Γωγώ Μαστροκώστα: Πρωινή βόλτα στη Γλυφάδα με casual look! [pics]

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια. Η κόρη τους, Βικτώρια, αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα και των δύο, ενώ προσπαθούν να της αφιερώνουν όσο περισσότερο χρόνο από τη μέρα τους μπορούν, κάνοντας μαζί της εποικοδομητικά πράγματα.

Εκτός από μια αφοσιωμένη σύζυγος και μια στοργική μητέρα, η Γωγώ Μαστροκώστα είναι και μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, που μέχρι και σήμερα είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητη. Σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίσει πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί, που θα το ζήλευαν ακόμα και γυναίκες πολύ μικρότερές της.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στη Γλυφάδα, όπου έκανε μια χαλαρή πρωινή βόλτα παρέα με την καλή της φίλη Jade Cicak, τη σύζυγο του μπασκετμπολίστα Dusan Vukcevic.

Η Γωγώ Μαστροκώστα επέλεξε να φορέσει ένα μίνι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με λευκά sneakers και ένα τσαντάκι μέσης. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν ατημέλητο κότσο, ενώ το μακιγιάζ της ήταν πολύ ελαφρύ και φορούσε μεγάλα μαύρα γυαλιά.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More