ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11 μέχρι 17 Φεβρουαρίου. Τι προβλέπουν τα άστρα;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

Ποιες είναι οι τάσεις του ουρανού; Η καινούρια εβδομάδα προβλέπεται καλή; Πως θα κινηθούν τα ερωτικά σου; Τα επαγγελματικά; Είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ
Μετά από μία αρκετά κουραστική εβδομάδα, η τύχη έρχεται να σου χαμογελάσει και να σου προσφέρει απλόχερα τα δώρα της σε όλους τους τομείς. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή, και να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Άρη, τον Δία και την Αφροδίτη, οι στόχοι σου έχουν πολλές ελπίδες υλοποίησης, η αξία σου θα αναγνωριστεί και η επιβράβευση είναι πολύ κοντά σου. Σε επαγγελματικό επίπεδο, μία μικρή αύξηση είναι πολύ πιθανή και οι εκκρεμότητες που έχεις μπορούν να έχουν θετική έκβαση, αν οργανωθείς καλύτερα και μεριμνήσεις να τα κάνεις όλα τη σωστή στιγμή και όχι παρορμητικά.

Αισθηματικές
Είναι πιθανό αυτήν την εβδομάδα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, να αντιμετωπίσεις προβλήματα με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να προσέξεις τη συμπεριφορά σου και να μην γίνεσαι εριστικός απέναντί του. Παραμέρισε τη ζήλια και την κτητικότητα και θα δεις πως όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι περιμένεις. Εσύ που είσαι μόνη, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία, η οποία θα ταράξει ευχάριστα τη ζωή σου. Μη διστάσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον, με τον φόβο μήπως δεν πραγματοποιηθούν.

Επαγγελματικές
Ανανέωσε την εικόνα σου και μην διστάσεις να προβάλλεις την δουλειά σου με κάθε δυνατό τρόπο στο χώρο της εργασίας σου. Μην εμπιστεύεσαι συναδέλφους που δεν τους ξέρεις καλά και προφύλαξε τον εαυτό σου και τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, διεκδίκησε αυτά που αξίζεις και οι πλανήτες δε θα σε αφήσουν παραπονεμένο!

ΤΑΥΡΟΣ
Πρόκειται για εβδομάδα που θα πρέπει να δείξεις προσοχή. Ιδιαίτερα τη Δευτέρα, που η Αφροδίτη θα πραγματοποιήσει δυσμενή όψη με τον Κρόνο και θα επηρεάσει έντονα τον αισθηματικό σου τομέα, ίσως δεχτείς πιέσεις από τον σύντροφό σου, χωρίς όμως συγκεκριμένη αφορμή και αιτία. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος, για να κάνεις μία ουσιαστική κουβέντα μαζί του. Αν περάσεις αλώβητη από αυτή την “μάχη”, έχεις πολλές ελπίδες να ανοίξεις καινούρια σελίδα στην μεταξύ σας σχέση, ανανεώνοντάς την και ζώντας με το ταίρι σου στιγμές, που θα σε απογειώσουν. Στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, οι προσπάθειες κάποιων να σου παρουσιάσουν την πραγματικότητα διαφορετική από ό,τι είναι, όπως και προσπάθειες να δημιουργηθεί κλίμα εναντίον σου, δεν θα πρέπει να σε αγχώσουν και να σε επηρεάσουν, καθώς χωρίς πολύ κόπο θα καταφέρεις να τις αντικρούσεις, αν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και το μυαλό σου συγκεντρωμένο!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα θα κυλίσουν αρκετά καλά σε γενικές γραμμές με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στον Υδροχόο και την Σελήνη να επισκέπτεται το ζώδιό σου την Τετάρτη. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα. Πέρασε όσο ξέγνοιαστα μπορείς και εκδήλωσε τα όσα νιώθεις στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, θα μπορέσεις τώρα να κάνεις γνωριμίες, οι οποίες θα σε ενθουσιάσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλά.

