Το επόμενο nail art είναι το… eyeshadow art! Το είδαμε στον οίκο Chanel!

Μια μέρα πριν ρίξει αυλαία το Paris Fashion Week για την σεζόν Fall/Winter 2016-17 ο οίκος Chanel μας θύμισε ξανά γιατί είναι… ο οίκος Chanel!

Το μακιγιάζ που έγινε για μια ακόμη φορά διά χειρός Tom Pecheux είχε ως θέμα τα καπιτονέ μάτια και όπως μπορείς να καταλάβεις η έμπνευση αντλήθηκε από τις θρυλικές καπιτονέ τσάντες του οίκου.

Πώς, όμως, δείχνει το καπιτονέ μακιγιάζ; Παρακάτω μερικά χορταστικά close ups από την Gigi και την Kendall, τα κορίτσια που μονοπώλησαν τα catwalks όλο αυτό το διάστημα (θυμήσου εδώ τον beauty πανικό που προκάλεσαν στον Balmain και για ποιο λόγο).

Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Karl Lagerfeld και ο Tom Pecheux κάνουν ότι μπορούν για να μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό αλλά είναι η πρώτη φορά που αυτό το υπερεντυπωσιακό μακιγιάζ τους μπορείς να το αντιγράψεις κι ένα βράδυ σε κάποια σου έξοδο. Πώς; Μια τεχνική θα ήταν να το κάνεις με αραιό τούλι και να βάψεις από πάνω με σκιά. Μια άλλη θα ήταν ο οίκος Chanel να βγάλει ειδικά eye stencils γι’αυτό το make up. Εξάλλου, όλες ξέρουμε πως ο οίκος Chanel δεν κάνει τίποτα τυχαία και πως μπορεί να ανοίγει το δρόμο για το eyeshadow art μιας και το nail art το χορτάσαμε.

ΑΝ, ΟΜΩΣ, δεν έχεις χορτάσει το nail art μπορείς να κάνεις κλικ εδώ και να δεις πώς μπορείς να πετύχεις το αντίστοιχο εφέ στα νύχια σου!

Read More

And More