Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Μάθε εδώ τα Dos & τα Dont’s του styling

Είσαι καλεσμένη σε γάμο και ετοιμάζεις το look σου; Έχεις βρει το ιδανικό φόρεμα; (Αν ακόμα το ψάχνεις κάνε κλικ εδώ) Με τι αξεσουάρ θα το συνδυάσεις; Τι clutch θα κρατήσεις; Δες εδώ όλους τους σωστούς συνδυασμούς και απόφυγε κάθε στιλιστική υπερβολή και κακοτοπιά.

Κάνε κλικ στην κάθε φωτογραφία για να μάθεις που θα βρεις και πόσο κοστίζει το κάθε κομμάτι!

DO: Κάνε την ανατροπή φορώντας φόρεμα σε ασπρόμαυρο print με αξεσουάρ και κοσμήματα σε πράσινη απόχρωση, που θα το αναδείξει. Με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύεις ακόμα περισσότερο το φόρεμά σου και φυσικά προσθέτεις λάμψη!

DON’T: Μείνε μακριά από το αναμενόμενο κόκκινο χρώμα. Ταιριάζει περισσότερο σε χειμερινές εμφανίσεις!

DO: Το ναυτικό στιλ ταιριάζει σε γάμο και είναι μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική επιλογή. Συνδύασέ το όμως με ιδιαίτερα αξεσουάρ για να το αποδεσμεύσεις από κάθε casual συνειρμό. Επέλεξε κίτρινη ή πορτοκαλί απόχρωση για τα αξεσουάρ.
DON’T: Μην κρατήσεις clutch σε κόκκινη ή μπλε απόχρωση. Είναι πλέον ένας ξεπερασμένος συνδυασμός χρωμάτων.

DO: Κάνε την ανατροπή και βάλε λευκά κοσμήματα πάνω από έντονα χρώματα, όπως το μωβ. Οι τόνοι όμως που θα διαλέξεις, φρόντισε να ταιριάζουν με τα μαλλιά και την επισερμίδα σου. Το λευκό συνδυασμένο με χρυσό είναι ιδιαίτερο και θα ξεχωρίσεις!
DON’T: Μην φορέσεις λευκά κοσμήματα με εμπριμέ φόρεμα!

DO: Πολυτελή, υπέροχα κοσμήματα συνδυάζονται ιδανικά με μονόχρωμα chic φορέματα. Άσε τους πολύτιμους λίθους να “κλέψουν” την παράσταση και διάλεξε ένα μίνιμαλ φόρεμα!
DON’T: Κράτησε τα μαλλιά κάτω και έχε υπ’όψιν σου, ότι τα digital prints δεν ταιριάζουν με τέτοιου είδους κοσμήματα. Less is Μοre!

DO: Για sexy androgyne look κάνε τη διαφορά με λευκό κοστούμι. Συνδύασέ το με κοσμήματα σε έντονες αποχρώσεις, όπως μωβ για να δώσεις μια πιο θηλυκή και φυσικά καλοκαιρινή νότα στο outfit.
DON’T: Όχι σακάκι με κλος ή maxi φούστα. Προτίμησε τα midi φορέματα.

DO: Ο συνδυασμός των παστέλ ρούχων με floral αξεσουάρ είναι ο πιο ιδανικός και πιο girly – romantic outfit! Εάν επιλέξεις να συνδυάσεις πουκάμισο με παντελόνι, τα φλοράλ αξεσουάρ θα σου δώσουν μια πιο κοριτσίστικη πινελιά!
DON’T: Απόφυγε τα έντονα χρώματα και ανακάλυψε τις ήσυχες αποχρώσεις.

Φωτογράφος: Γιάννης Βασταρδής
Styling: Σοφία Σούζα
Βοηθός styling: Κατερίνα Βασιλική
Make up, Μαλλιά: Χριστίνα Αλιώτη
Μοντέλο: Jane (We Models)

Read More

And More