Επαγγελματικές
Κάποια προβλήματα στις αρχές της εβδομάδας στον χώρο της εργασίας σου θα σε αγχώσουν λίγο, αλλά θα μπορέσουν να ξεπεραστούν. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και μην συμμετέχεις σε κουτσομπολιά εις βάρος συναδέλφων σου. Φρόντισε με σοβαρότητα σημαντικά οικονομικά ζητήματα. Απόφυγε να κάνεις πράγματα που μπορούν να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Θα πρέπει να δείξεις δυναμισμό, αποφασιστικότητα αλλά και σύνεση, για να μπορέσεις να βρεις λύσεις σε θέματα που ήταν σε στασιμότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα, οι ανακατατάξεις σε μεγάλη έκταση είναι πολύ πιθανές στη ζωή σου. Οι αλλαγές αυτές θα έχουν σχέση είτε με δεσμό, είτε με οικονομική κατάσταση, είτε γενικότερα με μια γνώριμη κατάσταση, που όμως ήταν παγιωμένη και θεωρούσες ότι ήταν σταθερή. Από όπου και αν προέρχονται πάντως, σίγουρα θα είναι μεγάλες και βαθιές και θα δημιουργήσουν ένα καινούριο σκηνικό. Στο χέρι σου είναι να προετοιμαστείς αναλόγως και να δημιουργήσεις συνθήκες, που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις, αρχικά, το καινούριο και κατόπιν να το αξιοποιήσεις προς όφελός σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να δείξεις προσοχή. Τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις με το σύντροφό σου θα είναι πολλά και θα προσανατολίζονται περισσότερο σε θέματα επικοινωνίας. Εσύ που δεν έχεις βρει το ιδανικό ταίρι, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς παρέα με φίλους και την οικογένειά σου και μην ξαναχαθείς σε εφήμερα φλερτ και ανούσιες γνωριμίες! Ο έρωτας θα έρθει στη ζωή σου, όταν και εσύ με την σειρά σου θα είσαι έτοιμη να τον υποδεχτείς!

Επαγγελματικές
Κάποιες καταστάσεις στην εργασία σου θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσεις με πιο διπλωματικό τρόπο. Απόφυγε τις κόντρες με τους συνεργάτες σου και ακόμη κι αν το δίκιο είναι με το μέρος σου, μην διστάσεις να κάνεις πίσω. Πρέπει να καταβάλλεις μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να αντεπεξέλθεις και να ξεπεράσεις την ακινησία και την ύφεση που επικρατεί. Οπλίσου με καλή διάθεση και θα τα καταφέρεις. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να είσαι συγκρατημένη. Απόφυγε όσο μπορείς τα έξοδα, που μπορούν να σε πιέσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έφθασε ο καιρός αυτήν την εβδομάδα να επανεξετάσεις κάποια πράγματα και να βρεις τις σωστές λύσεις σε όλα όσα σε απασχολούν και παραμένουν εμπόδιο στα σχέδια σου. Δεν χρειάζεται να σε απογοητεύουν τα αποτελέσματα προηγούμενων λανθασμένων επιλογών, αρκεί τώρα να κινηθείς επιφυλακτικά. Δείξε σύνεση στην διαχείριση των οικονομικών θεμάτων (π.χ. επενδύσεις) και όπου υπάρχει πιθανότητα να απουσιάζει το πραγματικό ενδιαφέρον ή ουσία από τα πλάνα που σου προτείνονται, αλλά και στους υπόλοιπους τομείς, κινήσου με δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση. Η σταθερότητα θα είναι το κυρίαρχο στην εβδομάδα αυτή και εσύ, από την πλευρά σου, πρέπει να την εκμεταλλευτείς με όσα μέσα διαθέτεις.

