Paolita! Για κορίτσια… με στιλ!

Paolita δια χειρός Άννας Πάολα Παπακωνσταντίνου! Από το 2010 η Άννα Πάολα με μητέρα από το Μεξικό και μπαμπά από την Ελλάδα σχεδιάζει μαγιό με έμπνευση από τα ταξίδια της και την αγάπη για την περιπέτεια.

/
Με ένα εντυπωσιακό background στο χώρο της μόδας και συνεργασίες όπως τον Hussein Chalayan και τον Alexander McQueen ήταν σίγουρο ότι η συλλογή της με μαγιό θα ήταν ξεχωριστή. Το 2011 η Άννα Πάολα βραβεύτηκε ως Best New Designer στα Βραβεία Lingerie Insight .


To ταλέντο της έφτασε μέχρι τα MTV Awards και της έδωσε πρόσβαση στην goodie bag των celebrities. Και κάπως έτσι οι δημιουργίες της έφτασαν στα χέρια μεγάλων σταρ. Μερικοί A-listers που έχουν στην γκαρνταρόμπα τους κομμάτι της Paolita είναι οι Shakira, Katy Perry, Miley Cyrus, Rihanna, Selena Gomez, Eva Longoria…

/
Με έντονη την αγάπη της στο vintage style, στα θηλυκά 20s, στον παιχνιδιάρικο ρομαντισμό και τα sexy pin up, τα χρώματα, οι έντονοι συνδυασμοί, οι ρομαντικές λεπτομέρειες και τα εξωτικά print…. όλα αυτά μαζί ήταν τα μαγικά συστατικά για μια μαγική συλλογή.


Και εννοείται μαγεύτηκα κι εγώ!!!

/
Βολάν και δαντέλες χειροποίητες με σέξι τριγωνάκια και παιχνιδιάρικους φραμπαλάδες πάνω στα κλασικά αγαπημένα ριγέ σε αποχρώσει που θυμίζουν ζαχαρωτά.


Δεν είναι σαν ζαχαρωτό;

/
Μπορεί να μοιάζουν με τα κοριτσίστικα ρομαντικά και αγαπημένα μαγιό της παιδικής μας ηλικίας, με φιογκάκια, δαντελίτσες και φραμπαλάδες… αλλά Yeah! είναι φτιαγμένα για μας.
Τα σουτιέν είναι με ενίσχυση για όσες το χρειάζονται με αποσπώμενη απλή επένδυση για τις υπόλοιπες. Με καταπληκτική εφαρμογή και ποιότητα και με τη δυνατότητα να επιλέξουμε εμείς το συνδυασμό που μας ταιριάζει γιατί πωλούνται και μεμονωμένα.


Τι περισσότερο να ζητήσει κανείς για μία σούπερ εμφάνιση στην παραλία;

Πληροφορίες: www.paolita.co.uk

EXTRA TIP!

Και το απόλυτο αξεσουάρ για να απαθανατίσετε τις καλοκαιρινές διακοπές και τα παιχνίδια στη θάλασσα, ακόμα και κάτω από το νερό, είναι η αδιάβροχη θήκη για iphone.


Πληροφορίες στο www.mybanana.com. Κόστος 70 ευρώ. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Μήπως μερικές μέρες διακοπών ακόμα; I wish!!!!!

And More