Πώς θα κάνεις μόνη σου καλύτερο μανικιούρ (ακόμη κι αν δεν πιάνουν τα χέρια σου)!

Fact: κανείς δεν μπορεί να σου κάνει καλύτερο μανικιούρ από μια nail expert! Σκέψου το: ακόμη και οι ίδιες οι nail experts προτιμούν να τους κάνουν άλλες nail experts τα νύχια τους απ’ ότι οι ίδιες στους εαυτούς τους. Γιατί α) το μανικιούρ είναι απόλαυση και β) δεν είναι δα και τόσο εύκολο να κάνεις το δεξί σου χέρι κρατώντας το πινέλο με το αριστερό (ή το αντίθετο αν είσαι αριστερόχειρας).

Αυτό!

Αλλά υπάρχουν φορές που δεν θες να διαθέσεις εκείνα τα 15-20 ευρώ για ένα μανικιούρ ή φτάνεις τελευταία στιγμή και τελικά δεν βρίσκεις ραντεβού. Για εκείνες τις φορές, λοιπόν, συγκεντρώσαμε για εσένα υπερφανταστικά tips και μυστικά που εφαρμόζουν top nail artists του κόσμου αυτού. Και μάντεψε! Αυτά τα tips κάνουν δουλειά ακόμη και αν δεν πιάνουν καθόλου μα καθόλου τα χέρια σου στο μανικιούρ (εμάς δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μας στο μανικιούρ, τα δοκιμάσαμε και ενθουσιαστήκαμε).

Για να δεις τις συμβουλές και τα μυστικά των Deborah Lippmann, Madeline Poole, Jin Soon και Alicia Torello (aka top nail artists) κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo…

And More