Αισθηματικές
Η σχέση με το σύντροφό σου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα κυλίσει ομαλά, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος. Μαζί θα μπορέσετε να λύσετε αρκετά προβλήματα που σας δυσκόλευαν και, αν δραστηριοποιηθείς και εσύ έξυπνα από την μεριά σου και του κάνεις τα χατίρια, τότε θα ζήσεις ιδιαίτερα ευχάριστες στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις γνωριμίες, που θα σε ενθουσιάσουν. Νέα πρόσωπα που θα έρθουν τώρα στη ζωή σου, θα σου δώσουν άλλον αέρα. Από την άλλη όμως, καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να βάλεις σε μία τάξη τα πράγματα και τις υποθέσεις που έχουν να κάνουν με φιλικά σου πρόσωπα και να μην τα αμελήσεις ακόμη μία φορά, για χάρη του έρωτα!

Επαγγελματικές
Με τον Κρόνο να κινείται για τελευταία εβδομάδα σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού, θα έχεις την ευκαιρία αυτές τις ημέρες να έρθεις σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα στην εργασία σου, με τα οποία θα μπορέσεις να κλείσεις πολύ σημαντικές συμφωνίες. Αρκετά δύσκολα θα είναι τα πράγματα στα οικονομικά σου. Η πίεση που θα νιώσεις, θα είναι έντονη. Θα χρειαστεί οργάνωση, προσοχή και προπάντων συνέπεια στους λογαριασμούς σου, που οφείλεις να τακτοποιήσεις.

ΛΕΩΝ
Πιθανόν να νιώθεις ήδη πολύ κουρασμένη και ταλαιπωρημένη, αλλά οι δυσκολίες δεν έχουν τελειώσει ακόμα για εσένα. Απρόσμενες καταστάσεις επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα και θα πρέπει να είσαι οπλισμένη με υπομονή και διάθεση να παλέψεις τις αρνητικές καταστάσεις, που ενδέχεται να εμφανιστούν. Την ίδια όμως προσοχή θα πρέπει να επιδείξεις και στις περιπτώσεις που η απρόσμενη αλλαγή θα έχει θετική για εσένα έκβαση. Στα επαγγελματικά και οικονομικά σου, θα πρέπει να εξακολουθήσεις να δείχνεις επιφυλακτικότητα και προσοχή, όσο γίνεται με λιγότερο άγχος και ένταση, καθώς οι μέρες δεν είναι ευνοϊκές για επεκτάσεις και ανοίγματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι δεσμευμένη, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές ξεγνοιασιάς με το ταίρι σου. Μαζί θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες, που τυχόν υπάρχουν ή θα παρουσιαστούν στη σχέση σας, από τρίτα άτομα που θα αναμιχθούν. Αν είσαι single, η εβδομάδα αυτή είναι πιθανό να είναι καθοριστική για τη δημιουργία μιας νέας και δυνατής σχέσης. Να είσαι σε ετοιμότητα!

Επαγγελματικές
Μερικά ζητήματα στην εργασία σου θα χρειαστεί να τα εξετάσεις με προσοχή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Θα μπορέσεις να πετύχεις σημαντικά πράγματα, αν μείνεις προσηλωμένη στους στόχους σου και δεν παρεκκλίνεις. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένη στα οικονομικά σου και να αποφύγεις έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα μπεις σε δίλημμα με κάποιες προτάσεις που θα δεχτείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην προβείς σε κινήσεις που θα σε κάνουν να μετανιώσεις αργότερα και ζήτα πίστωση χρόνου, ώστε να βεβαιωθείς όσο περισσότερο μπορείς για τις αποφάσεις σου. Μην ξεχνάς ότι ο κυβερνήτης σου Ερμής κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων και επηρεάζει την κρίση σου, στολίζοντάς την με… αστερόσκονη!!! Προσπάθησε να είσαι ρεαλίστρια και μην επηρεάζεσαι από τρίτα άτομα, που δεν ξέρεις καλά. Άκουσε τη λογική σου και μόνο αυτή!!!

