αλλά να επαναπροσδιορίσω τον τρόπο με τον οποίο θα τη συνέχιζα.

Πώς βιώνεις την οικονομική κρίση;
Όπως όλοι μας! Τα πράγματα είναι ζόρικα αλλά επειδή είμαι αισιόδοξη θέλω να πιστεύω ότι θα βελτιωθούν σύντομα με κάποιο μαγικό τρόπο! Το χαμόγελο βοηθάει πάντως παιδιά!

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να φύγεις στο εξωτερικό ή να γυρίσεις στους δικούς στην Αίγινα;
Όχι την ανάγκη να βλέπω τους δικούς μου την καλύπτω αφού τους επισκέπτομαι συχνά και αγαπώ τόσο πολύ τους φίλους μου που δεν θα άντεχα φεύγοντας στο εξωτερικό να τους χάσω !

Θα μπορούσες να κάνεις μια άλλη δουλειά για να επιβιώσεις;
Για μένα δεν υπάρχει δεν μπορώ αλλά δεν θέλω! Πάντως, δύσκολο να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς το τραγούδι…

Read More

And More