Τα Marks & Spencer σας καλούν να γνωρίσετε τις “Britain’s Leading Ladies”

Μια βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, μια σημαντική Διευθύνουσα Σύμβουλος φιλανθρωπικής οργάνωσης, μια χρυσή Ολυμπιονίκης, μια πρωτοποριακή καλλιτέχνιδα και μια βραβευμένη νοσοκόμα της χρονιάς 2011, είναι μερικές από τις γυναίκες που πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια της Φθινοπωρινής κολεξιόν από τη φημισμένη βρετανική εταιρεία Marks & Spencer.

Φωτογραφημένη από την αναγνωρισμένη φωτογράφο μόδας, Annie Leibovitz, η ολοκληρωμένη συλλογή που παρουσιάζεται στην καμπάνια θα διατίθεται αποκλειστικά στο κατάστημα Marks & Spencer στην οδό Ερμού33-35, από τις 26 Σεπτεμβρίου 2013 έως τις 9 Οκτωβρίου 2013 επιβεβαιώνοντας την κορυφαία ποιότητα και το στυλ των M&S.

Η καμπάνια «Britain’s Leading Ladies» παρουσιάζει 12 Βρετανίδες από διαφορετικούς επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους. Οι διαφορετικές αυτές προσωπικότητες συνδέονται από δύο βασικές ομοιότητες: διαθέτουν και οι 12 μια έντονη αίσθηση προσωπικού στυλ και έχουν όλες χαράξει μια επιτυχημένη πορεία που τις καθιστά πρότυπα. Είτε πρόκειται για σωματική δύναμη, προσήλωση στην προσφορά βοήθειας, υπέρβαση των αντιξοοτήτων, ή απλά απόλυτη πίστη για να είναι η καλύτερη που μπορεί, κάθε γυναίκα είναι αληθινή πηγή έμπνευσης.

Η πλήρης σύνθεση είναι:

Nicola Adams Χρυσή Ολυμπιονίκης στο Μποξ
Monica Ali Βραβευμένη Συγγραφέας
Helen Allen Νοσοκόμα της Χρονιάς 2011
Darcey Bussell Πρώην Πρίμα Μπαλαρίνα στο RoyalBallet
Grace Coddington Διευθύντρια Δημιουργικού Τμήματος στην Αμερικάνικη Vogue
Karen Elson Μοντέλο και Τραγουδίστρια
Tracey Emin Καλλιτέχνης και Καθηγήτρια Ζωγραφικής στο RoyalAcademy
Ellie Goulding Παγκοσμίως Αναγνωρισμένη Καλλιτέχνης με πολλαπλούς πλατινένιους δίσκους / Βραβευμένη Τραγουδίστρια /Συνθέτης στα BritAwards
Helen Mirren Πολυβραβευμένη Ηθοποιός
Laura Mvula Ερμηνεύτρια/ Συνθέτης
Katie Piper Επιζών από εγκαύματα/ Τηλεοπτική Παρουσιάστρια και Αγωνίστρια για Φιλανθρωπικούς Σκοπούς
Jasmine Whitbread ΔιευθύνουσαΣύμβουλοςτουSave the Children International

Η κολεξιόν αποτελεί μια επιβεβαίωση του χαρακτηριστικού στυλ των M&S – με μια επεξεργασία των βασικών τάσεων της σεζόν. Αυτή η πρόταση μόδας στηρίζεται στη δέσμευσή των M&S στην ποιότητα, στην καινοτομία και στα κορυφαία πρότυπα δεοντολογίας.

Read More

And More