ΔΙΑΣ, ο πλανήτης της τύχης! Τι δώρα θα σου φέρει το 2013; Πως θα σε επηρεάσει;

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

Στην αστρολογία, ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, των ευκαιριών, της αφθονίας, της γονιμότητας και της ανάπτυξης. Το 2013, ο Δίας ακολουθεί την πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 26 Ιουνίου.

Από το συγκεκριμένο ζώδιο, ο Δίας θα ευνοήσει κυρίως τους Ζυγούς, τους Τοξότες και τους Διδύμους, ενώ παραπονεμένοι δεν θα μείνουν οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι. Ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων, δεν είναι και στην κατάλληλη θέση για να χαρίσει απλόχερα όλες τις ευεργεσίες του. Αυτό σημαίνει ότι θα φέρει μία σειρά ευκαιριών, οι οποίες μπορεί να κρύβουν παγίδες, διλήμματα και γενικότερα να θέλουν αρκετή σκέψη πριν αξιοποιηθούν.

Ο Δίας μετά θα συνεχίσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου από αυτήν τη θέση θα ευνοήσει τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς, τους Ιχθείς αλλά θα ανοίξει «πόρτες» ευκαιριών και στους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους.

Διάβασε παρακάτω το ζώδιο, αλλά και τον ωροσκόπο σου και μάθε ποια είναι τα δώρα που θα σου χαρίσει ο Δίας το 2013.

ΚΡΙΟΣ
Ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων, το πρώτο εξάμηνο του 2013, θα σε κάνει πιο κοινωνικό και εξωστρεφή. Μέχρι τον Ιούνιο του 2013 είναι μία περίοδος που θα δραστηριοποιηθείς κοινωνικά, θα έρθεις σε επαφή με καινούριους ανθρώπους, θα κάνεις νέες συμφωνίες, αλλά και θα ταξιδέψεις. Θα υπάρξει αλλαγή στο μεταφορικό σου μέσο, που θα σε ικανοποιήσει. Στη συνέχεια, κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2013, ο Δίας κάνει τα πάντα για να σε αποκαταστήσει οικογενειακά. Ένας γάμος ή η απόκτηση ενός απογόνου, θα αλλάξουν τη ζωή σου και θα σου δώσουν την ευκαιρία να ανοίξεις το δικό σου σπιτικό!

ΤΑΥΡΟΣ
Στο πρώτο εξάμηνο του 2013 θα υπάρξουν επαφές, συζητήσεις και προτάσεις που θα μπορούν να σου δώσουν την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου. Γενικότερα θα υπάρξει μία δραστηριοποίηση στον τομέα που αφορά τα οικονομικά σου, ωστόσο δεν πρέπει να βιαστείς να προχωρήσεις ή να πάρεις αποφάσεις βιαστικές, γιατί θα υπάρξουν μπλοκαρίσματα, μπερδέματα αλλά και διλήμματα. Πολλές από τις ευκαιρίες για την αύξηση του εισοδήματός σου, που θα παρουσιαστούν μέχρι τον Ιούνιο του 2013, θα αξιοποιηθούν καλύτερα με την είσοδο του Δία στον Καρκίνο, στις 27 Ιουνίου. Στο δεύτερο εξάμηνο του 2013 λοιπόν, θα μπορέσεις να θέσεις σε εφαρμογή σχέδια που είχες πραγματοποιήσει την περασμένη περίοδο. Από τον Ιούνιο του 2013, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δικτυωθείς, να γνωρίσεις καινούριους ανθρώπους, να ταξιδέψεις αλλά ακόμα και να φλερτάρεις …

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι και τις 26 Ιουνίου και σε βοηθά να δεις τη ζωή πιο αισιόδοξα και ελπιδοφόρα. Η επιθυμία σου για το πρώτο εξάμηνο του 2013, θα είναι να ξεφύγεις από τα στενά όρια της καθημερινότητάς σου, να αλλάξεις τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω σου, να βάλεις τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο … Η τύχη θα παίξει περίεργα παιχνίδια μαζί σου στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, θα σου ανοίξει πόρτες, για τις οποίες όμως θα πρέπει και εσύ από την πλευρά σου να παλέψεις για να τις κρατήσεις ανοιχτές. Θα σου δώσει ευκαιρίες, τις οποίες όμως θα πρέπει να διακρίνεις και να αξιοποιήσεις άμεσα. Θα σου χαρίσει δώρα, τα οποία για να τα δεχτείς, θα πρέπει πρώτα να πάρεις τις αποφάσεις σου και να θυσιάσεις κάτι άλλο! Στη συνέχεια, στο δεύτερο εξάμηνο του 2013, ο Δίας, θα ανεβάσει τον τομέα των οικονομικών σου και θα σε βοηθήσει επιτέλους να πάρεις ανάσα, μετά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που έχεις δεχτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στα οικονομικά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2013 είναι ένα έτος κατά το οποίο θα πάρεις ανάσα, θα ανανεωθείς και θα δεχτείς από τη ζωή πιο γενναιόδωρα τις ευκαιρίες και τις θετικές εξελίξεις. Στο πρώτο εξάμηνο του 2013, ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων, σου χαρίζει προστασία, είναι η ασπίδα σου που σε βοηθά στα δύσκολα να βρίσκεις τη δύναμη και να συνεχίζεις να παίρνεις δυνάμεις. Είναι η χρονική περίοδος που θα κατανοήσεις ποια είναι η αξία σου, ποιες είναι οι δυνατότητές σου και θα μπορείς να διακρίνεις τις ευκαιρίες που υπάρχουν και τις οποίες δεν πρέπει να παραμελήσεις. Στο δεύτερο εξάμηνο του 2013, ο Δίας εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο, όπου και θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο. Ένας νέος κύκλος ανοίγεται στη ζωή σου, ο οποίος σου δίνει την ελπίδα, την αισιοδοξία και την ευκαιρία να επεκταθείς. Γάμος, επαγγελματική αποκατάσταση, ένας απόγονος και ευχάριστες εκπλήξεις που θα σου αλλάξουν προς το καλό, την ποιότητα της ζωής σου, είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτής της χρονιάς.