Αισθηματικές
Θα πρέπει να προσέξεις πολύ τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου, αν διατηρείς μόνιμο δεσμό αυτό το διάστημα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να γίνεσαι επικριτική και να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα, στις μεταξύ σας κουβέντες. Όσο για εσένα που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, τα προβλήματα που αντιμετώπιζες στο παρελθόν θα ξεπεραστούν και θα μπορέσεις να κάνεις μια καινούρια αρχή στη ζωή σου, με ένα πρόσωπο από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον ή με κάποιον συνάδελφό σου.

Επαγγελματικές
Πρέπει να δείξεις υπομονή αυτήν την εβδομάδα σε κάποια ζητήματα στην εργασία σου. Καλό θα είναι να κινηθείς με αργά και προσεκτικά βήματα, για να μην γίνουν λάθη. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ίσως ακούσεις μία ευχάριστη είδηση που αφορά σε κάποια χρήματα που σου οφείλουν. Οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν έντονα. Δείξε ιδιαίτερη βαρύτητα σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας και μην κάνεις σπατάλες οποιουδήποτε τύπου!

ΖΥΓΟΣ
Επιτέλους θα πάρεις ανάσα ανακούφισης αυτήν την εβδομάδα. Διασκέδαση, ψυχαγωγία και ξεκούραση θα είναι μερικά από αυτά που θα απολαύσεις τις ερχόμενες ημέρες, με το πλανητικό σκηνικό να είναι θετικό απέναντι σου. Επιπλέον, διαφαίνονται επιτυχίες και άνοδος στην εργασία σου, αλλά και ευχάριστες αλλαγές στα προσωπικά σου, που θα δώσουν νέα ώθηση και ελπίδες. Οι αδέσμευτοι θα ορίσουν στόχους, τους οποίους με λίγη προσοχή θα καταφέρουν να επιτύχουν. Γενικά προβλέπονται ημέρες όπου οι σχέσεις και οι δεσμοί θα ανθίσουν. Η σύναψη νέων σχέσεων είναι πιθανή, όπως και η βελτίωση ή η επισημοποίηση των ήδη υπαρχόντων. Στον οικονομικό τομέα, ύστερα από ένα διάστημα αναμονής, δυσκολιών και ύφεσης, προβλέπεται εύνοια της τύχης και βελτίωση των οικονομικών δεδομένων.

Αισθηματικές
Με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στον Υδροχόο, θα υπάρξει βελτίωση στη σχέση με το σύντροφό σου και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις που θα σου κάνει, θα επηρεάσουν άμεσα και ευχάριστα την ψυχολογική σου διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Στο χέρι σου θα είναι να ξεκινήσεις μία νέα σχέση τώρα!!!

Επαγγελματικές
Η καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα στα επαγγελματικά σου. Ομαδικές εργασίες θα ευνοηθούν σημαντικά. Χρήματα που δεν περιμένεις, θα έρθουν να αυξήσουν τα έσοδά σου. Διαφορές συναλλαγές θα ευνοηθούν και θα σε ενισχύσουν σημαντικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έρθεις αντιμέτωπη με κάποιες δυσκολίες, που δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες μέρες στη ζωή σου, αλλά θα ανακαλύψεις και τους τρόπους να τις προσπεράσεις. Ιδιαίτερα στον εργασιακό σου χώρο, θα λάβεις γνώση όλων των μυστικών που έχουν υφανθεί πίσω από την πλάτη σου και θα τοποθετηθείς σωστά, ώστε να αντιμετωπίσεις όσους σε επιβουλεύονται. Τις ημέρες αυτές, ιδίως μέσα στο Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Ταύρου και τον Άρη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Κρόνο από το ζώδιό σου στις 16, μια καινούργια γνωριμία θα σε βοηθήσει να εξελίξεις θετικά την παρουσία σου στον επαγγελματικό – κοινωνικό χώρο. Μην μένεις στιγμή άπραγη!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεχτική στη σχέση σου με το σύντροφό σου και να μην απαιτείς περισσότερα από αυτά που μπορεί να σου προσφέρει. Προσπάθησε να τον καταλάβεις και να μοιραστείς τα προβλήματά του, που σίγουρα δεν είναι λιγότερα από τα δικά σου. Όσον αφορά στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, να γνωρίζετε ότι είναι δική σας υπόθεση να βρείτε τον άνθρωπο που θα γεμίσει τη ζωή σας, γι’ αυτό μην περιμένετε κλεισμένοι στο σπίτι, χωρίς να κυνηγάτε την τύχη σας!

