Πίσω στην κορυφή της σελίδας
26.01.2012 | 22:55
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Video: Πώς να κάνεις ένα stylish χτένισμα με το πιο οικονομικό αξεσουάρ! Τα τσιμπιδάκια!

Video: Πώς να κάνεις ένα stylish χτένισμα με το πιο οικονομικό αξεσουάρ! Τα τσιμπιδάκια!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μετά τα Golden Globes τα αξεσουάρ στα μαλλιά επανέρχονται δυναμικά! Και μπορεί η κορδέλα της Charlize Theron να κόστιζε μερικές χιλιάδες ευρώ εμείς σου έχουμε μια πολύ πιο οικονομική και ακόμη πιο ενημερωμένη πρόταση. Τσιμπιδάκια στα μαλλιά! Τσιμπιδάκια που φαίνονται! Τσιμπιδάκια που όσα περισσότερα φοράς στα μαλλιά σου τόσο πιο stylish και ενημερωμένη φαίνεσαι.

Το συγκεκριμένο trend (καμία σχέση με την εικόνα που έχεις για την γιαγιά σου και τις άπειρες φουρκέτες που έπεφταν από τα μαλλιά της!) ήρθε στο προσκήνιο τον Χειμώνα αλλά φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει και την Άνοιξη. Θετικόν! Δεδομένου μάλιστα ότι μέσα στην κρίση δεν χρειάζεται να διαθέσουμε παρά μόνο μερικά cents! Ο αγαπημένος μας Νικόλας Βιλλιώτης μας δείχνει παρακάτω ένα ultra stylish χτένισμα με τσιμπιδάκια. Προηγουμένως, όμως, σου έχουμε catwalk και red carpet report.

Τι είδαμε στις πασαρέλες


Στους οίκους Phllip Lim, Moncler και Jason Wu είδαμε θεαματικά χτενίσματα με τσιμπιδάκια. Στην πρώτη περίπτωση τα μαλλιά χωρίστηκαν σε μικρές τούφες και στερεώθηκαν με φουρκέτες κάθετα, στον Moncler τα μαλλιά στιλιζαρίστηκαν με λευκά τσιμπιδάκια ενώ στον Jason Wu φουρκέτες και φτερά έκλεψαν την παράσταση.

Τι είδαμε στο κόκκινο χαλί


Τον τελευταίο έναν χρόνο πολλές stars έχουν υιοθετήσει το trend που θέλει τα τσιμπιδάκια να φαίνονται! Πιο πρόσφατη είναι η εμφάνιση της Cameron Diaz η οποία αν και έκοψε τα μαλλιά της κοντά κατάφερε να τα πιάσει σε ένα σινιόν και να το στερεώσει με πολλά τσιμπιδάκια σε μαύρο χρώμα ώστε να κάνει αντίθεση με τα ξανθά μαλλιά της. Πριν πολύ καιρό η Diane Kruger χώρισε τα μαλλιά της σε πολύ μικρές τούφες και τις στερέωσε με τσιμπιδάκια. Last but not least, η Jessica Alba υιοθέτησε το trend διατηρώντας πιο ήπιους τόνους. Τρία τσιμπιδάκια τοποθετημένα στην σειρά σταθεροποίησαν την χωρίστρα.

Ο Νικόλας Βιλλιώτης μας δείχνει πώς να κάνεις ένα stylish χτένισμα με τσιμπιδάκια!


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10