ΛΕΩΝ
Η πορεία του Δία για το 2013 είναι άκρως ευνοϊκή για το δικό σου ζώδιο. Με τον Δία να διελαύνει το ζώδιο των Διδύμων στο πρώτο εξάμηνο του 2013, είναι η στιγμή να υποδεχτείς καινούριους ανθρώπους στη ζωή σου, οι οποίοι θα σταθούν από εδώ και στο εξής στο πλάι σου σαν πραγματικοί φίλοι. Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα είναι μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, μέσα από τις γνωριμίες σου και είναι βέβαιο ότι μέχρι το τέλος του α’ εξαμήνου του 2013, θα έχεις κάνει τα ξεκαθαρίσματά σου και θα έχεις κρατήσει στο πλάι σου ανθρώπους που η σχέση σου μαζί τους είναι ουσιαστική! Δεν θα λείψουν τα φλερτ και οι γνωριμίες, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Το δεύτερο εξάμηνο του 2013, ο Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου, θα σε βοηθά να ξεφεύγεις την τελευταία στιγμή από τον κίνδυνο ή τη δυσκολία και θα σου δώσει την δύναμη να μάχεσαι για καλύτερες συνθήκες γύρω σου! Ο Δίας από αυτή τη θέση, λειτουργεί σαν τον προσωπικό σου φύλακα άγγελο, που σε προστατεύει και σε καθοδηγεί σωστά σε κάθε νέο μονοπάτι που επρόκειτο να διασχίσεις….

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η καριέρα και η κοινωνική δικτύωση κρύβουν το 2013, νέες ευκαιρίες για σένα. Το πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς, είναι μία περίοδος κατά την οποία θα υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να εδραιωθείς επαγγελματικά και για να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά από τον τομέα της καριέρας σου. Θα έχεις προτάσεις, συμφωνίες και θα σου ανοιχτεί μία νέα πόρτα για να εκπληρώσεις κάποια από τα επαγγελματικά σου σχέδια. Στο δεύτερο εξάμηνο του 2013, θα έρθεις σε επαφή με καινούριους ανθρώπους, θα κάνεις νέες φιλίες και η κοινωνική σου ζωή θα γίνει πιο ουσιαστική! Από τον Ιούνιο του 2013, μέχρι και το τέλος αυτής της χρονιάς, θα γίνει πραγματικότητα μία προσδοκία σου!

ΖΥΓΟΣ
Έφτασε η σειρά σου να χαμογελάσεις, να χαλαρώσεις και να απολαύσεις πιο ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου. Αυτή τη χρονιά έχεις σύμμαχό σου τον Δία, ο οποίος θα σου μεταδώσει αισιοδοξία, αυθορμητισμό, χαρά και φυσικά δεν θα παραλείψει να σου χαρίσει τα δώρα του. Στο πρώτο εξάμηνο του 2013, με τον Δία από το ζώδιο των Διδύμων, θα θελήσεις να επεκταθείς, να ταξιδέψεις, να αποκτήσεις γνώσεις, να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένας νέος έρωτας, που θα προκύψει σε ένα ταξίδι ή θα σας χωρίζει κάποιο χάσμα. Ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων λοιπόν, σου χαρίζει την ευκαιρία να αναζωογονηθείς και να ανέβεις ψυχολογικά. Στο δεύτερο εξάμηνο του 2013, ο Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου, θα επιβραβεύσει κάθε επαγγελματική σου προσπάθεια. Ο αγώνας που έχεις κάνει για την καριέρα σου, θα αναγνωριστεί και θα ανταμειφτεί, ενώ δεν θα λείψουν οι νέες ευκαιρίες που θα μπορούν πραγματικά να απογειώσουν αυτό τον τομέα της ζωής σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πορεία του Δία το 2013, σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές σου εκκρεμότητες και σε ωθεί σε επέκταση, εξέλιξη. Ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων, θα φέρει κάποιες ευκαιρίες που θα σχετίζονται με νομικά, κληρονομικά, δικαστικά ζητήματα ή θα φέρει στη ζωή σου το σύντροφο που θα έχει κάποιο καλό οικονομικό υπόβαθρο. Δεν θα λείψουν και τα τυχερά σου στον έρωτα, ο οποίος θα σου χαρίσει πικάντικες στιγμές μέχρι και τον Ιούνιο του 2013. Στο δεύτερο εξάμηνο του 2013, ο Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι ακόμα πιο ευνοϊκός για το δικό σου ζώδιο. Μέχρι το τέλος του 2013, θα έχεις επαφές, επικοινωνίες, συμφωνίες αλλά και ταξίδια, εκτός Ελλάδος. Θα αποκτήσεις νέες γνώσεις και εμπειρίες και θα μπορείς να ανοίξεις τα φτερά σου για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου …

