Η beauty editor τεστάρει την νέα κρέμα ματιών της Estee Lauder που απλώνεται γύρω από τα μάτια!

Μια από τις συχνότερες ερωτήσεις που φτάνουν εδώ στο TLIFE είναι “τι κρέμα ματιών να φορέσω”. Και ως συνήθως, επειδή είμαστε γυναίκες, (και) από την κρέμα ματιών μας ζητάμε τα πάντα: να κάνει αντιγήρανση, να καταπολεμά τις ρυτίδες, να εξοντώνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες, να κάνει τα μάτια μας να δείχνουν ξεκούραστα παρά το γεγονός ότι ανοιγόκλειναν μπροστά από έναν υπολογιστή όλη μέρα.

Επίσης, καθημερινά στο TLIFE φτάνουν προϊόντα που μπαίνουν στο μικροσκόπιο και που κάποια από αυτά, όπως σου έχουμε ξαναπεί, καταφέρνουν να μπουν στην καρδιά μας είτε γιατί είναι super καινοτόμα, είτε γιατί έχουν θεαματικό αποτέλεσμα. Το άρθρο αυτό είναι αφιερωμένο σε ένα ολοκαίνουργιο προϊόν για τα μάτια: το Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix της Estee Lauder που έφτασε στο γραφείο πριν περίπου δέκα μέρες και που όλο αυτό το διάστημα δοκιμάζαμε εντατικά. Ακολουθεί το review…

Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix: ήξερες ότι…

Κάθε μέρα τα μάτια βιώνουν περισσότερες από 10,000 φυσικές μικρο-κινήσεις, μόνο με το ανοιγό-κλειμα τους; Αυτό ισοδυναμεί με περπάτημα 8 χιλιομέτρων την ημέρα! Ως πρώτοι στην κοσμητο βιομηχανία που μελετήσε τις επιπτώσεις των μικρο-κινήσεων του περιφερικού δέρματος, η έρευνα της Estée Lauder αποκαλύπτει ότι αυτές οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις προκαλούν στρες και ερεθισμούς, συμβάλλοντας στην ορατή γήρανση γύρω από τα μάτια. Βασισμένοι σε αυτήν την επαναστατική ανακάλυψη, η Estee Lauder δημιούργησε το ΝΕΟ Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix – ένα προϊόν πολλαπλής επιδιόρθωσης, με σύνθεση που ενδυναμώνει και θρέφει την επιδερμίδα και μια καινοτόμο τεχνολογία 360° Matrix Technology™ που προσφέρει υποστήριξη ενάντια στα αποτελέσματα των μικρο-κινήσεων. Άρα: είναι η κρέμα ματιών που ζητάς από εμάς να σου προτείνουμε όλο αυτό το διάστημα! Η κρέμα που τα κάνει όλα!

Αν έχεις βάλει ήδη στη ρουτίνα σου το Advanced Night Repair Serum της Estee Lauder δεν χρειάζεσαι περαιτέρω συστάσεις. Γιατί έχεις δει το πρόσωπό σου να αλλάζει μπροστά από τον καθρέφτη σου επειδή χρησιμοποιείς αυτό το προϊόν! Ομοίως, λοιπόν, και το νέο Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix περιλαμβάνει την ισχυρή τεχνολογία ChronoluxCB™ (είναι η ίδια που υπάρχει και στο κλασικό Advanced Night Repair Serum) η οποία βοηθά την περιοχή των ματιών να μεγιστοποιήσει την φυσική επιδιόρθωση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Από το επόμενο κιόλας πρωί τα μάτια σου είναι πιο ξεκούραστα (yeap! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το hashtag #iwokeuplikethis και να το εννοείς!).

Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix: πώς χρησιμοποιείται;

Το ΝΕΟ Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ ενώ χάρη στο ενσωματωμένο 360 απλικατερ, μπορείς να το χρησιμοποιείς περιμετρικά των ματιών και να δεις το βλέμμα σου να ανανεώνεται σε δύο απλά βάματα:

ΒΗΜΑ 1: Ρολάρεις το ειδικό απλικατέρ απαλά κάτω από κάθε μάτι τρεις φορές.

ΒΗΜΑ 2: Κάνεις κυκλικό μασάζ κάτω από την περιοχή των ματιών και επάνω στο βλέφαρο και ταμπονάρεις με το δάχτυλο μέχρι να απορροφηθεί το προϊόν.

Το νέο Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix της Estee Lauder, όπως σου είπα, είναι το νέο υπερπροϊόν ματιών που λειτουργεί ως προϊόν πασπαρτού για κάθε ανάγκη. Αλλά η δροσερή και ξεκούραστη αίσθηση που σου αφήνει όταν το απλώνεις γύρω από τα μάτια σου εκείνη την στιγμή αλλά και το αποτέλεσμα που βλέπεις στον καθρέφτη σου μετά από την εντατική χρήση τεσσάρων εβδομάδων (οι γραμμές λειαίνονται, οι μαύροι κύκλοι και τα πρηξίματα μειώνονται αισθητά) δεν μπορούν να αποδοθούν με λόγια. Ίσως όμως να ταίριαζε στην περιγραφή αυτό: τα μάτια σου είναι σαν να μην έκαναν ποτέ τις 10.000 μικροκινήσεις που έτσι κι αλλιώς γίνονται φυσιολογικά μέσα στην ημέρα!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: Αλέξανδρος Μακρής

And More