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις μια τάξη σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Δείξε προσοχή σε προτάσεις που θα έχεις, για καινούριες συνεργασίες. Κάποια προβλήματα στα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν και θα χρειαστεί να δείξεις σύνεση και προσοχή, για να τα καταφέρεις και να μην εκτεθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δύσκολη προμηνύεται για εσένα αυτή η εβδομάδα. Οι μέρες δεν ευνοούν την υλοποίηση και εφαρμογή των σχεδίων σου και ίσως δεις κάποια γεγονότα να σε διαψεύδουν και να σε απογοητεύουν. Καλό θα ήταν να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην μεταφέρεις την αρνητική σου ενέργεια στον αισθηματικό σου τομέα, όσο κι αν νιώθεις θιγμένη ή πιεσμένη. Ωστόσο, δες με δυναμική διάθεση όσους σου δημιουργούν προβλήματα και αντιμετώπισε τις συνέπειες των πράξεών σου μόνη σου. Τουλάχιστον θα ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι!

Αισθηματικές
Κάποια προβλήματα με το σύντροφό σου δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις λίγο. Καλά θα κάνεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία και την υπομονή σου, γιατί το Σαββατοκύριακο τα πνεύματα θα έχουν ηρεμήσει και θα μπορέσεις να του μιλήσεις και να του εξηγήσεις και τη δική σου κατάσταση. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως η τύχη θα είναι με το μέρος σου το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στον Ταύρο και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ερμή, χαρίζοντας σου τις καλύτερες επιρροές της. Μια νέα γνωριμία θα έρθει να αλλάξει ευχάριστα τη μοναχική ζωή σου!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου καλά θα κάνεις να είσαι συγκεντρωμένη. Ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων θα σε κάνει να κινηθείς δυναμικά και να μπορέσεις να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε απασχολούν και σε ταλαιπωρούν. Κάποια σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν. Κάνε συνετή διαχείριση για να μην έχεις προβλήματα και όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι νομίζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή έρχεται να σου χαμογελάσει. Φρόντισε να διακρίνεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και αξιοποίησέ τες κατάλληλα. Τα προβλήματα αρχίζουν να μπαίνουν στο περιθώριο και ο ορίζοντας ξαναγίνεται γαλανός, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Τώρα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχεις ορίσει και, αν βάλεις ένα σωστό και εφικτό πρόγραμμα, η επιτυχία και η άνοδος θα είναι πολύ κοντά σου. Είναι μια πολύ σημαντική και ευνοϊκή εβδομάδα η παρούσα, γεμάτη με ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα αναπτερώσουν το πεσμένο σου ηθικό.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στα αισθηματικά σου θα είναι πολύ καλά. Η επικοινωνία με το ταίρι σου θα είναι πολύ καλή και θα απολαύσεις μοναδικές στιγμές πάθους στο πλευρό του. Εσύ που είσαι μόνη, θα έχεις συναντήσεις οι οποίες θα σε αναστατώσουν. Ένας νέος έρωτας θα σου κλείσει το μάτι και θα σε ανανεώσει!