Carine Roitfeld: Ένα ντοκυμαντέρ αφιερωμένο στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή!

Η Carine Roitfeld για όσα κορίτσια μπορεί να μην γνωρίζουν είναι η πρώην editor in chief της Paris Vogue. Η γαλλίδα κατάφερε μέσα από σκληρή δουλειά να αναβαθμίσει την Vogue την ονόμασε Paris αφού η παρισιάνικη φινέτσαι πιστεύει πως είναι μοναδική και δεν την συναντάς σε κανένα άλλο κομμάτι της γαλλίας και μέσα σε μια δεκαετία έκανε το περιοδικό το πιο σημαντικό στο είδος του.


Πέρυσι με μεγάλη έκλπληξη παραιτήθηκε από τη θέση της και προς έκπληξη πολλών δήλωσε πως το περιοδικό έπρεπε να πάρει άλλο δρόμο, να εξελιχθεί και αυτό το easy και πιο casual ύφος που επιβάλλει η νέα εποχή δεν το εκπροσωπεί άρα έκρινε πως είναι ακατάλληλη για τη θέση και αποχώρησε! Η Carine μέσα στο διάστημα αυτό έβγαλε ένα βιβλίο album συμμετείχε στη φωτογράφιση του Karl Lagerfeld για το Little Black Jacket, επιμελήθηκε τη βιτρίνα του Macy’s στη Nέα Υόρκη και αν μη τι άλλο η ζωή της σε επαγγελματικό επίπεδο κι όχι μόνο έχει τρομερό ενδιαφέρον.

Τώρα ετοιμάζεται να δημοσιεύσει το δικό της περιοδικό με όνομα CR και ο σκηνοθέτης Fabien Constant φαίνεται να άδρασε της στιγμής και της πρότεινε να κάνουνε ένα ντοκυμαντέρ αφιερωμένο στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή με τίτλο Mademoiselle C. Στο βίντεο θα συμμετέχουν πολλοί άνθρωποι της μόδας όπως ο Tom Ford, η Donatella Versace κ.α και από ότι λέγεται θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα στο Φεστιβάλ του Κινηματογράφου στις Κάννες.

Read More

And More