Ο απόλυτος οδηγός για τέλεια φρύδια! Πώς θα βρεις το προϊόν που είναι για σένα!

Warning! Warning! Μετά από αυτό το άρθρο τα φρύδια σου δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια!

Όταν ακούς την λέξη φρύδιαο πρώτος συνειρμός που κάνεις είναι Benefit (η Cara Delevingne έρχεται αμέσως μετά)! Και κάποια που είναι διαβασμένη σε θέματα ομορφιάς ξέρει πως αν δει μια γυναίκα με τέλειο σχήμα φρυδιών α) πηγαίνει σε κάποιο corner της Benefit (τα βρίσκεις στα Sephora) β) χρησιμοποιεί προϊόντα Benefit στα φρύδια της. Βεβαίως, κάποια που είναι διαβασμένη σε θέματα ομορφιάς κάνει και η ίδια το ίδιο στα δικά της φρύδια.

Και παρά το γεγονός ότι η Benefit είναι ένα brand έτσι κι αλλιώς απόλυτα συνυφασμένο με τα φρύδια, τον τελευταίο καιρό το πήγε πολλαααααα steps παραπέρα λανσάροντας μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων με μολύβια, σκιές, μάσκαρα και πολλά, πολλά ακόμη ώστε να βρει κάθε γυναίκα το προϊόν που της ταιριάζει απόλυτα (για μένα αυτό το προϊόν είναι το Gimme Brow).

Παρακάτω, λοιπόν, σου έχουμε ένα προς ένα όλα τα προϊόντα της Benefit για τέλεια φρύδια, αλλά πριν από αυτό πρέπει να δεις ένα inspirational video για τα φρύδια που δεν είναι απλώς ένα χαρακτηριστικό πάνω σου! Είναι ένα στοιχείο που μπορεί να αλλάξει όλο σου το look! Αρκεί να σκουρύνεις ένα- δύο τόνους το χρώμα τους, να αλλάξεις λίγο το σχήμα τους ή απλώς να πατήσεις play παρακάτω…



Ποιο προϊόν Benefit ταιριάζει στα δικά μου φρύδια!

1. Αν θες να τους δώσεις καμπυλωτό σχήμα!
… Ή αν απλά θες να τα χτενίσεις ανοδικά το Ready, Set, Brow είναι το τέλειο προϊόν! Ένα διάφανο gel για να τους δώσεις την κατεύθυνση που θες με απόλυτα φυσικό τρόπο!

2. Αν θέλεις διαφορετικό σχήμα/styling στα φρύδια σου κάθε μέρα!
Αφού μακιγιάρεις τα μάτια σου καθημερινά με άλλο τρόπο (smokey eyes, catty eyes, winged eyeliner κλπ) γιατί να μην κάνεις το ίδιο και με τα φρύδια σου; Εξάλλου, από την στιγμή που μπήκε η Benefit στη ζωή μας έχουμε δεκάδες επιλογές ανάλογα με το mood μας! To Βrow Zings αποτελείται από κερί και πούδρα που σου δίνουν ό,τι σχήμα θες ανάλογα με τη διάθεσή σου. Σου προτείνουμε να τα χρησιμοποιείς μεμονωμένα αφού η πούδρα δεν είναι καλή βάση για το κερί και αντίστοιχα το κερί για την πούδρα!

3. Αν δεν έχεις έντονα φρύδια (και θες έντονα φρύδια)!
… Ή αν αγαπάς τα προϊόντα σε μορφή gel το Ka- Brow θα γίνει η νέα σου beauty εμμονή. Δούλεψε με το κοφτό πινελάκι σχηματίζοντας το περίγραμμα κι έπειτα με κάθετες κινήσεις γέμισε το εσωτερικό τους. Ή απλώς, πάτησε play στο βίντεο παρακάτω για να δεις πώς το Ka-Brow κάνει το θαύμα! Kabooom!