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου είναι πιθανό κατά τη διάρκεια των ημερών να χρειαστεί να ταξιδέψεις. Η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να επιτύχεις στα θέματα που έχεις στο μυαλό σου. Κάποιες αλλαγές στα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν. Θα έχεις βέβαια την τάση να κάνεις κάποια μικροέξοδα, τα οποία όμως ευτυχώς δεν θα σε ζημιώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα προμηνύεται αρκετά ευνοϊκή για το ζώδιό σου, ωστόσο αν δεν ζυγίσεις τα πράγματα σωστά, οι καταστάσεις θα αλλάξουν και ίσως γίνουν πιο δύσκολες για εσένα. Κινήσου λοιπόν δραστήρια και δυναμικά, μην αφήνεις τα πάντα στην τύχη, δείξε αυτοέλεγχο και προπάντων, μην ανοίγεσαι σε περιττές αγορές και σε έξοδα. Απόφυγε τις επιπόλαιες και παρασκηνιακές ενέργειες σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα όμως στα αισθηματικά σου, γιατί θα βάλεις τη σχέση σου σε κίνδυνο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις μερικά προβλήματα με το ταίρι σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας και πρέπει να είσαι προνοητική, για να τα αποφύγεις. Δείξε προσοχή στις κινήσεις και στη συμπεριφορά σου και μην λειτουργείς εν βρασμώ ψυχής, λέγοντας πράγματα που δεν εννοείς. Όσο για εσένα που παλεύεις με τη μοναξιά, με σύμμαχο τη καλή σου διάθεση, θα νιώσεις έτοιμη να δημιουργήσεις μια νέα, δυνατή σχέση, με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Πρέπει να επικεντρωθείς την εβδομάδα αυτή στην προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων. Μείνε συγκεντρωμένη στους στόχους σου για να επιτύχεις και μην ασχολείσαι με ασταθείς καταστάσεις, που το μόνο που θα σου δώσουν είναι επιπρόσθετο άγχος και ανησυχία. Σταθερότητα θα χαρακτηρίζει τα οικονομικά σου. Κάποια γεγονότα πιθανόν να σε αγχώσουν για λίγο, αλλά θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να ξεφύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Όλες αυτές οι ημέρες θα είναι πολύ θετικές για εσένα, με τους πλανήτες να σε ευνοούν, και θα διαπιστώσεις ότι όλα έχουν πάρει πια τον δρόμο τους. Σε επαγγελματικό επίπεδο, κάποια προβλήματα ήσσονος σημασίας θα εμφανιστούν τη Δευτέρα και την Τρίτη, αλλά θα ξεπεραστούν γρήγορα και στον οικονομικό τομέα είναι πολύ πιθανή μία μικρή αύξηση των εσόδων σου. Σε γενικές γραμμές όμως, να γνωρίζεις ότι οι όποιες επιτυχίες αυτής της περιόδου θα έρθουν από επίπονη ενασχόληση και όχι τυχαία.

Αισθηματικές
Σε αισθηματικό επίπεδο, να περιμένεις ευχάριστες ανατροπές και εξελίξεις στο μόνιμο δεσμό που έχεις. Ο σύντροφός σου σε στηρίζει και σε κάθε ευκαιρία σου δείχνει έμπρακτα την αγάπη και την αφοσίωσή του, πράγμα που σε κάνει ιδιαίτερα ευτυχισμένη. Αν είσαι αδέσμευτη, μια γνωριμία μέσα στο Σαββατοκύριακο θα αποδειχτεί μοιραία για τη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Σημαντικά βήματα θα μπορέσεις να κάνεις στην εργασία σου, μέσα από νέες γνωριμίες και συνεργασίες που θα κλείσεις. Θα μπορέσεις να αναδειχθείς και να προωθήσεις την δουλειά σου με το καλύτερο τρόπο. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να είσαι ιδιαιτέρως προσεκτική. Πιθανόν να σου στήσουν παγίδες τρίτα άτομα, που ούτε καν φαντάζεσαι. Να είσαι συνετή και μετρημένη.

Read More

And More