Βeauty tips για μαμάδες!

Πολύτιμα μυστικά ομορφιάς κατά των ραγάδων και της κυτταρίτιδας!

Μπορεί να έμεινες πρόσφατα έγκυος ή να έγινες πρόσφατα μητέρα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξακολουθείς να είσαι και γυναίκα! Μήπως έχει πέσει η αυτοπεποίθησή σου επειδή σου έχουν εμφανιστεί ραγάδες ή κυτταρίτιδα εξαιτίας της εγκυμοσύνης;
Η κοσμετολογία έχει βρει για εσένα τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς για να καταπολεμήσεις τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα που σου χαλάνε την ψυχολογία..
Παρακάτω σου έχουμε κάποια χρυσά tips και κρέμες που κάνουν θαύματα ΑΡΚΕΙ…να τα ακολουθήσεις εντατικά!
Τι είναι στην πραγματικότητα οι ραγάδες;
Οι ραγάδες αποτελούν την ορατή συνέπεια της αλλοίωσης των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης (συστατικά του δέρματος που του προσφέρουν στήριξη και ελαστικότητα άρα όταν αλλοιωθούν αυτά εμφανίζονται ραγάδες). Μπορούν να εμφανιστούν σε διάφορες περιόδους της ζωής μας: εφηβεία, εγκυμοσύνη ή σε περιόδους αυξομείωσης βάρους.
ΠΟΛΥΤΙΜΑ BEAUTY TIPS ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ
Τι πρέπει να κάνεις πριν εφαρμόσεις το προϊόν;
Πρέπει να κάνεις τοπικά scrub! Αν δεν διαθέτεις στο ντουλάπι σου μπορείς να αναμείξεις λάδι με ζάχαρη ή μέλι με ζάχαρη. Συνεχίζεις με απαλές κυκλικές κινήσεις για να μην προκληθεί φθορά στην κεράτινη στιβάδα και η επιδερμίδα γίνει πολύ ξηρή. Έτσι ανοίγουν οι πόροι και εισχωρεί καλύτερα το προϊόν στο δέρμα.
Ζεστό ή κρύο ντους;
Το ζεστό μπορεί να σε χαλαρώνει επειδή έχεις γίνει πρόσφατα μαμά αλλά δεν είναι καλό για την επιδερμίδα γιατί προκαλεί χαλάρωση. Μπορείς όμως να συνδυάσεις και τα 2! Να κάνεις πρώτα ένα ζεστό ντουζάκι και 3 λεπτά πριν βγεις να ρίχνεις τοπικά κρύο νερό για όσο αντέχεις.
Scrub χωρίς προϊόν; Τέλειο tip!
Πριν μπεις στο μπάνιο και γενικά πριν βρέξεις το σώμα σου να πάρεις ένα τρίχινο σφουγγάρι (ζήτησέ το στα καταστήματα ως λούφα) και να τρίψεις απαλά το σώμα σου. Αυτό θα σου κάνει μια φυσική απολέπιση!
Έχεις γεννήσει πρόσφατα και φαίνονται οι ραγάδες. Τι να κάνεις…
Θα πρέπει να αναμείξεις body lotion με self tan. Η αναλογία είναι: αν βάλεις 3 σταγόνες body lotion θα βάλεις μία σταγόνα self tan. Στη συνέχεια το περνάς μετά από κάθε ντους σε όλο το σώμα. Σιγά σιγά θα αποχρωματίζονται οι ραγάδες και δεν θα είναι τόσο εμφανείς σε γυμνό μάτι!
Προσοχή στη διατροφή!
Να τρως οπωσδήποτε φρούτα, λαχανικά και νερό γιατί τα προϊόντα δεν αρκούν από μόνα τους. Μπορείς να δεις και στην κατηγορία του fitness κάποιες διατροφές που θα σε βοηθήσουν.
Κάθε πότε να χρησιμοποιώ τα προϊόντα;
Χρειάζεται να τα χρησιμοποιείς εντατικά για έναν με δύο μήνες. Τα συστήνουν για πρωί και βράδυ αλλά αν δεν έχεις χρόνο αρκεί μία φορά την ημέρα.
SOS!
Οπωσδήποτε πριν χρησιμοποιήσεις τα προϊόντα πρέπει να έχεις κάνει ντους για να ανοίξουν οι πόροι διαφορετικά είναι σαν να μπαίνεις για ντους χωρίς να έχεις βγάλει τα ρούχα σου!
ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Ψάξαμε, βρήκαμε, τεστάραμε και σου παρουσιάζουμε τα 8 αγαπημένα μας προϊόντα ομορφιάς που θα διώξουν τον εφιάλτη των ραγάδων και της όψης φλοιού πορτοκαλιού! Για να αποκτήσεις… το σώμα των ονείρων σου και στον ξύπνιο σου!

1.Rodial Stretch Mark Eraser. Με έλαιο τριαντάφυλλου και βιταμίνης C. Θα το βρεις αποκλειστικά στα Beauty Works και θα το λατρέψεις και για την μυρωδιά του!

2.Solgar Liquid Vitamin E 20000. Ιδανικό για να καταπολεμά τις ραγάδες μετά την εγκυμοσύνη!

3.Κρέμα για τις ραγάδες με βούτυρο αβοκάντο και αμύγδαλο από τον Κορρέ.
Με εντατική χρήση υπόσχεται έως και 30% μείωση των ραγάδων. Plus: το βούτυρο καριτέ που περιέχει στη σύνθεσή του αφήνει επιδερμίδα τόσο απαλή όσο του μωρού σου!

4.Action Integrale Vergetures Vichy. Ενυδατώνει την επιδερμίδα και διατηρεί την ελαστικότητά της. Βοηθάει στο να μειωθεί το μέγεθός τους και να εξασθενήσει το χρώμα. Επίσης, απορροφάται τέλεια κατά τη διάρκεια του μασάζ οπότε μετά μπορείς να φορέσεις το παντελόνι σου κανονικά!

5.Elancyl Specific Vergetures. Είναι ιδανικό και για την πρόληψη ραγάδων όταν μείνετε έγκυος, αλλά και στο να υποχωρήσουν όταν έχουν ήδη εμφανιστεί.


6.Macrovita. Αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα, την χαλάρωση, το τοπικό πάχος και τις ραγάδες.

7.Biotherm Biovergetures Tube. Χαρίζει στο σώμα την χαμένη ελαστικότητα και βοηθάει στην πρόληψη ραγάδων και στην αντιμετώπισή τους!

Της Αγγελικής Χριστοπούλου

And More