British Fashion Council: Ποιοι είναι οι μεγάλοι νικητές;

To British Fashion Council πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Savoy στο Λονδίνο και μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Stella McCartney. Η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας έφυγε με δύο βραβεία αυτό της Designer of the Year αλλά και το Designer Brand Award για την ομώνυμη εταιρία της.

Φυσικά από την λαμπερή βραδιά δεν θα μπορούσα να λείπουν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας όπως οι: BFC Ambassador Samantha Cameron, Harold Tillman, Valentino, Manolo Blahnik, Stella McCartney, Sarah Burton, Christopher Kane και Alexa Chung.

Ο Harold Tillman τιμήθηκε για την προσφορά του στο British Fashion Council με την τιμητική πλακέτα Special Recognition Award. Το Outstanding Achievement in Fashion δόθηκε στον Manolo Blahnik. Το Accessories Award πήγε στον Nicholas Kirkwood, ενώ το βραβείο New Establishment Award στον οίκο Erdem. Ο Kim Jones πήρε βραβείο Emerging talent Award – Menswear για τη δουλειά του με τον οίκο Louis Vuitton ενώ η Sophie Hulme πήρε το Emerging Talent Award – Accessories για τις τσάντες της. Η Cara Delevingne έφυγε με το Model award, η Roksanda Ilincic το Red Carpet Award και το British Style Award η Alexa Chung.

Read More

And More