Εκτπώσεις κάθε μέρα! Επώνυμο shopping στα Factory Outlet!

Στα Factory Outlet κρουαζιέρα θα μας πάνε για αυτό κι εγώ ξεκινάω με ένα check in!

Οι πιο χαμηλές τιμές σε επώνυμα brands στην αγορά ισχύουν όλο το χρόνο και όχι μόνο στις εκπτώσεις στα Factory Outlet. Και ειδικά με την κάρτα Check in & win …κρουαζιέρα θα μας πάνε!!!

Ένας τυχερός κάθε μήνα. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ για check in γιατί… αποκλειστικά οι κάτοχοι της κάρτας έχουν κι άλλο ένα δώρο!


Ένα Juicy charm -για αγορές πάνω από 90 ευρώ- θα γίνει και δικό σου!


Πρώτη στάση, τι άλλο; Λατρεμένα μαγιό. Ό,τι πιο fun και funky σε μαγιό είναι εδώ. Και οι τιμές μαγικές όπως θα δείτε κι εσείς -από 7,90 ευρώ.



Γιατί μετά τα μαγιό μία τσάντα (Juicy, 29,90 ευρώ)… και μία σαγιονάρα για την παραλία επιβάλεται!


(Πράσινη σαγιονάρα 20,90 ευρώ. Μόβ από 90 ευρώ τώρα 26,90 ευρώ)

…και μία σαγιονάρα για την παραλία επιβάλεται!


(Λευκό τοπ από 142 τώρα 113,60 ευρώ. Μαγιό από 183 τώρα 42 ευρώ)


(Ολόσωμο μαγιό Missoni από 258 ευρώ τώρα 99. Κάτω: Εμπριμέ μαγιό από 120,8 ευρώ τώρα 84,5)

Οι ευκαιρίες είναι εντυπωσιακές στα designers’ items! Τα ολόσωμα μαγιό είναι ό,τι πιο chic, glam και διαχρονικό. Και τα girly sexy bikini είναι σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού. Και εννοείται, ανακαλύπτουμε μοναδικά κομμάτια με vintage style και fashion άποψη. Και να μην ξεχνάμε ότι το ολόσωμο είναι ένα τέλειο body για να συνδυάσουμε με τα ρούχα μας… Κι εγώ λάτρεψα την πορτοκαλοκόκκινη 60s style φούστα που φοριέται όλο το χρόνο και έχει super style.



(Αριστερά πάνω: Φλοράλ μαγιό από 63,50 τώρα 50,80 ευρώ. Δεξιά πάνω: Θαλασσί φλοράλ Blugirl μαγιό από 99 τώρα 39 ευρώ. Φόρεμα Missoni από 589, 235 ευρώ. Μπλε-φούξια φόρεμα από 218 τώρα 85 ευρώ. Κίτρινο φόρεμα από 116 τώρα 29 ευρώ)

Τολμήστε κάτι διαφορετικό και μοναδικό. Όπως τα μοντέρνα κοψίματα και τα εντυπωσιακά print… Το στιλ είναι διαχρονικό όπως οι έξυπνες αγορές. Ποιότητα και τιμές κάνουν πάρτυ! Και ονειρεμένα party dresses μας περιμένουν. Θυμηθείτε ότι ένα cocktail ή party dress δεν έχει εποχή. Και μπορεί να έχει και καταπλητική τιμή -29 ευρώ!!!!

/
(Από 511 τώρα 255 ευρώ)
Αγαπώ τα prints και φαίνεται. Και τα jumsuit επίσης όπως αυτή τη μοναδική ολόσωμη φόρμα με την υπογραφή της Diane Von Fursteberg. Για αυτό αγαπάω και το Factory Outlet και το διασκεδάζω ακόμα περισσότερο παρέα με την Ελπίδα Ματζουράνη, PR Manager για τη GStar, Converse και Factory Outlet.

/
Αγαπώ και το boho look και αυτή τη φορά αντί για το jumpsuit επέλεξα το gipsy style φόρεμα της Patricia Pepe και για του λόγου του αληθές ακολουθούν οι φωτό από την εμφάνιση στο Πρωινό Mou.

/
Χα!

/
Κι επειδή boho δεν είναι μόνο το ντύσιμο, είναι και τα αξεσουάρ… κρόσσια και tribal print στολίζουν τις τσάντες μας.

/
Σας συμβουλεύω… βάλτε “λίγο” χρώμα στη ζωή σας. Τα chemisier είναι νούμερο ένα τάση για το καλοκαίρι αλλά και για το χειμώνα που έρχεται.

/
Φούξια πέδιλο από 119, 59,50 ευρώ. Πολύχρωμες φλούο γόβες από 129, 59 ευρώ.

Και εσείς οι πιο τολμηρές βάλτε… FLUO χρώμα στη ζωή σας.

/
Και τώρα φτάσαμε στον Παράδεισο. Λατρεμένα αξεσουάρ! Statement necklaces και oversized κοσμήματα θα κάνουν και το πιο απλό look εκθαμβωτικό.


(Αριστερά: Ralph Lauren φόρεμα από 485 ευρώ τώρα 242,5. Δεξιά: Ασημί τουλέτα τώρα μόνο 29 ευρώ)

Κι επειδή η απλότητα και η λιτότητα είναι πάντα chic και πάντα in fashion, εκμεταλλευθείτε το! Και για τα μοντέρνα κορίτσια ένα απλό αλλά κομψό λευκό φόρεμα με έναν ώμο μπορεί να γίνει ένα μαγικό νυφικό. Αλλά και για τα πιο ρομαντικά, μία old time classic τουαλέτα μεταμορφώνεται από εντυπωσιακό βραδινό σε παραμυθένιο νυφικό. Μόνο με 29 ευρώ!!!

/
(Φορέματα DSquared από 583 ευρώ τώρα 221)
Κι ένα στενό μίνι και πάνω από όλα sexy dress τραβάει πάντα τα βλέμματα!


Κι επειδή το μυστικό για μια εντυπωσιακή εμφάνιση δεν είναι μόνο το ρούχο, αλλά και το εσώρουχο, στα Factory Outlet θα βρείτε μοναδικά εσώρουχα-κορσέδες που σμιλεύουν το σώμα.

/
Το σκέφτεστε ακόμα; Την τσάντα σας και δρόμο… Εγώ ξεκίνησα ήδη. Με την Naf Naf τσάντα μου στον ώμο από τα Factory Outlet! Για να δούμε ποια θα φτάσει πρώτη.

See you there!

And More