Τα fashion items που θα ψωνίσω στις εκπτώσεις…

Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις και είναι η καλύτερη ευκαιρία για shopping! Η καλύτερη ευκαιρία να αποκτήσουμε κομμάτια κλασικά που θα φοράμε για πολύ καιρό, αλλά και κομμάτια λίγο πιο ιδιαίτερα μιας και οι καλύτερες τιμές στις οποίες τα βρίσκουμε τώρα μας επιτρέπουν να το διασκεδάσουμε και λίγο.

Εγώ λοιπόν έχω ήδη έτοιμη τη wish list μου… με τα τρία αντικείμενα του πόθου μου για αυτή τη σεζόν. Φυσικά θα τα ψωνίσω online (η νέα μου εμμονή στο shopping) από το T-SHOP.

/

Θα πάρω λοιπόν με την ευκαιρία των εκπτώσεων ένα γούνινο γιλέκο. Μου αρέσουν τα outfits που δημιουργεί… Με ένα skinny jean, με leggings, με παντελόνες, με φορέματα… Ταιριάζει με πολλά, οπότε θα το προτιμήσω σε ένα γήινο χρώμα.

Γιλέκο από οικολογική γούνα Xana από 40 € τώρα 28,00 €
– Αν θέλεις να το αγοράσεις κι εσύ κάνε κλικ εδώ

/

Μια μαύρη ολόσωμη φόρμα. Τα jumpsuits είναι τάση -χωρίς καμία αμφιβολία- και μπορούν να φορεθούν παντού με το ανάλογο styling. Κολακεύουν το σώμα, το ψηλώνουν και είναι σέξι.

Ολόσωμη φόρμα Le Vertige από 50 € τώρα 40 €– Αν θέλεις να την αγοράσεις κι εσύ κάνε κλικ εδώ

/
Παπούτσια. Ankle boots. Θα προτιμήσω σε μπεζ χρώμα για να ταιριάζει με πολλά outfits. Τα παπούτσια είναι αδυναμία πολλών γυναικών και οι εκπτώσεις είναι η καλύτερη ευκαιρία να αποκτήσετε κι άλλο ένα ζευγάρι.
Suede ankle boots Mourtzi, από 159 € τώρα 111,30 €– Αν θέλεις να τα αγοράσεις κι εσύ κάνε κλικ εδώ

Φιλιά,
Τατιάνα

Αν θέλεις να συνεχίσεις τα ψώνια σου κάνε “κλικ” εδώ

And More