4. Αν θες παχιά και χτενισμένα φρύδια
Θα λατρέψεις το Gimme Brow που έρχεται πλέον και σε νέες αποχρώσεις. Απλώς παίρνεις το βουρτσάκι και χτενίζεις τα φρύδια σου ανοδικά ενώ εκείνο αφήνει παράλληλα χρώμα. Για extra ένταση ένα tip που αγαπώ είναι να το απλώνω με κινήσεις ζικ- ζακ έτσι ώστε να αφήνει περισσότερο χρώμα. Με μια δεύτερη στρώση τα φρύδια σου γίνονται κέντρο προσοχής!

5. Αν θέλεις τα φρύδια σου να δυναμώσουν!
Το Browvo! Conditioning Primer δεν λειτουργεί απλώς ως primer βοηθώντας τα προϊόντα να παραμείνουν σταθερά για ποοοοοοοοολλες ώρες αλλά θρέφει και δυναμώνει τα φρύδια. Είναι ένα ακόμη βήμα που προστέθηκε στο βραδινό beauty routine μου αφού είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνω μετά την κρέμα νυκτός και πριν τον ύπνο. Βεβαίως, το φοράς και τα πρωινά πριν βάλεις το προϊόν Benefit που σου ταιριάζει για το styling των φρυδιών σου!

6. Αν θέλεις να δείχνει το βλέμμα σου πιο ανορθωμένο και τα φρύδια σου πιο φωτεινά!

Η Benefit έχει δημιουργήσει ένα ειδικό highlighter για τα φρύδια, το High Brow Glow. Αρκεί να το φορέσεις ακριβώς κάτω από το τόξο των φρυδιών σου, στο κόκαλο για να δεις πώς το βλέμμα σου μπορεί να δείξει πιο ανορθωμένο και νεανικό μέχρι να πεις… Benefit. Μπορείς, μάλιστα, να κάνεις και το εξής τεστ στο corner της Benefit όταν το δοκιμάσεις: φόρεσέ το μόνο κάτω από το ένα φρύδι και σύγκρινε με το άλλο στον καθρέφτη! Βλέπεις, λοιπόν, γιατί πρέπει να το αποκτήσεις;

7. Αν δεν σου αρέσουν τα πολύ βαμμένα και οριοθετημένα φρύδια
Το 3D Browtones είναι ιδανικό. Δημιουργεί στα φρύδια σου ένα υπέροχο τρισδιάστατο εφέ ξανοίγοντας ελάχιστα τις άκρες τους. Κάτι σαν… highlights αλλά για τα φρύδια σου. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πάνω από το μολύβι αλλά το αποτέλεσμα είναι πιο έντονο αν το βάλεις μόνο του!

8. Αν έχεις κενά στα φρύδια σου ή αν απλώς προτιμάς τα μολύβια!
Στην Benefit θα βρεις δύο διαφορετικούς τύπους μολυβιών: το Precisely, My Brow Pencil με στρογυλλό τελείωμα και το Goof Proof Brow Pencil με τριγωνικό σχήμα. Στην ερώτηση ποιο να διαλέξεις η απάντηση είναι αυτό που θα σε βολέψει περισσότερο! Αν δεν έχεις “δουλέψει” ποτέ μέχρι σήμερα με ένα τριγωνικό μολύβι, στο βίντεο παρακάτω μπορείς να δεις το το πώς!

Βλέπεις; Τα φρύδια δεν είναι απλώς η κορνίζα του προσώπου αλλά ολόκληρη η φωτογραφία! Βρες το προϊόν Benefit που σου κάνει… κλικ και απόκτησε τα τέλεια φρύδια! Ή αλλιώς…. Brow Girl! Brow!

Με αγάπη, ένα κορίτσι που λατρεύει την Benefit!

Last chance info:
τα προϊόντα Benefit θα τα βρεις αποκλειστικά στα Sephora όπως επίσης και τα ειδικά Brow Bars με τις experts που θα μεταμορφώσουν τα φρύδια σου! Πάρε τηλέφωνο σε ένα κατάστημα Sephora, μάθε που υπάρχει το κοντινότερο Brow Bar και κλείσε ραντεβού!

ΔΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΦΡΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ BENEFIT ΕΔΩ!

And More