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πορεία του Δία το 2013, σου ετοιμάζει εκπλήξεις και δώρα τα οποία θα σου χαρίσουν την εκπλήρωση που πάντα περίμενες. Στο πρώτο εξάμηνο του 2013, ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων, φέρνει στη ζωή σου τη δέσμευση, το γάμο, τη σχέση ή τη συνεργασία, που θα σε κάνει και πάλι να χαμογελάσεις από χαρά. Είναι μία καλή περίοδος για να επενδύσεις σε μία σημαντική σχέση ή επαγγελματική συνεργασία και να σχεδιάσεις τις αμέσως επόμενες κινήσεις σου… Στη συνέχεια ο Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου, θα βάλει σε μία τάξη το πορτοφόλι σου,θα κάνει πιο εύκολες και θετικές τις οικονομικές διαπραγματεύσεις σου και θα σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις τις χρηματοοικονομικές σου υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θέλεις να χάσεις το περιττό βάρος; Θέλεις να ομορφύνεις, να αλλάξεις και να ανανεωθείς; Η επιθυμία σου είναι η καθημερινότητά σου να γίνει λίγο πιο εύκολη για να χαλαρώσεις ψυχολογικά; Τότε σε διαβεβαιώνω ότι στο πρώτο εξάμηνο του 2013, ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων, κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και σε βοηθά να κυλούν όλα γύρω σου πιο αρμονικά. Από τις 27 Ιουνίου, που ο Δίας κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι η εποχή που θα υπάρξουν πιο σοβαρές αλλά και θετικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Γάμος, δέσμευση ή επισημοποίηση είναι μέσα στα πλάνα σου, μέχρι και το τέλος του 2013. Τους μήνες αυτούς, θα προκύψουν και νέες καλές επαγγελματικές συνεργασίες, που θα μπορούν να είναι σταθερές στο χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο έρωτας θα σου χαρίσει στιγμές ευτυχίας, ενώ η καρδιά σου θα γεμίσει και πάλι με τα πιο όμορφα συναισθήματα. Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2013, ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων σου χαρίζει απλόχερα τα δώρα σου και φέρνει στην αγκαλιά σου τον έρωτα, την εκπλήρωση αλλά και την επιτυχία που προσμένεις. Θα ερωτευτείς, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, θα εκπληρώσεις μία προσδοκία σου, θα ευνοηθείς οικονομικά και θα έχεις την εκφραστικότητα, το ταλέντο και την δημιουργικότητα για να ξεχωρίσεις. Στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, η καθημερινότητά σου θα γίνει πιο ανάλαφρη, κεφάτη και αισιόδοξη. Θα ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι που θα σε ανανεώσει, ενώ στην εργασία σου όλα θα κινούνται πλέον σε πιο νορμάλ ρυθμούς!

ΙΧΘΕΙΣ
Σκέφτεσαι να ανανεώσεις το σπίτι σου; Να κάνεις μία μετακόμιση; Να κάνεις μία νέα επένδυση που δεν θα αφορά μόνο εσένα, αλλά και την οικογένειά σου; Επιθυμείς να έρθεις πιο κοντά με οικογενειακά πρόσωπα με τα οποία είχες απομακρυνθεί; Στο πρώτο εξάμηνο του 2013 είναι βέβαιο ότι θα σου δοθεί η ευκαιρία να υλοποιήσεις κάποιο από τα παραπάνω σχέδια. Στο β’ εξάμηνο του 2013, ο Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου, πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ήλιο σου και επηρεάζει θετικά τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σου. Αυτό σημαίνει ότι θα δεχθείς χαρά, ανταμοιβή και ευκαιρίες που θα αφορούν τον έρωτα, το παιδί, το χρήμα, το ταλέντο και την δημιουργικότητα. Είναι βέβαιο ότι η καρδιά σου θα γεμίσει και πάλι με τα πιο όμορφα συναισθήματα.

Read More

And More